• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Térj vissza, kicsi Sheba! (DVD)
Térj vissza, kicsi Sheba! Come Back, Little Sheba
- 79%
Szállítható: BIZONYTALAN
990 Ft
Eredeti ár: 4.700 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A sikeres színdarab alapján készült klasszikus női főszereplője, Shirley Booth Oscar-díjat nyert nagyszerű és hiteles alakításáért.

Doc és Lola Delaney két évtizede nem tudnak és talán nem is akarnak kikeveredni unalmas, rosszul sikerült házasságukból. Mióta Lola elvetélt, minden figyelmét, törődését kiskutyájára, Shebára fordítja, aki néhány hónapja elkóborolt.

Doc a feleségét okolja, amiért abba kellett hagynia az orvosi egyetemet és nem lehetett valódi doktor. A szomorú, csalódással teli szürke hétköznapokból évekig az alkoholba menekült, most azonban egy anonim alkoholisták klubjának köszönhetően gyógyulófélben van.

Amikor egy csinos főiskolás lány, Marie bérel náluk szobát, a házaspár élete újra felpezsdül. Lola úgy érzi, mintha saját gyermekkel lepte volna meg őket a sors, és aggódva figyeli a lány minden lépését, míg Doc hosszú évek óta először ismét találkozik a szenvedély érzésével. De Lola ebből mit sem vesz észre.

Amikor felbukkan a színen egy udvarló, a szenvedélyek elszabadulnak, és Doc ismét az üveg után nyúl…

Stúdió:
Játékidő:
92 perc
Gyártási év:
1952
Hangok:
- angol - mono (DD)
- olasz - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovén, török
Képformátum:
4:3

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Filmek minden mennyiségben
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: