• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Macskanő (DVD)
Macskanő Catwoman
- 81%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 5.390 Ft

5-10 db. van raktáron


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Van, aki annyira szégyellős, hogy az egész élete folyamatos bocsánatkérésnek tűnik azért, mert létezik. Patience Philips ilyen ember.

Egy nap véletlenül leleplezi a cége egy sötét titkát. Ami ezután történik, az örökre megváltoztatja az életét. A szerencse különös játéka folytán erős, gyors, rámenős nővé változik. Az érzékszervei emberfölöttien kifinomodnak: úgy lát és hall, mint egy macska. Veszélyes és megszelídíthetetlen.

Egy rendőr, aki Patience csodálója volt, egyre kevésbé tudja kivonni magát a bőrruhás macskanő delejes vonzása alól...

Stúdió:
Játékidő:
100 perc
Gyártási év:
2004
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, horvát, román, szerb, szlovén
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - A Macskanő számtalan arca (kb. 30 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Werkfilm (így készült) - A kulisszák mögött (kb. 13 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kimaradt jelenetek - (kb. 6 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Előzetes -
 
DVD-ROM - Weblinkek
Átlagos értékelés:
Filmbarát
értékelése:
2012. jún. 27. - 23:09
Rossz cica
Figyelmeztetés!

Ennek a filmnek semmi,de semmi köze nincs a DC univerzumhoz és nem is egy Batman spinoffról van szó.Nem.Ez egy figyelmeztetés azoknak,akiket a kecsegtető cím lépre csalna,mert ezáltal könnyen aknamezőre tévedhetnek.És ezt senki sem akarja.

Itt az a helyzet,hogy ezt a filmet valóban a képregényekből ismert Macskanő ihlette meg,de ahoz semmi köze.Ebből adódóan nem is Gothamaban játszódik.A legszembeötlőbb a bőrszín változás.Hogy erre tényleg mi szükség volt…Aztán név változtatás történt és lényegében minden mást is megváltoztattak.Itt a hölgyemény szuper erővel bír,melyet egy aranyos kis miaú adott neki.
Ez egy teljesen új megközelítése a karakternek.Én megértem azt,hogy valami teljesen újat akartak alkotni,de azt,hogy egy ismert karakterből akartak valami egészen mást összehozni ilyen bugyuta körítéssel és kivitelezéssel,nagyon szánalmas.Ha már van pénz,és nagy nevek is megvannak nyerve,hogy biztos legyen a kassza robbantás + egy ilyen profi vizuális szakember ül a rendezői székbe,aki az első filmjével maradandót alkotott,miért nem csinálnak egy normális filmet?Felháborító.
A Macskanő nagyon bugyuta.Gyenge eresztés minden tekintetben.
Kiszámítható,nevetséges,gyerekes történet,mely hemzseg a hibáktól.Az akciók és a macskanő rendszabályozása,bunyók nagyon gyengék.Főleg az mikor a falon mászkál meg ugra bugrál ide oda.Az egész filmben 2 momentum van,ami számomra értékelhető.Halle Berry bőrruciban.Nagyon nagyon nagyon dögös macskanőként.Hmmmmm.És az a sötét atmoszféra amit Pitof teremtett.Csupán ez a kettő.Csak ezek így önmagukban nagyon kevesek ahoz,hogy megmentsék a filmet.Ami rossz az rossz. A sok arany málna jelölés és a 4 díj teljesen megérdemelt.Még kevés is.Pocsék film.Pitof is kapott díjat,nem szívesen mondok ilyet,mert kedvelem a munkásságát,de megérdemelte.
A Macskanő szerepében a gyönyörű és tehetséges Halle Berry látható,akit nagyon kedvelek,de itt pocsék volt.Rossz ilyet írni,de ez az igazság.A Szörnyek keringőjében fantasztikus alakítást nyújtott.Nagyon jó volt,teljes mértékben megérdemelte az Oscar díjat.Elérte azt amiről más csak álmodhat.Igen.Na,de akkor mi a jó francért vállalta el ezt a szerepet?A pénz egy dolog,addig sem állt rosszul,de az Oscar után még jobban megtalálták őt a zöldhasúak tömkelege.És erre elvállalta Miss miaú szerepét,aminek meg is lett az eredménye.Nagyon lebőgött a filmmel együtt,és arany málnát kapott érte.Nagy szégyen ez neki,főleg a korábbi dicsőségének fényében.
Viszont,benne legalább volt annyi,hogy elmenjen a díjátadóra és büszkén kisétáljon átvenni eme pompás jutalmat,mely teljes mértékben megillette őt.Midig is jó humora volt a dögöskének,itt is megmutatta.Előadott egy szép egyfős kabarét,amin nagyon jól mulatott mindenki majd eljátszva a hattyú halálát,átvette a díjat:) Szép pillanat volt.Fain csaj.Ez különbözteti meg őt a többi sztártól,aki szintén kaptak arany málnát,de ők végig lettek ezzel sértve,és megalázónak tartják a puszta megemlítését is.Ő elment és átvette.Nevetett egy jót a nézőkkel,mert tudta,hogy milyen pocsék volt és megérdemelte a szégyen kitüntetést,de legalább viccként fogta fel az egészet:)
Az aktuális gonosz szerepében Sharon Stone látható.Már ez időtájt is minden adandó alkalmat megragadott és minden felkínált szerepre azonnal lecsapott,legyen szó bármilyen minőségű produktumról.A lejtőn egyre lejeb gördült a szőkeség,így nem is csoda,hogy ebben is szerepet vállalt.Bízott abban hogy majd ez a film fogja kihúzni őt a csávából és ezáltal a korábban ismert magasságokba emelkedik újra.A kis naiv,de nagyot tévedett,de még milyen nagyot.Itt is borzalmas volt.Őt Én még nem láttam jól játszani,Elemi ösztön ide vagy oda.Az a csaj bunyó a végén a röhögő görcs szélére sodort.Jajj nekem.
A férfi főszereplő,Benjamin Bratt.Irritáló emberke,aki ha lehet ilyet írni,még jobban lehúzza az amúgy sem magas színvonalon mozgó filmet.
És a rendező úr!Pitof,a vizuális trükkök nagymestere,aki annyi mindent letett már az asztalra idáig jutott.Az első filmje a Vidocq zseniális.Ez a legjobb szó rá.És azután megcsinálta ezt a filmnek nevezett valamit.Nagy szégyen ránézve.Nem is meglepő,hogy a hatalmas bukta után nem igazán kapott sok felkérést rendezőként.Ezután mindössze 1,azaz 1 filmet rendezett,az is egy nagyon gyenge sárkányos tv film.Rendezőként lebőgött.Talán,ha az ég is úgy akarja,na meg a stúdiók is,elkészül majd talán valamikor a Vidocq 2. része,és azt is ő fogja rendezni.Na,de erre annyi az esély,mint a piros hóesésre.
Nem baj,tovább ténykedik ő,csak már nem engedik a rendező szék közelébe.
Ez a film úgy rossz ahogy van.A filmtörténelem nagy szégyenei között előkelő helyen szerepel.Nagy kár,hogy ilyen magas szintű szakértelemmel és múlttal rendelkező Pitof egy ilyen filmet csinált,és az,hogy Halle Berry főszerepet vállalt benne,szörnyű é egyben elég szomorú is.
Aki egy agyatlan akciófilmet akar nézni,talán még az is csalódni fog a Macskanőben.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
zolindy
értékelése:
2007. jan. 2. - 12:39
Elég gyenguszka a film, benne pocsék Halle Berry-vel (azért néha észbontóan néz ki), béna sztorival és nagyon gagyi párbeszédekkel. A filmet valamennyire menti a látvány, de így is elég kidolgozatlannak tunik az egész. Pitoffal az a bajom, hogy mindent alárendel a látványnak, miközben nem hajlandó változtatni a forgatás alatt a forgatókönyvön (a Vidocq interjújában kifejezetten büszkének tunt erre). Holott tudhatná, hogy nincs tökéletes sztori. És itt bizony lett volna ok a kontárkodásra. A másik bajom magával a film idozítésével és a koncepcióval volt. Mostanában a szuperhosök filmjei uralják a mozit, és egy spin-off már alapból arra megy ki, hogy lehúzzanak egy újabb bort, mégha volt eredetileg képregény belole. Viszont itt függetlenítették magukat a Batman-szériától, így arra számítottak, hogy a sok rajongó betéved a moziba, ok meg élhetnek az alkotói szabadság jogával. Hát ez nem jött be. Se nem sikeres, se nem jó film nem lett. Foglalkoztak volna inkább a filmmel. Halle Berry alakításán meg látszik a tudatos játék, meg az, hogy ez számára fontos lépcso a karrierjében. Semmi lazaság. Az Oscar elott szimpibb volt.
Az értékelés : nem akarok senkibe sem belekötni, meg végülis megértem, ha valakinek ez tetszik, nincs azzal baj. Az igazán nagy bajom azokkal van, akik szerint ez szinte zseniális film (tudom, hogy itt nincs ilyen ember). Az imdb-n láttam érdekes kritikákat róla. A közhely és a zsenialitás furcsa, paradoxon egyvelegét Pitof eléggé bénán muveli. Legnagyobb hibája, hogy komolyan veszi ezt a sztorit komolytalan környezetben. pedig a Macsnano figurája nem bonyolult, egy kicsivel több könnyedséggel vicces kis popcorn-filmet lehetett volna beole varázsolni.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
Cybershark
értékelése:
2006. dec. 25. - 3:43
Aki látta a Batman 2-t, az csak saját felelosségre nézze meg ezt a filmet.
Történet: Van? Leginkább egy szoke no rémálmának tunik. Az alternatív befejezéssel valamivel jobb, de a misztikus vonal bevezetése el...rontja a filmet. A Batman változat ennél mérföldekkel jobb volt.
Szereplok: Pár húzónév, de bármennyit fizettek nekik, az sok volt (vagy épp kevés). Berry kisasszony hozza a testét, de leginkább annyira illik bele a szerepbe, mint Gyozike James Bondnak. A fogonosznak beállított Sharon Stone: az alakítása jó, de egyszeruen a figura, akit kell játszania, röhejes.
A legrosszabb Macskano-adaptáció. Még a Batman tévéváltozatában is jobb volt (bármelyik macskano).
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Bandi3120
értékelése:
2005. júl. 27. - 11:35
én megnéztem a filmet, elviekbol se húzok le olyan filmet amit nem láttam, bármennyire is néz ki szarul. Egyszóval nem errol van szó..megnéztem..de nekem komoly gondjaim voltak vele. A macskano téma sztem egy kicsit komorabb téma, mit Tim Brton fogott meg sztem hibátlanul, a zseniális Michelle Pfeiferrel( Batman Returns). Ebbe a filmbe engem semmi sem fogott meg...meglepoen szappanoperába illo volt sztem a színészi teljesítménye hally Berynek..lehet vki ügyetlen, de nem ilyen bénán, kis híján, kikacsint a kamerába...a forgatókönyv is rémes volt, a karakterek meg átlagosak(rendör nyomozó), a látványa meg idegesíto volt, és ez a film minden csak nem képregényes!!!valami elvont muvészi pózolás a háztetokön szado-mazo cuccban..Lehet h azt hitte Pitof, h ez dögös..de nem..ez nem az. és egybknt nem a franciák elenni felfogásom beszél belolem, mert szeretem a franciákat..egy csomü jó filmjük van. de EZ nem az, az biztos... És még hozzá tenném h én igenis nagy képregény fan vagyok, ezért nem szakértelem teljes hiányában beszélek a film adaptációkról..és a Hulk, nekem az se tetszett..de ennél még abban is több fantáziát találtam...ha egybkbt összeségében kéne a filmet jellemeznem(macskano): kínosan gagyi.
Egybknt mielott megvédenéd ismét a filmet, kijelenteném h hally berry is egy vödör szarnak találja a filmet, mikor átvette a málna díjat, megköszönte a stúdiónak, h ot szemelték ki erre a borzadájra...
9 látogatóból 7 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
30%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (2)
0-20%
 (2)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: