• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Michael Jackson - Moonwalker (DVD)
Michael Jackson - Moonwalker Moonwalker
- 84%
Szállítható: BIZONYTALAN
699 Ft
Eredeti ár: 4.290 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Szereted a zenéjét. Ismered a mozdulatait. Michael Jackson most új oldaláról mutatkozik meg a Moonwalkerben, e lenyűgöző, egészestés zenés kalandban, amellyel elrepülhetsz a Holdra és vissza, útitársul pedig a világ legismertebb szórakoztatója szegődik hozzád!

E DVD valódi kincs a gyűjtők számára, hisz magába foglalja Michael Jackson legjobb zenés videóit, ritkaságszámba menő klipeket a Jackson 5 kezdeti sikereiből, a zenész fellépéseit a Grammy Díjátadó show-n, valamint élő koncertfelvételeket. Michael Jackson maga írta a Moonwalker fénypontját, azt az izgalmas kalandfilmet, amely segítségével belekóstolhatsz a zenei géniusz különleges világába. Az egyedülálló túrán olyan sztárok vendégeskednek, mint Joe Pesci, Mick Jagger, Sean Lennon, Elizabeth Taylor és mások.

A zenés videók között olyan klasszikusok, mint a „MAN IN THE MIRROR” * „RETROSPECTIVE” * „LEAVE ME ALONE” * „COME TOGETHER” * „THE MOON IS WALKING” * „SMOOTH CRIMINAL” és így tovább.

Stúdió:
Játékidő:
89 perc
Gyártási év:
1988
Hangok:
- angol - Surround (DD)
- német - Surround (DD)
- spanyol - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, portugál, spanyol, svéd, szlovén, török
Képformátum:
4:3 (P/S)
Korhatár:


Korhatár nélkül megtekinthető

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: