• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Fedőneve: Donnie Brasco (DVD)
Fedőneve: Donnie Brasco Donnie Brasco
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Joe Pistone (Johnny Depp) FBI-ügynöknek az volt a feladata, hogy épüljön be a maffiába. Hosszú évek kitartó munkájával sikerült Donnie Brasco álnéven az idősödő maffiózó, Lefty Ruggiero (Al Pacino) bizalmába férkőznie, aki kezességet vállalt érte a Családban. Ennyi azonban még nem elég. Hogy elnyerje az alvilág bizalmát, tettekkel is bizonyítania kellene hovatartozását…
Lefty, a maffia másodosztályú közkatonája úgy érezte, oldalán e tehetséges fiúval végre felvirradt a napja, és elkövette azt a végzetes hibát, hogy megbízott benne. Donnie nem tudott kitérni ragaszkodása és barátsága elől. Most azonban szorul a hurok a nyaka körül, és egyre elkerülhetetlenebb a választás. Mi a fontosabb számára: Lefty vagy a nyomozójelvény…
Játékidő:
121 perc
Gyártási év:
1997
Hangok:
- magyar - DD/5.0
- angol - DD/5.0
- lengyel - DD/5.0
- cseh - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, lengyel, román
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Egyéb - Digitálisan felújított hang és kép
 
Audiókommentár - a rendező közreműködésével
 
Dokumentumfilm - Vadonatúj dokumentumfilm: Donnie Brasco: A leleplezés
 
Werkfilm (így készült) -
 
Kimaradt jelenetek - opcionális audiókommnetárral
 
Filmográfiák -
 
Képgaléria -
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2006. már. 8. - 21:04
A Donnie Brasco-t én leginkább a Nagymenokhöz tudom mérni és hasonlítani. Számomra közel egy szinten van vele és szerencsére megalapozatlan volt a készítok azon félelme, hogy olcsó koppintásnak fog tunni a Nagymenok sikere után.
Igazából örülhetünk, mert kaptunk két hasonló témájú filmet, hasonlóan nagy színésztrió eloadásában. Maffiafilm ez a javából, s bár nem az a véres(néhány jelenetet leszámítva) és lövöldözos, mégis két órán át feszült és izgalmas ábrázolása a modern kori szervezett bunözés egy részének. Al Pacino itt is zseniális, s bár két hasonlóan jó társa van, mégis szerintem o viszi a vállán a filmet. Innentol kezdve meg hát ugyebár ...
A lemez képe szerintem szépen fel van újítva, a magyar és angol hangsáv között óriási különbség nincs. Csak tudnám, mire jó ez az 5.0. Mert valóban az.
A magyar szinkron nekem tetszett, sajnálatos módon viszont az extrákon nemhogy magyar, de semmilyen felirat nincs. Kosárba!
4 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
95%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (3)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Filmek minden mennyiségben
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: