• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Farkasok szövetsége - Extra változat (2 DVD) (DVD)
Farkasok szövetsége - Extra változat (2 DVD) Pacte des loups
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2005. november 9. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Az 1700-as évek második felében valahol Dél-Franciaországban arról suttognak, hogy egy titokzatos szörny garázdálkodik a környéken. Főleg asszonyokat és gyerekeket ragad el, s már legalább száz áldozatot marcangolt szét. A király értesül a lakosság körében növekvő pánikról, ezért odaküldi legkiválóbb katonáit, hogy keressék meg a szörnyet és végezzenek vele.

Grégoire de Fronsac, a ragyogó ifjú természettudós és irokéz indián vértestvére, Mani - akivel akkor találkozott, amikor Amerikában szolgált - rájönnek, hogy a király katonái képtelenek megtalálni a szörny nyomát Gévaudan sűrű erdőiben, ezért Grigoire-nek kell utána erednie.

A fiatal, felvilágosult nemes, Thomas dPapcher márki estélyt ad az újonnan érkezettek tiszteletére. Itt találkozik Fronsac a gyönyörű Marianne de Morangais kisasszonnyal, egy helyi arisztokrata lányával és rögtön bele is szeret.

Közben újabb brutális támadásokról érkeznek beszámolók, s az ott lakók meg vannak győződve róla, hogy mindez az ördög műve. Mani intuitív képzeletének segítségével Fronsacban lassan körvonalazódik a fenevad képe: nem szörnyeteg, nem is farkas, hanem valamiféle vadállat, melyet arra idomítottak, hogy öljön. Közben Jean-Francois de Morangais, aki féltékeny húga és Grigoire kapcsolatára, némi intrikával szétválasztja őket. A csalódott Fronsac a gyönyörű, de rejtélyes kurtizán, Sylvia karjaiban vigasztalódik.

Egy újabb kegyetlen gyilkosság után XV. Lajos a főispánját, Beauterne-t bízza meg, hogy személyesen irányítsa a szörny elfogását. Beauterne pár napon belül jelenti, hogy sikerrel járt, és végeztek a vadállattal. A tetemet Párizsba viszik, hogy bemutassák az udvarnak, ám a tudós Fronsac rájön, hogy Beauterne csapata csupán egy farkast mészárolt le, ám neki is részt kell vennie a demonstráción, miszerint sikerült elpusztítani a rejtélyes szörnyet. A király hivatalosan lezárja a vizsgálatot, s megparancsolja, mindenki térjen vissza Párizsba.

A következő tavasszal Thomas tájékoztatja Fronsacot, hogy a gyilkosságok folytatódnak, ezért Grigoire visszatér Gévaudanba, s titokban abban is reménykedik, hogy ő és Marianne újra egymásra találhatnak. De előbb neki és Maninak meg kell küzdenie azzal az ördögi titkos társasággal, amely rászabadította a szörnyet Gévaudanra, hogy annak lakóit eltántorítsa a király iránti hűségüktől…

Játékidő:
147 perc
Gyártási év:
2001
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- francia - DTS
- francia - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, francia
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
1. LEMEZ:
Audiókommentár - a rendező közreműködésével - MAGYAR FELIRATTAL
 
Audiókommentár - a színészek közreműködésével - MAGYAR FELIRATTAL
2. LEMEZ:
Kisfilm - A gonosz belsője - MAGYAR FELIRATTAL
 
Werkfilm (így készült) - Farkasok szövetsége – a kulisszák mögött - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Werkfilm (így készült) - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Előzetes -
 
Tévészpot (televíziós előzetes) -
 
Képgaléria -

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: