• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A titkok könyvtára - A Szent Lándzsa küldetés (DVD)
A titkok könyvtára - A Szent Lándzsa küldetés The Librarian - Quest for the Spear
- 9%
Szállítható: BIZONYTALAN
1.990 Ft
Eredeti ár: 2.190 Ft

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Nem gyakran fordul elő, hogy a világ megmentése könyvtárosok kezébe kerüljön, de most pontosan ez történik Flynn Carsennel (Noah Wyle). A könyvmoly fiatalember egy könyvtárban kap állást, ám hamar kiderül, hogy nem akármilyen feladatot bíztak rá. A könyvtár raktárában őrzik az emberiség legféltettebb kincseit, többek között az Excaliburt, Pandora szelencéjét, a Frigyládát – a legnagyobb titokban, távol a gonosz erőktől. Egy nap azonban ellopják a Szent Lándzsát, és a szelíd könyvtárosból igazi akcióhős lesz, aki a fél világot átkutatja a felbecsülhetetlen értékű műkincsért.
Stúdió:
Játékidő:
94 perc
Gyártási év:
2004
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
4:3
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2008. feb. 6. - 7:46
Ez számomra olyan rettenetesen gagyi volt, hogy felmerült bennem, nem kéne végignézni, pedig olyat ritkán teszek. Értem én, hogy ez egy paródia, a leírás alapján nem is vártam sokat, és volt is egy-két jó poén. A monumentális helyszínek is megvannak, még ha a CGI néha fájdalmasan ronda (ja, igen, mert a titkos cuccokat mindig Amazonas-menti inka templomokba meg tibeti kolostorokba KELL rejteni) A dolog ott kezd elcsúszni, amikor kiderül, a címszereplo Könyvtár valójában valami infantilis Roxfort: úgy indul, hogy Flynt kap egy fehér lapot postán, amire olvasáskor aranyszínben felragyogó mágikus fény írja a meghívó szövegét. Meg van itt teleportáló könyvtárigazgató, önálló életre kelt Excalibur, piramismakett-rituálé teliholdkor, vízesésen 50 métert zuhanás-túlélés, stb.. Lehet klisékbol építkezni, lehet azokat kifordítani, de itt minden giccsesen gagyi, ami ezúttal nem jött be. Egy paródia is lehet rossz.
A képpel és a hanggal nem volt bajom, foleg, hogy a már unalomig megszokott szinkronhangok vannak benne.
1 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Hozd magad formába
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: