• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > 24 - Harmadik évad (6 DVD) (DVD)
24 - Harmadik évad (6 DVD) 24 - The Complete Third Season
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Három év telt el Jack Bauer előző egész napos életveszélyes kalandja óta, és a Terrorista Elhárító Osztag legendás ügynöke – korábbi sikerei ellenére – nincs a helyzet magaslatán. A cél érdekében még mindig hajlandó mindent feláldozni és minden szabályt áthágni: még a kemény drogra is rászokott, hogy bekerülhessen az egyik legveszélyesebb drogbáró, Ramon Salazar legbelső köreibe, és hosszú hónapok kemény munkájával rács mögé juttassa a kartell legfontosabb vezetőit.
Jack mindent elkövet, hogy sikerüljön leszoknia a kábítószerről, és eltitkolja függőségét felettesei előtt, de ismét egy olyan nap áll előtte, amit anyag nélkül aligha bírna ki egy igazi narkós! A Terrorista Elhárítók központja ezúttal egy halálos vírussal fertőzött betegről kap értesítést. Kétség sem fér hozzá, hogy ismét terrorista csapás célpontja lett az Egyesült Államok, és ha nem sikerül időben megtalálni a vírus forrását és ellenszerét, illetve ha a fertőzésnek kitett személyeket nem tudják időben elkülöníteni, a számítások szerint néhány napon belül Amerika lakosságának zöme áldozatul eshet a halálos kórnak!
Jack azt gyanítja, hogy a támadásnak köze lehet Ramon Salazarhoz. Az óra azonban ketyeg, és ismét kénytelen áthágni jónéhány szabályt, hogy megmentse az országot egy újabb katasztrófától. Ezúttal korábbi kollégáin kívül lánya, Kim is segít neki, aki időközben a Terrorista Elhárító Osztag munkatársa lett, és támaszkodhat fiatal társára, Chase-re is, aki – mellesleg – Kim barátja…
Játékidő:
1080 perc
Gyártási év:
2004
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- olasz - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, görög, héber, izlandi, lengyel, olasz, portugál, török
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - lemezenként 1-1 epizódhoz
 
Kimaradt jelenetek -
6. LEMEZ:
Előzetes - A 4. évad előzetese
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2006. szep. 4. - 21:11
Felejts el mindent, amit eddig az akciófilmekben és a thrillerekben láttál és jónak találtál. Mert itt van a 24, ami alapjaiban rengeti meg elképzeléseidet a mufajról.

Ez az évad tökéletes folytatása és kiegészítése az elso kettonek. Akik azt írják, hogy kiszámítható és sablonos, azok csak azért írják, mert már a 24 világában élnek és tudnak gondolkozni az alkotók fejével. Mert hol, melyik filmekben történnek olyan dolgok, mint itt? Teljesen antihollywoodos megoldások, hihetelen drámák és csavarok sorozata ez. Aki ráérez valamire- mint ennyi ido után jómagam is- az örülhet: együtt tud élni a sorozattal. :-)

Ez az évad sokkal inkább a pszichikai megterhelésre helyezi a hangsúlyt. Hihetetlen lelki teher nehezedik némely szereplore, amit ha át tudsz élni velük, talán még te is sírhatsz a film végén. Mert azért csak gondoljatok bele, Jacknek mi mindent végig kellett csinálni...
A sorozatban egyébként bármelyik szereplo bármikor elhalálozhat, és így nézni valamit nem kis izgalmakat rejt. Lerághatod a körmödet a végére. Már csak azért is, mert ez sokkal hamarabb beindul, mint az elso ketto évad. Gyakorlatilag az elso perctol az utolsóig sikerült (immár harmadszor) az alkotóknak a feszültséget fenntartani. 16 órán át. Ismét kalapot emelek ez elott!!

A DVD ugyanolyan szisztéma, mint az elso ketto. Muanyag tok, papírfekni, szépen szitázott lemezek. Jó kép és hang. Szinkron nincs, nem is kell, eddig egyikhez sem volt, legalább nem borul a papírforma.

Tökéletes film, mint a többi. Kosárba! Jöhet a 4. ...
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: