• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Zöld zóna - Fejedelmi élet a Smaragdvárosban - Fejedelmi élet a Smaragdvárosban - Az iraki Zöld Zóna belülről (Könyvek)
Rajiv Chandrasekaran
Zöld zóna - Fejedelmi élet a Smaragdvárosban - Fejedelmi élet a Smaragdvárosban - Az iraki Zöld Zóna belülről nem ismert
- 67%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 2.999 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

5-10 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Széles körű elismerést aratott amerikai bestseller, amely a Zöld Zóna című film készítőjét is megihlette. Zöld Zóna, Bagdad, 2003: Egy fallal körülkerített, úszómedencékkel és egyéb luxuscikkekkel felszerelt zónában élve Paul Bremer és az irányítása alá tartozó Koalíciós Átmeneti Hatóság megpróbál egy új, demokratikus Irakot felépíteni. A Hatóság, amelynek tagjai olyan idealisták, akiket az abortuszról vagy a halálbüntetésről alkotott véleményük alapján választottak ki a munkára, a háború utáni döntő első évben olyan célokat próbálnak megvalósítani, amelyeknek a háború sújtotta ország valódi szükségleteihez nem sok köze van. Rajiv Chandrasekaran, aki korábban a Washington Post bagdadi irodájának vezetője volt, betekintést ad számunkra, milyen volt az élet ebben az Óz-féle, világtól elzárt zónában.
Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldalszám:
372 oldal
Gyártási év:
2010

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: