• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Színes érettségi feladatsorok magyar nyelv és irodalomból - Középszint-írásbeli (Könyvek)
Színes érettségi feladatsorok magyar nyelv és irodalomból - Középszint-írásbeli Színes érettségi feladatsorok magyar nyelv és irodalomból
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
1.938 Ft
Eredeti ár: 2.280 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Új, színes érettségi sorozatunk a középszintű érettségire való felkészülésben nyújt segítséget. A feladatsorokkal modellezhető az érettségi vizsgahelyzet, mivel a szerzők, akik gyakorló tanárok, minden, az érettségi vizsgán előforduló feladattípust bemutatnak. Külön ügyeltek arra, hogy a feladatsorok nehézsége, főbb jellemzői, pontozása, értékelése ne térjen el a hivatalos érettségi vizsgán megszokottól. A könyvek mégsem követik szigorúan a hagyományos formát, mert igényes, színes kivitelezésükkel, gazdag illusztrációikkal vidámabbá teszik a felkészülés fárasztó perceit. A magyar nyelv és irodalom kötet elején található részletes módszertani útmutató hasznos tippeket, tanácsokat ad, így megkönnyíti a vizsgára való felkészülést. A megoldókulcsban megtalálható a szövegértési feladatok megoldása, illetve a szövegalkotási feladatokhoz megadták a szerzők a lehetséges tartalmi elemeket. A köteteket ajánljuk gyakorláshoz és ellenőrzéshez, iskolai vagy otthoni felkészüléshez egyaránt.
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
Oldalszám:
212 oldal
Gyártási év:
2009

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: