• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Az elszabadult léghajó utasai (Könyvek)
Juhász István
Az elszabadult léghajó utasai nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Regényes utazás a kamaszkor tájai fölött A sokáig színpadi szerzőként ismert Juhász István érdekes utazásra hívja olvasóit Az elszabadult léghajó utasaival a múlt század hatvanas éveinek elejére röpülve, az író kamaszkorának pontosan körvonalazott tája, a pesti Újlipótváros fölött. Szórakoztató fordulataival, életteli szereplőivel napfényes történet ez is, csak az út végét komorítják el sötét korfellegek. A cselekménybonyolításban, figurateremtésben föllelhetjük az író eddigi munkáinak jellemző jegyeit: a stílus könnyedségét, a párbeszédek elevenségét, s legfőként a humor sokféle árnyalatát a derű élénk pasztellszíneitől a gúny sötét árnyalatáig. Ha valaki Juhász illendő helyét keresné mulattatóink sorában, nem kétséges, hogy valahol Aszlányi és Vaszary közelében találhatja.
Kiadó:
Hungarovox Kiadó
Oldalszám:
171 oldal
Gyártási év:
2009

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: