• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Kreatív játékok kisgyermekeknek - Gyermekjátékok a Waldorf-módszer alapján 3 hónapos kortól 2 éves korig (Könyvek)
Christopher Clouder, Janni Nicol
Kreatív játékok kisgyermekeknek - Gyermekjátékok a Waldorf-módszer alapján 3 hónapos kortól 2 éves korig CREATIVE PLAY FOR YOUR BABY
- 20%
Szállítható: KB. 6-9 NAP
2.800 Ft
Eredeti ár: 3.500 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A Steiner-féle Waldorf-pedagógia mögött húzódó világszerte ismert filozófia célja, hogy a gyermekek testben, értelemben és szellemben is természetesen, kreatívan és holisztikus egységben nőjenek fel. Ez a szemlélet ideális a mai kor szülői számára, akik az állandó televíziózásnál és a tömegjátékoknál többet szeretnének adni gyermekeiknek. A gyakorlatias és információgazdag könyv az alábbiakat kínálja: Steiner elméletének és gyakorlatának szakértő összefoglalása a 3 hónapos és 2 éves korosztályról. Tanácsok, hogyan segítheti gyermeke fejlődését kreatív, ötletes játékokkal. Több mint 20 természetes, otthon készült játék elkészítésének lépésenkénti bemutatása.
Kiadó:
GABO Kiadó
Oldalszám:
128 oldal
Gyártási év:
2008

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: