• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A temetőkapu (DVD)
A temetőkapu Cemetery Gates
- 85%
Szállítható: AZONNAL
499 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft

Már csak 3 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Két tudós titokzatos genetikai kísérleteket végez egy tasmán ördögön.
A hatalmasra nőtt, mutáns ragadozót két túlbuzgó, és meglehetősen elővigyázatlan környezetvédő aktivista szabadítja ki a laboratóriumból, nem számolva a végzetes következményekkel.
Az állat elszabadul, és beveszi magát egy közeli elhagyatott bánya tekervényes tárna-rendszerébe, ahol mit sem sejtő egyetemisták amatőr horrorfilmet forgatnak.
Nem kell sok idő ahhoz, hogy kamerájukkal valódi hullákat is megörökíthessenek: a mutáns lény ugyanis eleinte a bánya felett elterülő temető "lakóit" kezdi elfogyasztani, majd támadást indít az élők ellen is...
Miközben az amatőr forgatócsoport létszáma egyre fogy, a lényt a világra szabadító tudósok a mutáns nyomába erednek.
Stúdió:
Játékidő:
90 perc
Gyártási év:
2006
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - stereo (DD)
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2010. feb. 17. - 19:16
"- Te élsz, apa!
- Okos vagy, fiam."

Én is azok táborát gyarapítom, akik szerint ez annyira rossz, hogy már jó, viszont nem annyira jó, mint amilyen rossz. A Temetokapu igénytelen, forgatókönyv és rendezés nélküli, amator színészekkel terhelt trágya; legalább akkora kupac gané, mint amekkorát Drágaság kipakol az egyik jelenetben. A poénok ehhez mérten infantilis és szexista (a szöszi csaj nyalókázásai fergetegesek!) baromságok, a szövegek vércikik (ld. fent), foleg, amikor okoskodni próbáltak, a vért meg slaggal locsolják mindenfelé. A kellékes sem szakadt meg a nagy cipekedésben (pl.: mindenkinek ugyanolyan ötfilléres zseblámpája van). Röviden "ilyet forgathatsz a haverjaiddal is"-típusú, és még mindig tartom, hogy ezeknek a youtube-on a helye, nem DVD-n, pénzért (ezért "egycsillagos"). Ráadásul túl hosszú; a két benzinkút-kereso gyökérre meg a retardált pecásra semmi szükség nem volt.
Pozitívum talán a maszkmester, aki elég élethu végtagokat tudott produkálni, még akkor is, ha ezeket utána kézzel dobálták mindenfelé. A Drágaság-jelmez is aprólékos munka (szigorúan a film többi részéhez képest!), bár természetesen egy pillanatra sem felejtheto el, hogy két fickó totyog egy szorös-rücskös falvédoben, aminek a "szájába" belevarrtak egy köteg szolokarót. Egyben hadd gratuláljak a korábbi kritikák íróinak, leginkább jackbauernek. A "poncsóba öltöztetett tengerimalac" és a "végigmancsol" már a Temetokapu megnézése elott is gyakran csalt mosolyt az arcomra.

Szóval fogékony társaságban hangulatalapozónak ajánlható. Amúgy max. poháralátétnek.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: