• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A parfüm - Egy gyilkos története (Könyvek)
Patrick Süskind, Farkas Tünde
A parfüm - Egy gyilkos története DAS PARFUM
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Fordító:

Hosszú ideig váratott magára, de végre elkészült a nagy sikerű regény filmváltozata is, amely máris meghódította a nemzetközi közönséget.

Jean-Baptiste Grenouille az illatok géniusza volt, aki a 18. század többi szörnyetegével szemben azért merült feledésbe, mert zsenialitása és nagyravágyása olyan területre korlátozódott, amely nem hagyott nyomot a történelemben. Számára a világ nem fények, színek, látható-megfogható dolgok összességéből állt, hanem illatok forgatagából, s mert ez a furcsa lény első eszmélésétől a művészi tökélyre törekedett, megalkotta a világ legtökéletesebb parfümjét. A mindvégig hátborzongató történet olvasása közben lehetetlen eldönteni: a mű a zsenialitásról, a művészi tökély áráról, a magányról, a bűnről írott példabeszéd, vagy pedig dermesztő horror.

Kiadó:
Partvonal
Oldalszám:
264 oldal
Gyártási év:
1985

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Legkelendőbb termékek
Kategória: 1985
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: