• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Bridzs kezdőknek (Könyvek)
Arnold Péter
Bridzs kezdőknek Basic Bridge
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Ez a könyv azok számára készült, akik még nem tudnak, de szeretnének megtanulni bridzselni. A kiosztott lapok értékelésétőla komplex licitálási technikákig it minden alapismeret megtalálható, amire szükség lehet egy jó kis bridzspartihoz. A könnyen követhető útmutatókat és ábrákat használva a kezdők is magabiztosan játszhatnak. Az alapokat egyszerű szabálymagyarázatok, illusztrált mintaosztások és- pontozások szolgáltatják. A szerző számos hasznos ötlettel szolgál azok számára is, akik a szabályokat már ismerik, de szeretnének jobban megtanulni játszani. -Gyors és könnyen érthető bevezetés a világ egyik legnépszerűbb kártyajátékába -A szabályok egyszerű ismertetése -A lap kiértékelése és a licitálás -Elosztási és pontszámítási példák, jól áttekinthető formában, illusztrációkkal -Taktikai javaslatok és a csapdák kikerülését célzó tanácsok
Kiadó:
GABO Kiadó
Gyártási év:
2007

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: