• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Hunyor-Major kalandok 2. - Ismeretlen ismerős (DVD)
Hunyor-Major kalandok 2. - Ismeretlen ismerős Jakers
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
 
 
 
 

Már csak 3 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Rendező:
Szereplők:

A lemezen található epizódok:

1. Horgászkaland:

Hunyori bácsi egy furcsa lényről mesél Rafiéknak, amit pecázás közben látott a tóban. A barátok természetesen azonnal látni szeretnék. De Rafi papája nem bízik abban, hogy nyugton tudnának maradni egy álló nap a csónakban. Rafiék mindenáron be akarják bizonyítani az ellenkezőjét, de minden balul sül el, de végül rájönnek, hogy a legkilátástalanabb helyzetből is van kiút.

2. A tökéletes kép:

Rafi az ajándékba kapott fényképezőjével mindenkiről képet készít.

Az utolsó képet Nándinak szánja, aminek tökéletesnek kell lennie. Miközben a helyszínt keresik, Nándi beszorul a kerítésbe, ráadásul a nadrágja is kiszakad. Több se kell Rafinak, és máris kész az utolsó, tökéletes felvétel - ami sajnos rossz kezekbe kerül.

Vajon megbocsát Nándi Rafinak?

3. Ismeretlen ismerős

Amit mindenki igaznak tart, még nem biztos, hogy az is. Ezt a leckét tanulják meg Rafiék, amikor Tülkösi tanár úr látogatóba megy Hunyoriékhoz.

4. Babi babája

Rafiékhoz játék közben egy baba pottyan. Senki sem tudja, hogy honnan, de egyre erősebb a gyanújuk, hogy egy igazi koboldot találtak - miután egy bárány hátán látják lovagolni, tyúkká változik és „elejt” egy tallért, amiről a srácok elhiszik, hogy aranyból van. Sikerül-e megtalálniuk a kobold kincsét, vagy rá kell jönniük, hogy nem szabad mindent elhinni első hallásra?

Játékidő:
92 perc
Gyártási év:
2002
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Korhatár nélkül megtekinthető

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: