• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > A Szellemlovas - bővített változat (Blu-ray)
A Szellemlovas - bővített változat Ghost Rider
- 78%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 8.990 Ft

5-10 db. van raktáron


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Johnny Blaze, a fiatal kaszkadőr eladja a lelkét Mefisztónak, hogy megmentse az apját. Évekkel később Johnny a motorozás körülrajongott, vakmerő sztárja. Azt viszont senki sem tudja, hogy éjszaka Szellemlovasként gonosz lelkekre vadászik, és akit legyőz, az a pokolra kerül.

Amikor rég elveszett szerelme, Roxanne visszatér az életébe, Johnnyban felébred a remény, hogy talán mégis van esélye a boldogságra: ha sikerül visszaszereznie a lelkét Mefisztótól. Előbb azonban meg kell találnia Feketeszívet, az ördög renegát fiát, akinek az a terve, hogy meghódítja apja birodalmát, és szélesre tárja a pokol kapuit - hacsak a Szellemlovas útját nem állja.

Játékidő:
123 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - PCM 5.1
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, horvát, lengyel, román, szlovén, török
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Bővített jelenetek - Eddig még nem látott új jelenetek
 
Audiókommentár - Gary Foster producer közreműködésével
 
Audiókommentár - Mark Steven Johnson forgatókönyvíró/rendező és Kevin Mack trükkmester közreműködésével
 
Kisfilm - A bosszúálló szellem
 
Kisfilm - A végzet szelleme
 
Kisfilm - A kalandok szelleme
Átlagos értékelés:
Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 28. - 14:27
Az Ördög és csatlósa
Moziban annak idején nem tudtam megnézni a filmet, pedig Nicolas Cage filmjeit általában kedvelem, de ez kimaradt. De, bepótoltam DVD-n, és most tettem egy ismétlést is Blu-ray-en. Első alkalommal túlzok, ha azt írom mély nyomot hagyott bennem a film, de hogy egészen őszinte legyek nem is volt olyan borzasztó, mint esetleg más, hasonló jellegű képregény filmek. Nicolas Cage ha nem is a formáját hozta, de azért derekasan helytállt, és én meg is dicsérem érte.

A történet egyébként jó, vagy nem rossz, habár sok helyen válik kissé unalmassá, és nem mindig lehet élvezni. Ezt azokra a részekre értem, ahol éppen Mephisto kis fiacskája próbálja a saját életét elkezdeni, pontosabban próbálja azzal, hogy drágalátos Ördög apukáját leszorítani a tüzes trónról. De összességében sok cselekmény és látvány van benne, így ezek elnyomják az unalmasabb részeket.

Johnny Blaze egy sikeresnek mondható kaszkadőr, akinek a karrierje éppen felmenőben lenne, ha nem adná el az Ördögnek a lelkét, mentve ezzel apja egészségét és életét, egyébként ezzel megbélyegezve magát, mint az Ördög lovasa, akinek későbbi feladta, hogy begyűjtse a gonosz lelkeket, és a Pokolba szállítsa őket. Közben az Ördögnek más tervei is vannak Johnnyval, még pedig, hogy a közben hatalomra éhes kis fiacskáját megfékezze a világot romba döntő káosztól, és visszaküldje oda, ahová való. Meglátjuk ki győz.

A történet itt-ott bukdácsol, de a nézhető kategóriába tartozik. Persze, ez szerintem van így.

A kiadásról.

Eredeti, angol hanggal néztem, mert jobb minőséget biztosított a lehető legnagyobb élmény eléréshez, meg amúgy is, jobb így nézni a filmeket. Szóval a hang szerintem nagyon rendben volt. Minden egyes hangfal ki volt használva végig, és még azt is mondhatnám, hogy a hangok keverése szépen is volt elosztva a hangfalak számára. Gondolok most arra a jelenetre, mikor Mephisto felbukkan a cirkuszi sátrak között, és a körülötte levő lámpák csak úgy törnek szanaszét, olyan volt, mintha a szobában lett volna, és mellettem haladta volna el. Tetszett az a rész különösen. A hanggal nem volt semmilyen felvetni való problémám.
A kép is szép és természetes. A színek élénkek, és az arcok kirajzolódása eléggé élesnek mondható, ezt persze a tájak messziről való felvételénél és egyéb jeleneteknél is észrevehető. Nekem tényleg úgy tűnt, hogy éles képet látok, remélem majd más is megerősíti ezt.

A hang és a kép részemről rendben volt.

Az egészből annyit tudok mondani, hogy aki többször is látta, mert tetszett neki, akkor szerezze be Blu-ray-en is, mert ahogy mondani szokták, HD, a tökéletes moziélmény.
12 látogatóból 4 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
50%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: