• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > David Attenborough - Kémek a vadon fái között: A medve / Kémek az oroszlán barlangjában: Az oroszlán (DVD)
David Attenborough - Kémek a vadon fái között: A medve / Kémek az oroszlán barlangjában: Az oroszlán Bears: Spy in the Woods / Lions: Spy in the Den
Szállítható: KB. 1-5 NAP
990 Ft
 
 
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
A medve - Kémek a vadon fái között A "Kémek" sorozat legújabb részében a medve mindennapjaiba tekinthetünk bele. A BBC profi operatőr csapata "mancsközelből" figyeli a főszereplő medvék mindennapjait, ezáltal olyan közel hozva ezt a hatalmas és veszélyes állatot amire még nem volt példa korábban. Rejtett kamerák segítségével lessük, ennek a hatalmas ragadozónak minden rezdülését, feltárva a legmélyebb titkokat saját természetes környezetében. Ugorj be a hideg és csobogó folyó vizébe, fogj lazacot a hatalmas grizzlyvel együtt, pillants bele az óriás panda macik varázslatos magánéletébe, tarts a jegesmedvékkel a sarkvidék jeges vizeiben. Az oroszlán - Kémek az oroszlán barlangjában A "Kémek" sorozat legújabb részében az oroszlán mindennapjaiba tekinthetünk bele. A BBC profi operatőr csapata ezúttal karmok és tépő fogak közelségéből figyeli a főszereplő oroszlánok mindennapjait, ezáltal olyan közel hozva ezt a fenséges állatot amire még nem volt példa korábban. Rejtett kamerák segítségével lessük, az ""állatok királyának"" minden rezdülését, feltárva a legmélyebb titkokat saját természetes környezetében. Bújj meg a magas fűben és cserkészd be gyanútlan áldozatodat. Száguldj végig a szavannán és vedd üldözőbe a fürge antilop csordákat. Mélyeszd bele fogaidat a áldozatodba és érezd ahogy elhagyja az ereje. Küzdj meg a többi oroszlánnal ,majd pihenj meg a nagy melegben, miközben kis oroszlánok játszanak melletted.
Stúdió:
Játékidő:
118 perc
Gyártási év:
2003
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - Surround (DD)
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
 
Előzetes -

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: