• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Az elvarázsolt dollár (DVD)
Az elvarázsolt dollár Az elvarázsolt dollár
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2007. december 1. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Képek
  • Kritikák

A rendszabályokra fittyet hányó Csöpit épp felfüggesztik, így a rejtélyes hamis 100 dollárosok ügyében a kétbalkezes Kardosnak egyedül kellene boldogulnia.

A gonosztevők azonban csapdát állítanak, és gyilkosság gyanújába keverik Csöpit, akinek így muszáj saját szakállára beszállni a nyomozásba. A nyomozónak természetesen társ is kell, akit Csöpi Topolino, a minden lében kanál kislány személyében talál meg.

Stúdió:
Játékidő:
86 perc
Gyártási év:
1985
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
Képformátum:
4:3
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2007. dec. 18. - 21:38
Nos, ezúttal meg kell dícsérnem a kiadót. A legutóbbi kifakadásom a Csak semmi pánik kapcsán szerencsére itt nem kell, hogy megismétlodjön..

Tisztességes, korrekt munka Az elvarázsolt dollár. Ajándékokkal.. :-)) A film egy mára letunt korszak újabb pillanatképe, tökéletesen beleillik a sorba. Szerintem mondjuk a leggyengébb a négy közül- de ez kizárólag az én véleményem, nem kell komolyan venni. Mindenesetre a megszokott poénok és pofonok , a megszokott szereplokkel és autókkal itt is megvannak. És hogy Csöpi egy Piedone klón lenne? Na és? Kicsit soványabb, kicsit kisebb, de a miénk! Ráadásul Piedone hangján beszél!!! :-))

Ha már a retro-érzésnél tartunk, ezek a filmek mondjuk azoknak jelenthetnek igazán sokat, akiknek van emlékük arról a korról. És így eleve szubjektívan viszonyulnak egy ilyen filmhez, neadjisen kellemes bizsergés fut a hátukon, mikor a rendorzsigulikat látják, no meg a Club Tihany titkos exkluzivitásába is bepillanthatnak. Kellenek ezek, hogy a késobbi nemzedékek rácsodálkozhassanak: jé, ilyen volt szüleink kora.. Azt csak halkan jegyzem meg: gyerekként nem is volt az olyan rossz... :-))

A DVD kiadás mint már említettem, korrekt. A kép jó, néhány szemcsét és fekete karikát leszámítva teljesen élvezheto. Bárcsak az elozo kiadvány is ilyen lenne. Hang szintén élvezheto, csodát várni nem kell tole. A lemez extráit a poszter és a naptár helyettesíti, ami kedves gesztus ugyan, de gyakorlatilag számomra érdektelen. A nosztalgia varázsdobozban jó helye lesz...

Csak így tovább Dotkom Média! Határozott elorelépés ez a lemez, ráadásul ahogy olvasgatom, vásárlóbarát a hozzáállás.

Kosárba!
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
90%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: