• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Polgári repülőbalesetek és-katasztrófák fekete könyve 1990-2002 - Tények, adatok, információk a jelentősebb légi szerencsétlenségekről 1990-2002 (Könyvek)
Szabó Miklós
Polgári repülőbalesetek és-katasztrófák fekete könyve 1990-2002 - Tények, adatok, információk a jelentősebb légi szerencsétlenségekről 1990-2002 Polgári repülőbalesetek és-katasztrófák fekete kön
Szállítható: KB. 3-6 NAP
5.390 Ft
 
 
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Pilótahibák, irányítói tévedések és kommunikációs zavarok, váratlan légköri jelenségek, megfáradt, öreg, rosszul karbantartott repülőgépek, terroristák és háborús konfliktusok - megannyi oka lehet egy repülőbaleset vagy -katasztrófa bekövetkeztének. A könyvben a szerző a bulvársajtó címlapjairól ismert katasztrófák mellett számos olyan balesetet ismertet, melyek során a pilóták bravúrjának vagy a vakszerencsének köszönhetően nem volt halálos áldozat. Egy-egy eset ismertetése az érintett repülőgép "születésének", majd "élettörténetének" pontos összefoglalójával kezdődik, és pontos eseményleírással folytatódik a szakszerű, de a nem szakértők számára is érthető, olvasmányos ismertetéssel.
Kiadó:
Syca Szakkönyvkiadó
Oldalszám:
238 oldal
Gyártási év:
2002

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: