• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Mesterdetektív (DVD)
Mesterdetektív Sleuth
- 70%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Mi történik, ha két mesteri elme egymásnak feszül? A színpadi mű alapján készült filmben Andrew Wyke (Michael Caine - A tökéletes trükk) hetvenes éveiben járó, befutott krimiíró. Gyönyörű vidéki kúriájában egy napon meglátogatja Milo Tindle (Jude Law – Alfie), a fiatal, munkanélküli színész, aki elcsábította az idős író feleségét, Maggie-t, és most azért jött, hogy rábeszélje a férfit a válásra. Andrew azonban különös ajánlattal áll elő: Milo lopja el az emeleti széfben található több milliós ékszergyűjteményét, hogy biztosítani tudja Maggie jövőjét, ő maga pedig jókora biztosítási összeget markolhasson fel.

Milo belemegy a játékba, ám később elbizonytalanodik: vajon Andrew valóban a javát akarja, vagy mindez egy megkeseredett és bosszúszomjas öregember elégtétele lenne? A két férfi között megindul az intellektuális küzdelem...

Játékidő:
85 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - stereo (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Werkfilm (így készült) -
 
Kisfilm - Black felügyelő: Ami a smink alatt rejlik
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2010. már. 11. - 18:00
Külön-külön már nagyjából leírták a többiek, amit én tudnék írni, de egyben talán hatásosabb.

Nem ismerem sem a színdarabot, sem az elozo feldolgozást. Szeretem viszont a kedélyes, mégis vérre meno szellemi párbajokat, szeretem a jó színészek által eloadott, feszültséggel teli párbeszédeket. Szeretem, ha a szavaknak súlya van, a történetnek pedig íve, hogy a látottak és hallottak végig székbe szögezzenek.
Kétségbeejto volt, hogy ebben a filmben mennyire nem találtam meg egyetlen kapaszkodót sem a fentiek közül. A film olyan, mint a ház, amiben játszódik: kívülrol viktoriánus udvarház, bent absztrakt téboly. Amennyire csábított és érdekfeszíto volt a körítés (jó rendezo, jó ötlet, jó színészek), akkora csalódás a megtekintése. A párbeszédekben és a követhetetlen váltásokban megmutatkozó elmebaj arra is képes volt, hogy ripacsokat csináljon két tehetséges színészbol, így alakítás terén valóban Jude Law detektíves tízperce ér valamit.

Röviden: Zagyva és groteszk, kriminek eros fenntartásokkal sem nevezheto macska-egér játék, amely természetébol eredoen semmifajta meglepetéssel nem szolgálhat. Részemrol minden szempontból bukott film. Ha ettol nem leszek "ínyenc", vállalom.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: