• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Mindennap tanulj valamit önmagadról és az otthonodról! - Kérdések 4-9 éves korú gyermekek ismeretbővítéséhez (Könyvek)
Deákné B. Katalin
Mindennap tanulj valamit önmagadról és az otthonodról! - Kérdések 4-9 éves korú gyermekek ismeretbővítéséhez Mindennap tanulj valamit önmagadról és az otthonod
- 15%
Szállítható: KB. 7-10 NAP
842 Ft
Eredeti ár: 990 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A gyerekek számára az egész világ felfedezésre váró, rengeteg érdekességet tartogató rejtély. A kicsik kíváncsiak mindenre, de gyakran nem tudják megfogalmazni a kérdéseiket. Napi 2-3 perc, egy egyszerű kérdésre adott válasz, és máris rengeteg tudás landol a kis buksikban. E kiadvány azért készült, hogy naponta legyen lehetőség beszélgetni az otthonunkkal vagy épp az emberi testtel és annak működésével kapcsolatban. A sok-sok apró ismeret aztán szép lassan tudássá áll össze, és egy érdeklődő, okos, vidám gyermek az eredmény. Mert hiába mondanak mást a felnőttek, a gyerekek igenis szeretnének okosak lenni! A kiadvány naptárszerűen felakasztható!
Kiadó:
Tudatos Lépés Kft.
Oldalszám:
28 oldal
Gyártási év:
2014

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Színezők
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: