• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Ghost in the Shell: Páncélba zárt szellem (egylemezes változat) (DVD)
Ghost in the Shell: Páncélba zárt szellem (egylemezes változat) Ghost in the Shell
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2008. október 8. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Rendező:
Szereplők:
2029-et írunk. A humán értékek jelentősségüket vesztették: a világot az irányítja, aki a legtöbb információval bír, így az emberek rácsatlakoztak egy globális hálózatra, amely az élet valamennyi területét befolyásolja. Talán ezért is akarják olyan sokan feltörni. A technoterroristák megakadályozására jött létre a Section 9 névre hallgató különítmény, amely kibernetikus beültetésekkel felturbózott kommandósokból áll. Emberfeletti lények ők, gépi segítséggel agyuk és izomzatuk sokkal többre képes, mint egy átlagemberé, de létük bizonytalanságának is ez jelenti alapját.

A géptestben lakozó Kusanagi Motoko őrnagy egy különösen veszélyes bűnöző, a Bábjátékos után nyomoz, aki testről testre vándorol, ezért kilétét szinte képtelenség meghatározni. Közben megmagyarázhatatlan esemény történik: egy kiborg-gyártó üzem magától összeszerel egy új fémtestet, amelyben különleges értelem, a Szellem nyomaira bukkannak...

Shirow Masamune 1989-ben íródott mangájából Mamoru Oshii 1995-ben forgatott szenzációsan zavarba ejtő animét. A látványos akciójelenetekkel tarkított szövevényes nyomozás során a tudományos fantasztikum egyik legizgalmasabb kérdése kerül boncasztalra: az elgépiesedett világban hol ér véget az ember és hol kezdődik a robot?
Stúdió:
Játékidő:
82 perc
Gyártási év:
1995
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- magyar - Surround (DD)
- japán - 5.1 (DD)
- japán - DTS-ES
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Egyéb - kétféle szinkron: az MTV-s magyar hang DD2.0-ban és egy vadonatúj szinkron DD5.1-ben (kb. 82 p.) - MAGYAR HANGGAL
 
Audiókommentár - rajongói audiokommentár (kb. 82 p.) - MAGYAR HANGGAL
 
Szöveges kommentár - Trivia track: érdekességek, információk a filmről (kb. 82 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
Junichi-san
értékelése:
2009. aug. 28. - 19:34
Szerintem a film abszulút kultklasszikus. Remekbe szabott mualkotás minoségi animációval, gyonyöru grafikával, fantasztikus zenével, izgalmas, érdekes cselekménnyel, jól kidolgozott karakterekkel és mély mondanivalóval. Térjünk át a kiadványra: mind a japán, mind a kétféle magyar szinkron nagyon jól sikerült, minden szereplot jól eltaláltak. A felirat pár apró hibától eltekintve jó lett. A borító, a menü és a DVD nyomása szép, igényes, látszik, hogy ezzel is foglalkozott a kiadó. A kép-és hangminoség is nagyon jó, a kép szép éles és a hang is szépen szól. Kicsit kevés az extra, de ami van az nagyon jó, a Travia Track tele van érdekességekkel, sok információt megtudtam belole a filmrol és az audiokommentár is jó lett, habár nem mindig értettem, hogy mit is mondanak. A kiadvány ezért az árért minden anime-fannak, ciber-punkosnak és az animékkel most ismerkedonek kihagyhatatlan.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
95%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Hozd magad formába
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: