Elképesztőek a sztorik! Valóban maradandó károsodást okoznak a gyökerek. Érdekes, de sajnos kiforott egy elméletem. Ha valahol 20-nál több ember gyűlik össze, az menthetetlenül csürhévé degradálódik. Iskolázottságtól, szociális szereptől függetlenül! Akkor jöttem rá, hogy ez igaz, mikor a nejem mesélt egy értekezletről, -előadás, minden,- ahol csupa pedagógus volt. A nejem is az, szóval nem a szakmára reflektálok, és nem vagyok zsigeri pedagógus-gyűlölő. Szóval ugyanúgy viselkedtek, mint a diákok, -pofázás, susmorgás, telefonozás stb.- akiktől az órákon azt várják ne tegyék.
Mit várunk egy moziban?! Hisz annyi sz@r ember van.. A zabálást kiveséztétek és a telefonozást is.
Én a későktől vagyok rosszul. Egy rétegük azt próbálja kibekkelni, hogy 15 perc reklámot végigüljön. Annak az árán, hogy én majd felállok, mikor átverekszi magát rajtam, igen, nachossal és nagykabátban..A másik réteg, simán hanyag. Megérdemelnék, hogy hoppon maradjanak és egyszer ne legyen reklám és pontosan kezdjenek.
Egyszer elültem a helyemről. Egy nő Robert Langdon minden magyarázó mondatát, egy hangos ühüm/aha-val nyugtázott. Odébbmentünk 5 székkel, mintha leprás lenne..
A másik agyfa.., mikor egy babakocsit toltak be a star trek into darknessre.
Na akkor elegem lett, mondván, itt baj lesz. Kimentem szóltam, a személyzet meg aztmondta, hogy a korhatárjelölés csak irányelv, ök ki nem küldhetik, beszéljek velük én. Najóóvanám!!
Mindkét eset Pécs-pláza.. Azóta az Urániába járok, mióta űjranyitott, jobb technika, kényelem, plázacicák, unatkozó celebek nincsenek, egyszerűen kultúráltabb a légkör. Jelen topic tárgyát is ott láttuk. Sőt most voltam hétvégén és ingyen túrtam az elvihető plakátok közül, jelen topic tárgyának poszterét. Pontosan a steelbook frontját 90x60 cm-esben! Na az adja! :)