Keresés

Szárnyas fejvadász 2049 (BD3D+BD) - hagyományos limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2018. február 28., szerda 10:16
Á dehogy! Takarítani viszont maradhatsz... Az überkulturált plázapatkányok után
0
2018. február 24., szombat 21:31
Még ma is röhögtem rajta, de tényleg! Nagy vagy!
0
2018. február 23., péntek 22:05
Wonder-en bent akartam maradni a végéig megnézni mi lesz a jelenet. De mindenki úgy kipattant, hogy mondom csak menni kellene mert lekapcsolják a vetítőt és bezárnak a terembe...
0
2018. február 23., péntek 22:03
Erre viszont tudok egy mondhatjuk cáfolásnak példát is.  15-ben a Halálos iramban-t nézve a moziban teltház volt. De, hogy ott nem köhögtek, nem tüsszögtek, nem volt nasizós recsegtetés se és még dumálni is csak egy-két mondat erejéig beszéltek. Elképesztő volt, hogy 110 ember mennyire képes volt visszafogni magát egy FF részen. Ezt meg is jegyeztem nagy élmény volt az a vetítés. Csak egy Coronita-t felejtettem el vinni magammal :)
0
2018. február 23., péntek 21:58
thanx Tudok én szórakoztatni is ha akarok :)
0
2018. február 23., péntek 19:24
Valóban. Ez az önmagába harapó kígyó esete: a gyökerek nem akarnak utolsónak kimenni, sokáig várni kifelére. Ezért megindulnak. Egyszerre. És pont ettől áll be a szűk kijárat. Ez van. Esetleges stáblistás jelenetek? Hahaha! Az utcáról betévedt birkáknak? Ezek lehet, hogy tágas legelőkre számítottak nézőtér helyett!
0
2018. február 23., péntek 18:45
S arra már rájöttél, hogy milyen jutalom jár a teremből leggyorsabban kijutónak? Merthogy legtöbbször úgy tűnik, valami élethalál verseny zajlik és kifelé tapossák le egymást. Stáblista utáni jelenetről az ilyenek annyit tudnak, mint a botswanai (dél-afrikai) vízkereső busman a kólásüvegről.
most posts by TM
0
2018. február 23., péntek 18:11
Elképesztőek a sztorik! Valóban maradandó károsodást okoznak a gyökerek. Érdekes, de sajnos kiforott egy elméletem. Ha valahol 20-nál több ember gyűlik össze, az menthetetlenül csürhévé degradálódik. Iskolázottságtól, szociális szereptől függetlenül! Akkor jöttem rá, hogy ez igaz, mikor a nejem mesélt egy értekezletről, -előadás, minden,- ahol csupa pedagógus volt. A nejem is az, szóval nem a szakmára reflektálok, és nem vagyok zsigeri pedagógus-gyűlölő. Szóval ugyanúgy viselkedtek, mint a diákok, -pofázás, susmorgás, telefonozás stb.- akiktől az órákon azt várják ne tegyék.
Mit várunk egy moziban?! Hisz annyi sz@r ember van.. A zabálást kiveséztétek és a telefonozást is.
Én a későktől vagyok rosszul. Egy rétegük azt próbálja kibekkelni, hogy 15 perc reklámot végigüljön. Annak az árán, hogy én majd felállok, mikor átverekszi magát rajtam, igen, nachossal és nagykabátban..A másik réteg, simán hanyag. Megérdemelnék, hogy hoppon maradjanak és egyszer ne legyen reklám és pontosan kezdjenek.
Egyszer elültem a helyemről. Egy nő Robert Langdon minden magyarázó mondatát, egy hangos ühüm/aha-val nyugtázott. Odébbmentünk 5 székkel, mintha leprás lenne..
A másik agyfa.., mikor egy babakocsit toltak be a star trek into darknessre.
Na akkor elegem lett, mondván, itt baj lesz. Kimentem szóltam, a személyzet meg aztmondta, hogy a korhatárjelölés csak irányelv, ök ki nem küldhetik, beszéljek velük én. Najóóvanám!!
Mindkét eset Pécs-pláza.. Azóta az Urániába járok, mióta űjranyitott, jobb technika, kényelem, plázacicák, unatkozó celebek nincsenek, egyszerűen kultúráltabb a légkör. Jelen topic tárgyát is ott láttuk. Sőt most voltam hétvégén és ingyen túrtam az elvihető plakátok közül, jelen topic tárgyának poszterét. Pontosan a steelbook frontját 90x60 cm-esben! Na az adja! :)
0
2018. február 23., péntek 17:20
Az sem hátrány, ha egy filmből van feliratos kópia is, nekem 99%-ban evidens, hogy azt választom, így még premierkor sem tolonganak az őrültek. Amúgy a kora délelőtti órákat preferálom, amikor mindenki melóban lapátolja a GDP-t.
0
2018. február 23., péntek 17:13
Igazad van, az idősávot természetesen én is figyelem, késő délutáni és esti órák kizárva.
0
2018. február 23., péntek 17:10
Nekem a szélső/külső hely fontos, mert magas ember lévén itt jobban ki tudom nyújtani a lábaimat. Egyébként igazad van, kompromisszumnak kompromisszum.
0
2018. február 23., péntek 16:57
Ilyenkor mindig eszembejut az A miniszter félrelép esete, amikor az előttem ülő három plázacica egyike csont nélkül az ölembe hajította a kiürült popcornos zacsiját. Jó magasra felívelve, ahogyan azt kell.

Ma már ha netán beülök moziban egy filmre, mindig megvárom, amíg nagy címeknél lemegy a hisztéria (az SW EP VIII-at a mai napig nem láttam, de tervben van még
a lemezes premier előtt), vagy olyan idősávot választok, ahol minimális az idióták előfordulási aránya.
0
2018. február 23., péntek 16:50
Megértelek, de leghátul és főleg a legszélén ülni azért kompromisszumos megoldás. Most a Fekete Párducot néztem a sor széléről (egy barátommal, aki ragaszkodik a külső helyhez), de így nem az igazi a mulatság. A plusz hely foglalása viszont jó ötlet.
0
2018. február 23., péntek 16:13
Én igen ritkán járok moziba, akkor is elsősorban rajzfilmeket nézek a srácaimmal, de ilyen esetekben nem nagyon zavarnak a körülmények. Minden gyermek eszik, köhög, rágcsál, leejti a poharait, néha mászkálnak és tuti minden gyerek egyszer legalább kimegy a mosdóba. Természetesen a fiaim is, de ezeken a rajzfilmeken, mivel gyakorlatilag mindenki kisgyerekkel van, szerintem az összes szülő megértő és ezek az előadások nem a szülőkről, hanem elsősorban a gyerekekről szólnak. Ha nagy ritkán eljutok moziba gyerekek nélkül, szigorúan csak utolsó sor szélén vagyok hajlandó ülni /2 oldalról nincs zavaró tényező/, azt is úgy, hogy befoglalok plusz egy széket, amit nem veszek át. Nem járok pénteken és szombaton moziba, nem megyek premierfilmre és nem vagyok hajlandó felkapott moziba járni, Óbudaiként elsősorban az Eurocenterbe, esetleg a Dunapalaza mozijába járok. Tudom, ez beteges lehet sok embernek, de a közeg nagyon el tud vinni negatív irányba egy szuper filmet is.
0
2018. február 23., péntek 16:11
Lehetek kivétel?
Nálam csendesebben, türelmesebben, sőt, néha már úgy érzem, hogy erotikusabban senki nem tud nachót enni. :)
0
2018. február 23., péntek 16:00
Hatalmas! Most olvastam a hozzászólásaidat harmadszor, még mindig röhögök!
0
2018. február 23., péntek 10:47
:))
most posts by TM
0
2018. február 23., péntek 10:32
Ez nagyon életszerű. Ezt megunva egyébként én mindig az vászontól 3. és 4. sorban ülök, kicsit messzebb a veszélyzónától.
0
2018. február 23., péntek 10:29
Pedig utána úgyis rákenődik valami másra...
0
2018. február 23., péntek 10:28
Ez mindent visz!
0
2018. február 23., péntek 1:13
:))) Ez jó! :)
most posts by TM
0
2018. február 22., csütörtök 22:33
0
2018. február 22., csütörtök 21:46
Megjelent a szemem előtt 3 tucat rágó pocok és olyan rajzfilmesen vicces kép volt. :)
most posts by TM
0
2018. február 22., csütörtök 21:43
Nem vicces. Nagy nehezen rászánom magam, hogy végre elinduljak moziba a saját kocsival és erre az első alkalommal zörögnek a zacskókkal percekig aztán meg rágnak fél órán át. És ahogy befejezik minden rendben mert bontják a másik zacskót. Nekem meg nem adnak!
Na jó, vicces :)
0
2018. február 22., csütörtök 20:55
:))
most posts by TM
0