A sima hazai kiadás. Csak ugye magyar cím és múanyagtok.
0
2018. február 14., szerda 18:44
669
Neked milyen kiadás van meg az elsőből?
0
2018. február 14., szerda 17:47
2692
Csak megkaptuk a két steelbookot. Nem rossz a MONDO-s sem, de ez jobban bejön. Főleg a hátulja és a belseje végett. Az extrák, 3D és UHD nem étdekel csak a film. Nálam marad ez vagy a sima kiadás, az legalább jobban passzol az első mellé.
Apropó az extrákon nem lesz felirat? Barátnőm véget, mert látom a 3 kis filmecske is rákerült a BD-re.
0
2018. február 14., szerda 15:56
1848
Nekem is fura, hogy oké, hogy a másik változat 3 BD-s, de extra nem olyan sokkal több. Nézzük csak: •Emberi tényező – a színészek kiválasztása •Harc a jövőben – az akciójelenetek •Kettőből egy válik •A váz felöltöztetése – a kosztümök
Ezek annyira nem erős extrák, de még gondolkodom. Kinézetben ez szebb, de élőben kell látni, hogy döntsön az ember, nehéz ez így.
0
2018. február 14., szerda 14:49
669
Valószínűleg ez lesz, hisz kb 3 extrával van több rajta. Érdekesség, hogy ez az extra mennyiség (A nem extra BD-s) a dvd-n is rajta van. Döntsön akkor az ízlés és az ár!
0
2018. február 14., szerda 14:37
70
Én is pontosan így vagyok vele :D A Mondo design nem tetszik, de az extra lemez kéne. A másik változat vajon mennyire extrém limitált? 50 db? :)
0
2018. február 14., szerda 14:22
669
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ez a steel tetszik jobban kinézetre. A sima narancs/kék poszter sosem tetszett igazán A helyzet az viszont, hogy a 3D-re nincs szükségem. És mindkét steel-ben van.. A bónusz BD viszont nem ártana..Hááát.. jól kifundálták. Az én álmom: Ebben a tokban a film 2D-s és búnusz korongja. Na ezt hogy oldjam meg? ;)