Keresés

Kevin Smith - filmek

2003. október 9., csütörtök 21:04
ja és NEM KARCOS!!!
egy kicsit sem!!!

hallod Intercom??

pedig a házimozi nem a legigényesebb magazinok közzé tartozik...
0
2003. október 9., csütörtök 21:02
ma vettem meg a Dogmát
a házimozi magazin okt-nov-i melléklete
van angol 5.1 és magyar 2.0 és magyar felirat is
extra: előzetes, stáb bemutatása

ha jól emlékszem 1500 ft

ui.: van egy W-s mobilos reklám az elején; a menü angol
0
2003. február 5., szerda 14:26
mondjuk az ausztral Chasing Amy kiadas se epp meznyalas, detto ugyanez: 4:3 P&S, nem tiszta digitalizalas (hajszal, karcolas, stb), sztereo hang es meg angol folirat sincs...
ott is azt irjak, h meg a rajongok se vegyek meg, rendeljek inkabb az 1-es regiosat
0
2003. február 5., szerda 7:14
ahaj, jön a chasing amy a flamextől a szokásos magas színvonalon: 4:3-as kép, egy szem [hozzáteszem: bűnrossz] sztereó szinkronnal, nulla extrával. inkább megmaradok a vhs verziónál, az papírnehezéknek sem utolsó, meg le lehet vele dobni a nyivákoló macskákat a szemközti háztetőről, stb.
0
2003. február 3., hétfő 19:55
asszem idevag, h az Ezydvd-n most epp akcioban masfel rugoert kaphato a Mallrats (a tobbi film a szokasos aron, 4 ezer korul van, bar azokbol is letezik akcio, pl a Clerks es a Chasing Amy egyutt 7)
0
2003. február 3., hétfő 17:30
A legelső hozzászólásom régi, akkor még enm volt kapható, de amúgy azt is elfogadnám újra kiadva szinkronosan, persze az angol szöveg többször jobb, de a feliratot néha nehéz követni, úgy hogy közben a filmre is rendesen figyelj...
0
2003. február 3., hétfő 16:45
Kapcsolódva az elöttem szólóhoz:

Kedves Xpress,

a kérdésem még mindig a következő: a DVD est-ben azt olvastam, hogy megjelent a Képtelen képregény (Chasing amy) viszont sem a ti adatbázisotokban sem máshol nem találtam meg eddig!

Megjelent egyálltalán, ha nem akkor mikorra várható???

Válaszodat előre is köszönöm!

tidzse

Egyébként a Jay és Néma Bob visszavág már megjelent, tavaly tavasszal Magyarországon.
0
2003. február 3., hétfő 16:42
Jay és Néma Bob visszavág:
ha beírod a keresőbe már meg is veheted
0
2003. február 3., hétfő 16:07
...hát igen, még mindig érdekelne, mást nem...? Nemrég ment mtv-n a Shop Show, nagyon király volt...:-)
0
2002. május 10., péntek 21:26
Nem tudom hogy van, hogy rajtam kívül eddig még senki sem hiányolta de én nagyon örülnék ha láthatnám már dvd-n is ezeket a szerintem remek kis filmeket. Azt hiszem eddig még csak a Dogma jelent meg (amit meg is vettem), de ott van még a Shop-Stop, Shop-Show, a Képtelen képregény vagy a Jay és Néma Bob visszavág.
Tud valaki valamit ezek megjelenéséről? Melyik gyártónál vannak egyáltalán, vmelyik tervezi megjelentetni őket...amúgy elviselnék rajtuk egy magyar szinkront is, a dogmára igen jó surround szinkront tettek...
0