Kedves Bono! Nem értetlenkedtem, de eddig mindeki elismert, hogy Travolta tulzottan elore gondolkodott és minden sikerult neki, ami szinte lehetetlen! Nezd emg például amikor be akarnak menni a bankba a Humvee-val es amikor mar fordul az ablak fele ott áll egy Wrangler ami éppenhogy elmegy és igy beférnek! A másik dologban egyetértek, hogy egy RPG-t nem 5 masodperc alatt tanulja emg az ember hasznalni! Harmadik dologkent azt kérdezném meg hogy hogy a pokolba jottek le az épület tetejéről ha egyszer az egesz épületet ellepte a rendőrség meg a SWAT. Harmadikként pedig csak azt tudnam mondani, hogy ha valaki 9 és fél milliárdot akar átutalni innen oda ne mondja mar nekem hogy eleg egy szamlaszam meg egy jelszo! (Mondjuk lehet hogy ok sem igy képzelték el csak a tobbi részt kihagytak a filmbol nehogy tul hosszu legyen es felesleges dolgokkal bonyolitsak a filmet!) Es van még egy ciki dolog a filmben: amikor travolta szarra lovi a Durangokat! Aza gáz hogy a kormányautók,CIA- és FBI autók mind páncélozottak és ugyan az M60as esetleg atviszi az ablak foliazasat de a pisztoly biztos hogy nem! De megintcsak elmondom hogy szerintem jó film mert egy napjainkhoz "hű" bankrablast mutat be hol realis hol pedig irrealis kornyezeti tényezokkel és a kiemelt dolgok csak aprosagok a filmben amik megragadtak a figyelmem! Bye
0