Keresés

a te bd gyűjteményed

2021. december 17., péntek 10:28
Argento írta:
Sajnálatos hogy a Reminiscence UHD formátumban nem került nálunk kiadásra.

Egyetértek. Az upscaled (mellesleg egy guriga taknyot nem érő) Space Jam 2 persze jött UHD-n. Inkább a natív cuccokat erőltessék. Legalább a Dűne lesz, már ennek is örülni kell.
0
2021. december 17., péntek 9:29
P1eTr0 írta:
Az idei év utolsó vásárlása (ahogy most látom :D)

Mindennel együtt ebben az évben 494 BD kiadvánnyal, valamint 8 4K kiadvánnyal zárom az évet (utóbbiból postán még befut elvileg 2 :D).

Gratula hozzájuk. Sajnálatos hogy a Reminiscence UHD formátumban nem került nálunk kiadásra.
0
2021. december 16., csütörtök 21:30
Az idei év utolsó vásárlása (ahogy most látom :D)

Mindennel együtt ebben az évben 494 BD kiadvánnyal, valamint 8 4K kiadvánnyal zárom az évet (utóbbiból postán még befut elvileg 2 :D).
0
2021. december 13., hétfő 19:49
Az utóbbi pár napban befutott egy nagyobb adag UHD és BD (xpress, valamint cseh és olasz importok vegyesen):

Akit érdekel, a First Man olasz 4K-s kiadásán rajta vagyunk. :)
0
2021. november 29., hétfő 11:14
Argento köszi, így már látszik. Nagy gratula neked is. Rengeteg jó filmet begyűjtesz.
0
2021. november 29., hétfő 11:06
Telefonról én sem láttam azért linkeltem be még egyszer. Az otthoni gépemről látom csak, a munkahelyi gépemről nem látom.
Pedig az már nem XP-s.
0
2021. november 28., vasárnap 19:22
Közben összegyűlt nekem is egy újabb adag. Főként BD, de pár darab UHD is van benne.

0
2021. november 28., vasárnap 19:04
Foxymaxy írta:
Novemberben kicsivel többet engedtem meg magamnak, mint az előző hónapokban. Kerültek a kosárba régi megjelenések (pótlások), kevésbé régebbiek és újak is.

Én nem látok belőle semmit, se telón, se gépen, de belinkelem a képküldésről is, hátha:

Gratula hozzájuk. :)
0
2021. november 27., szombat 15:59
Foxymaxy írta:
Novemberben kicsivel többet engedtem meg magamnak, mint az előző hónapokban. Kerültek a kosárba régi megjelenések (pótlások), kevésbé régebbiek és újak is.
0
2021. november 27., szombat 13:08
0
2021. november 11., csütörtök 18:41
Ezek még lemaradtak tegnap. :)

-1
2021. november 10., szerda 19:00
Íme pár új jövevény (UHD-k és BD-k), hogy "pörögjön" picit a topik. :)

Valkyrnek pedig külön köszönet a Fox/Disney BD-s tippért, így pótolhattam pár hiányzó darabot, amik anno kimaradtak.
-2
2021. október 22., péntek 19:23
Újabb Xpress jövevény (szerencsére kivül-belül makulátlan):

Ezzel így összeállt az eddig elkészült filmekből  a Démonok között univerzum gyűjteményem:

-1
2021. október 15., péntek 18:21
Újabb szerzemények:

Az Xpress-nek pedig külön köszönet az UHD cserelemezért és a gyorsaságért, ez már makulátlan. :)
0
2021. október 2., szombat 14:45
Dooku gróf írta:
Újabb UHD szerzemények innen-onnan:

Sajnálatos, hogy ezekkel a specifikációkkal is megvásárolják a Remény rabjai UHD kiadását. Kérlek ne vedd személyes támadásnak. Viszont végre ideje lenne már a vásárlói oldalnak is választ adnia az efféle kiadói hozzáállásra.

Nem vettem annak.  

Én mindent eredeti nyelven nézek, nagyon nem érdekel hogy milyen szinkron van rajta. Egyszerűbb volt ezt megvenni, mint külföldről behozatni a jelenlegi szállítási díjakon. Akinek fáj, hogy milyen a szinkron az meg ne vegye meg,
0
2021. október 2., szombat 14:33
Argento írta:

Sajnálatos, hogy ezekkel a specifikációkkal is megvásárolják a Remény rabjai UHD kiadását. Kérlek ne vedd személyes támadásnak. Viszont végre ideje lenne már a vásárlói oldalnak is választ adnia az efféle kiadói hozzáállásra.
0
2021. október 2., szombat 7:35
Befutott a Dűne Deluxe UHD/BD kiadása is a korábbi síma mellé még tegnap.  

Apropó, ha valaki a legteljesebb kiadást szeretné megvenni Lynch Dűnéjéből 4K-ban, az még mindíg jobb ha kivár. A Koch Media fogja azt kiadni Németországban egy 7 lemezes kiadvány formájában(ami tartalmazza a filmzenét is CD-n, valamint a bővített Alan Smithee verziót is BD-n) elvileg még Októberben.
0
2021. szeptember 29., szerda 18:09

0
2021. szeptember 17., péntek 11:57
DNS írta:
Újabb szerzemények, UHD-k és BD-k vegyesen:

Szép kis szerzemények! Nekem sajnos a Dűne még a vámnál pihen... Jó szórakozást hozzájuk és élvezd helyettem is a fűszert :D

Hívd fel őket vagy írd meg nekik, hogy "Vamos!";)

Pont azért megy lassan, mert vámos.
0
2021. szeptember 17., péntek 9:20
Mr.Sterling450 írta:

Szép kis szerzemények! Nekem sajnos a Dűne még a vámnál pihen... Jó szórakozást hozzájuk és élvezd helyettem is a fűszert :D

Hívd fel őket vagy írd meg nekik, hogy "Vamos!";)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. szeptember 16., csütörtök 23:27
Argento írta:

0
2021. szeptember 16., csütörtök 20:12

1
2021. szeptember 14., kedd 18:55
Ma befutott végre-valahára egyik kedvenc sorozatom, a Gomorrah első három évadának gyűjtői dobozos olasz kiadása (olasz DTS-MA hang és angol felirat van mindegyik évadon), plusz az ehhez kapcsolódó mozifilm (The Immortal) is beszerzésre került (szintén hasonló speckókkal).

Még a 4. évadot kell beszereznem és újból végignézem az egész sorozatot a novemberi 5. (egyben utolsó) évad premierje előtt.
0
2021. szeptember 12., vasárnap 12:04
Adama írta:
Friss beszerzéseim. Egyik kedvenc trilógiám. Mindhárom lemez magyar szinkronnal és felirattal.

Remek filmek, szép kiszerelésben. Jó szórakozást hozzájuk. :)
0
2021. szeptember 12., vasárnap 8:24
Friss beszerzéseim. Egyik kedvenc trilógiám. Mindhárom lemez magyar szinkronnal és felirattal.

0