Keresés

Halj meg máskor! DVD

2003. április 18., péntek 1:32
Persze, én is.. :)
0
2003. április 17., csütörtök 21:11
próbáltam irónikusan fogalmazni, de úgy látszik nem jött össze. általában én vagyok az aki hamarabb megvesz egy dvd lemezt, ha azon dts hangsáv is van :))
0
2003. április 17., csütörtök 18:15
Pedig sajnálhatod, nagggyon yo a DTS hangja...
0
2003. április 15., kedd 22:09
És ezt pont te mondod? :))
0
2003. április 15., kedd 17:53
a filmért veszi meg az ember nem a hangminőségért! :DDD
0
2003. április 15., kedd 13:38
Kis, pici DTS logo kivételével. :-(
0
2003. április 15., kedd 13:08
Nyugi, nálunk is ilyen lesz.
0
2003. április 15., kedd 13:01
Az biztos, hogy máshol sokkal szebb a borító:

0
2003. január 4., szombat 21:26
Kíváncsi vagyok mi lesz a gerincén. Maximum egy pisztolygolyó. Vagy nem érdekli őket az illeszkedés a régi DVD-k gerincéhez.
0
2003. január 4., szombat 21:08
Engem az ócska szinkron helyett inkább az érdekel milyen extrák lesznek rajta.
Ha minden jól megy, nálunk is ezek:

-Deleted Scenes with commentary by Director
-Audio Commentary: Audio Intelligence
-Audio Commentary: Audio Intelligence 2
-MI6 Data Stream - trivia tracks with seamless links to featurettes
-Inside Die Another Day documentary
-Multi angle action and stunt sequences
-multi angle view of opening credits
-Scene evolutions
-Equipment Briefing
-Making of documentary 1
-Making of documentary 2
-Theatrical trailer
-TV spot
-Madonna music video
-A Day In the Live (MTV Special)
-Behind the scenes of the Madonna music video (az utolsó 3 menüpont nem fontos ehehe)

Májusban jön ki Angliában, az MGM forgalmazza és még nem biztos, h 2 lemezes lesz..
0
2003. január 4., szombat 19:06
De most melyik a mérvadó?? 20th vagy MGM/UNITED ARTISTS??????
valaki segítsen már! :) Xpress! te mit mondasz? lesz szinkron vagy sem? :)
0
2002. december 31., kedd 10:43
Hali! Én egy premier előtti zártkörű vetítésen láttam a Lurdyban feliratosan. Lehet, hogy csak amiatt volt feliratos, mert a cég dolgozói, akik kibérelték a termet mind tud angolul és a vendégnek pedig elég a felirat is. Én vendég voltam, de szerintem jó volt feliratosan. A Bond filmeket nem nagyon csípem, de ez nem volt rossz. Üdv.
0
2002. december 31., kedd 10:37
Hali! Én egy premier előtti zártkörű vetítésen láttam a Lurdyban feliratosan. Lehet, hogy csak amiatt volt feliratos, mert a cég dolgozói, akik kibérelték a termet mind tud angolul és a vendégnek pedig elég a felirat is. Én vendég voltam, de szerintem jó volt feliratosan. A Bond filmeket nem nagyon csípem, de ez nem volt rossz. Üdv.
0
2002. december 31., kedd 10:32
Nekem Connery rulez forever. Ahogy a Tűzgolyóban még visszafordul egy szem szőlőért, az nagyon kúúúúl. Ezt itt is eljátszották. Connery után persze Brosnan jön. Moore-t sehogy sem tudom Bondnak elfogadni. Még járni sem tud rendesen.
A többiről pedig kár beszélni.
Szerintem Finnes jó lenne Bondnak, asszem pont most lett 40 éves. 2-3 filmre még jó lenne.
Nekem nem tetszett a film, szerintem az előző jobb volt. Na mind1, láttunk már rosszabbat is, nem is keveset.
0
2002. december 31., kedd 10:12
Én már írtam vhol, hogy képtelen voltam megnézni szinkronnak. Szerencsére adjá a MOM Parkban feliratosan. Vki említette, hogy Liptai Claudia (!) Halle Berry hangja. Na ott én azt mondtam, ezt hallgassa így az aki megcsinálta. Különben is az eredeti hangok 100-szor jobbak. A magyar meg félre van fordítva és már a trailerből látszott (amit szintén szinkronizálva nyomattak mindehol) hogy a szinkronhangok kegyetlenül elinfantilizálják a filmet. Ami viszont rohadtul dühítő, hogy a városban egyetlen nyamvadt mozi játssza csak feliratosan.
A filmmel elsőre nem voltam kibékülve (túl sokszor rugaszkodott le nagyon a talajról), de így divx-en ronggyá nézve már határozottan megkedveltem. Köszönhető ez Pierce Brosnan-nek aki az egyik legjobb Bond.
0
2002. december 31., kedd 2:22
Na végre sikerült megnéznem ezt a remekművet! :) Mert az!
Xerintem mindenidők legnagyobb James Bond filmje!
Kicsit korán, de felmerül a kérdés hogy lesz e szinkron a magyar DVD-n! :)
Nem halok bele ha nem lesz rajta (bár elég YOl sikerült), de azért én xeretném tudni!
Bár a 20th Century logó után nem vagyok benne biztos hogy lesz szinkron! :) Mert bár az MGM részéről okay szokott lenni a szinkron, a 20th Century még nem mutatott fel szinkronos DVD filmet! Vagy tévednék????
Tud nekem valaki valamit mondani hogy ilyenkor mivan? Egy MGM szintü kiadást kapunk (lehetséges szinkronnal) vagy pedig egy szokott 20th Century kiadást (KIZÁRT szinkronnal)? :)
Bár ezt az elején kellett volna megkérdeznem,de tud valaki valamit a megjelenés dátumáról (is)??? :)
Most nagyon bennem van ez Bond láz! :) Be kell valljam nagyon beyött a film (gondolom látszik)! :)
Ezért is lenne fontos ha némi kis infó áradatot tudnátok rám zúdítani! :)
Egyébként volt már olyan hogy egy MGM & 20th Century film DVD-n szinkronnal yött ki??? :-)
0