Keresés

Jackass

2003. április 3., csütörtök 21:31
Kösz a gyors választ. Akkor várok amíg Európában egyáltalán lesz, vagy akár magyar megjelenésig, bár a felirat ennél egyáltalán nem fontos.
0
2003. április 3., csütörtök 21:01
G-BOI: Szerintem inkább az angol, vagy német vonalon nézz körül, mert - bár valóban sok Ausztráliában megjelenő film egyszerre 2-es és 4-es régiós, elméletileg Ausztrália a 4-es régióba tartozik. Úgy tudjuk, hogy egyre több stúdió hagy fel a jövőben azzal, hogy kettős kódolású lemezeket hozzanak forgalomba Ausztráliában, úgyhogy biztonságosabb, ha Európában nézel körül.
A Jackass egyébként Paramount film. Amerikában nemrég jelent meg, így várható, hogy 1-2 hónapon belül begyűrűzik Európába is. Akár lesz rajta magyar felirat, akár nem, valószínű, hogy idehaza is kapható lesz - ha végre újra lesz szerződés a Paramount és valamelyik hazai kiadó között.
0
2003. április 3., csütörtök 20:42
Hello, igazából nem is az érdekelne, hogy nálunk meg fog-e jelenni a sorozat, vagy a film, mert ennek esélye szerintem nulla, hanem inkább az, hogy tud-e valaki ausztrál megjelenésről (mert ugye csak azt tudnám lejátszani a 2-es régió miatt, nem?). Az EzyDVD-n kerestem de nem találtam semmit,a MichaelDVD-n már találtam egy 1. szériát. Valaki tud valamit ez ügyben? Előre is kösz.
0