Sziasztok! Nekem is van jópár DVD lemezem, de zeneiben nekem a Scorpions: Acoustica jön be a legjobban, B.B.King, Eric Clapton- ezek mind DTS keverésüek. a keményebb müfajban az Iron Maiden: Rock in Rio dupla DVDje szintén DTS. A filmeknél az U 571 isteni-a szomszédok nem kultiválják nagyon:O), de csatlakozom a SW I.-II., Gladiator, Spygame, Black Hawk- a Sólyom végveszélyben brutálisan jól szól!Átok, Gyürük ura I., KLatonák voltunk, Pearl Harbor. Segítség, nem tudom abbahagyni:O)
0
2003. április 30., szerda 12:23
4
Nos, a folytatás: Jurassic Park III.-kegyetlen jó mélyhang. Eric Clapton: One more car, one more rider- a DD hang kitünő, és egyben nagyon jó koncert. Skorpiókirály Átok-szintén a falrengető mélyeiért.
Egyenlőre ennyi. Ezekért és a többiek álltal felsorolt filmekért minden bizonnyal a szomszédok is majd "megörülnek".:-))
0
2003. április 29., kedd 0:55
633
Az xpress oldalára az imént felkerült Eagles-konceret én is csak ajánlani tudom, egyértelműen teszt- és bemutatólemez! A filmek közül (ez nem ranglista): - Gladiátor - SW EPI. és II. - Katonák voltunk - Pearl Harbor - Titan AE - Szörny Rt. - Farkasok szövetsége - Ambra: Honour & Glory (ez egy Németo.-ban megjelent kiadvány, az eddig általam hallott legjobb hangzású DVD, abszolút demó anyag!!!) Most ennyi jut eszembe, de a sort elég hosszan lehetne folytatni, miként mások majd biztosan meg is teszik...
0
2003. április 28., hétfő 22:50
196
Én azt ajánlom,hogy mindenféle képp egy zenei dvdvel próbáld ki! Olyannal amin DTS hang van!Életem legjobb hangzású lemeze: Eagles - Hell Freezes Over Olyan DTS-t még nem hallottam sehol máshol,erre mondom ,hogy tökéletes! A másik legalkalmasabb egy házimozi teszteléshez, egy háborús film! Jelen esetben amit ajánlani tudok,és filmek közül ez szól a legjobban az álltalam ismertek közül!Katonák voltunk! A legújabb DTS ES hangzás tuti minőséget biztosít! És ha a házimozid nem 6.1-es akkor a hátsó két csatornára keveri ki a 7. csatornát,így semmit nem vesztesz a hatással! Remélem tudtam segíteni!
0
2003. április 28., hétfő 17:59
24
Ja és a Szörny Rt.
0
2003. április 28., hétfő 17:58
24
Amik nálam a toppon vannak: Harcosok klubja (szép, nem erőltetett naturális hangja van), Ellenséges terület (gyönyörű dts hang, és van is mit megszólaltatnia), Gladiátor (alap), Gyűrűk ura, Halálos iramban (kegyetlen izom basszus), pókember (szép letisztult hangokkal bír), kémjátszma ( DTS+ még a frankó music), Moulin Rouge (felejthetetlen), Star Wars 1-2., The Corrs- unplugged, Pearl Harbour, Múmia 2., Árnyék nélkül, Farkasok szövetsége ,6. napon, Tigris és Sárkány
0
2003. április 27., vasárnap 20:08
4201
Az én legjobb hangú lemezeim: Avalon, Harcosok klubja, Hetedik, Moulin Rouge!, Pink Floyd: A fal, Szemtől szemben, Tron, Fantasia 2000, Karácsonyi lidércnyomás, Szörny Rt. Blood - The Last Vampire, Metropolisz. Ami még kegyetlen jól szól, az a Pearl Harbor.
0
2003. április 27., vasárnap 19:23
9
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék venni egy házimozi rendszert, és érdekelne, hogy ti milyen filmeket ajánlotok hozzá első körben? Főleg olyanok érdekelnének, amiknek kiváló a hangminősége.
Eddig a Gyűrűk Ura: A Gyűrű szövetsége, a Ryan közlegény megmentése, a Sólyom végveszélyben, a Gyalog Galopp, és a Harry Potter első része van meg, de csak sztereóban tudtam megnézni őket. :] Remélem térhangzással már kicsit már jobb lesz... :)