Keresés

Halálos Iramban szinkronizált változat

2003. május 15., csütörtök 13:39
Nem csak gáz, de nem is jól adja a csávó az ívet, nagyon mesterkélt a fíling (gizdásra vette a figurát, de ha meghallgatod az angol verzsönt, akkor nem úgy nem az).
0
2003. május 15., csütörtök 0:44
A Tripla X-ben Gesztesi Károly a magyarhangja. De szerintem az eddigiek közül ő a legjobb! De akkor is eredetibe legjobb Vin hangja! Nincs még 1 olyan hang! :)
0
2003. május 13., kedd 13:33
a XXX-ben lehet hallani magyar szinkronnal Vin Diselt nagyo gáz! nem tudom kinek a hangja de nagyon nem ilik neki!
0
2003. május 13., kedd 11:42
Hát, én eddig csak a trailerekben hallottam Vin Diesel kommunikálni, de talán Galambos Péternek van ilyen dörmögő dömötör hangja.
0
2003. május 13., kedd 11:01
Bárki lesz Vin Diesel magyarhangja, csak el fogja ba**ni. Őt nem lehet szinkronizálni. Egyébként új stratégiám lesz. Persze én is szeretem, ha van 5.1 szinkron is, meg "more" extra. Rájöttem, hogy minden "nagyobb" film rá egy évre új verzióval jön ki. Több extra, magyar 5.1, stb. Tehát szarni fogok az első megjelenésre! Hülyék a túloldalon vannak! Nehogy már minden filmet kétszer vegyek meg!
0
2003. május 13., kedd 1:28
én csak azt akarom tudni hogy ki lesz Vin Diesel magyarhangja???? Mert ez a döntő! Bár neki angolban a legjobb a hangja! :) Magyarban talán Gesztesi Károly! Ő lesz az? Eddig még csak angol hanggal láttam, azért kérdezem! :)
0
2003. május 12., hétfő 13:19
Mi is úgy tudjuk, hogy lesz új kiadás és talán szinkron is lesz rajta, de inkább július eleje a biztosabb dátum.
0
2003. május 12., hétfő 13:13
Hello!
Elöreláthatólag junius végén lesz és 90% hogy lesz rajta tényleg magyar 5.1-es szinkron ( kiadó szerint).
0
2003. május 12., hétfő 1:35
türtőztetem magam....elszámolok magamban tízig....
0
2003. május 11., vasárnap 17:40
hello,

ha jol olvastam (dvdcenter) akkor jön a luxus változat magyar szinkronnal, lehet tudni hogy mikor jelenik meg, és milyen extrák lesznek rajta?
0