Keresés

Paramount VHS és DVD kiadás immárom az InterCom Rt.-nél!!!

2003. szeptember 30., kedd 22:18
Nem értem miért baj, hogy az InterComhoz kerültek a Paramount filmek ahogy Mikey-Soft írta nem sok beleszólása van a Mo-i képviseletnek a szinkron/felirat ügyben. Reméljük azért, hogy az Indiana Jones trilógiából nem spórolják ki a bónuz lemezt vagy hogy nem a Full Screen változatot kapjuk. A Star Trek IV-V.-t  meg extra változatba kell kiadniuk mert hogy azok, azért kiváncsi vagyok hogy nálunk is feliratos extrákkal adják-e ki majd a Nemesis-t.
0
2003. szeptember 30., kedd 14:49
A külső megjelenés is számít néha valamit. Jó érzés kézbe venni és megsimogatni egy jól sikerült kiadást. Az Intercom a Bond-szériát egész tetszetősen megoldotta (különösen szép, ha megvan az egész sorozat).
0
2003. szeptember 30., kedd 13:43
Pickard!
Nincs igazad,mert sajna ezeknél a kiadóknál ( Fox,Paramount,MGM) nincs az Intercomnak beleszólása a specifikációkba. Hiába is lobbiznak és fizetik ki a jogdíjakat ( Pl: a Rózsaszín párduc sorozatért kifizették a szink + felir is mégse kerültünk fel sehogy se , bezzeg a csehek szink + felir-t is kaptak) úgymond "szarnak" ránk. Ahogy nekik tetszik úgy kerülünk fel a lemezekre. Hiába ócsárolod őket akkor se jutunk ezzel előbre.
0
2003. szeptember 30., kedd 0:50
Egy kis lista kiegészítés!Amióta a Paramount inaktív volt azóta megjenet már Nyugat-Európa szerte a Star Trek Nemesis és a Star Trek IV speciális változata is!
   Egyébként én személy szerint nem vagyok kellően feldobva, hogy az Intercomé
a Paramountos DVD-k forg. joga,szerintem nagyon tré egy banda.Nem kellően lobbiznak egy-egy film megjelenésekor, és sajna a legjobb és legütősebb filmjeik azok mind feliratosak(Star Wars, Alien 1-4.-ig stb...)pedig ezekből a filmekből dupla annyit is eladhatnának idehaza, ha kicsit jobban a sarkukra állnának.Mindegy, nagy kíváncsisággal kíserem az új megjelenéseit, és főként azokat a Paramountos filmeket értem ezalatt, amelyikek már megjelent külföldön de idehaza a jogvita miatt nem.Majd most elválik ezekkel a filmekkel milyen cég lesz az Intercom, fordít-e rá pénzt, időt, és fáradtságot, hogy idehaza szinkronnal(min. DD5.1-el !!!)jelentesse meg ezeket a kiadványokat, vagy egyszerűen csak úgy dobja piacra őket ahogy odakint megjelentek(max. felirattal).Mert ha így lesz akkor sajnos csak veszítünk az egésszel, és csak magunkban szurkolhatunk, hogy esetlegesen majd ez a mamutcég is csődbe megy valamikor, és akkor talán majd megváltozik a helyzet...egyszer.
0
2003. szeptember 29., hétfő 23:09
Sajna nem kerültünk fel rá, én is szomorú vagyok miatta!

Mikey-Soft
0
2003. szeptember 29., hétfő 18:09
Rómeó és Júlia esetleg...
0
2003. szeptember 29., hétfő 1:53
Gaputto:

A Hajó a vége c. film is az InterCom forgalmazásában jött be moziba, ugyanúgy a Revolutionary Releasing-en keresztül. Ők is fogják kiadni majd VHS-en / DVD-n.

Amúgy az előző hozzászóló is én voltam, csak a barátnőm gépéről írtam!

Mikey-Soft
0
2003. szeptember 28., vasárnap 19:29
Hali!

Mi a helyzet a "The Core" és a "How To Lose A Guy In 10 Days"-sel? Ugyanilyen specifikációkkal fog kijönni?

Mikey-Soft
0
2003. szeptember 28., vasárnap 19:26
Mickey!

Az ütközéspont hollandiában magyar 5.1, angol 5.1, magyar ....felirat spec.-val
jelent meg. Szerintem nálunk is ez lesz!
0
2003. szeptember 28., vasárnap 12:09
Mikey Soft!

Még egy kérdésem lenne. A "Hajó a vége" című film most ment nyáron a mozikban és a Motion Pictures Corporation of America stúdió készítette. Az ő filmjeiket ki forgalmazza itthon? Vagy kifogja kiadni ezt a filmet, esetleg mikorra várható?
0
2003. szeptember 28., vasárnap 11:47
Amúgy én is láttam a Paramount logót az elején, mivel videóra vettem a filmet.
0
2003. szeptember 28., vasárnap 11:32
Gaputto:

A Rat Race (Üldözési mánia) csak Amerikában Paramount film, Európában független filmként lett bemutatva a Revolutionary Releasing jóvoltából.

Magyarországra az InterCom Rt.-n keresztül jutott el mozi és videóforgalmazásban, elvileg csak rajtuk múlik, mikor jön ki DVD-n. Szerintem megvan rá az esély, hogy kiadják, mert a Revolutionary-től már nem egy filmet kihoztak DVD-n, pl.: One Night At McCool's (Érzéki csalódás), Taxi 1-2-3, Bless The Child (Áldott a gyermek), nemsokára jön a Wasabi tőlük, meg még pár film jött ki náluk, de nem jut a címük eszembe. Hozzáteszem, mind itthoni kiadások, tehát magyar szinkron + felirat van mindegyiken.

Mikey-Soft
0
2003. szeptember 28., vasárnap 10:03
Mickey Soft!

Nem tudod véletlenül, hogy akkor ki forgalmazza az "Üldözési mániát"?
Mert most ment a TV-ben és ott Paramount logó van a film elején. Itthon fogják forgalmazni?
0
2003. szeptember 28., vasárnap 4:04
Még pár feliratos Paramount kiadvány, ennél többet nem tudtam felkutatni:

The Brady Bunch Movie - A Brady család

The Bridges At Toko-Ri (William Holden)

Clear & Present Danger - Végveszélyben (DTS változat)

Desperate Hours (Humphrey Bogart)

Donovan's Reef (John Wayne)

Friday The 13rd Part 7.: The New Blood - Péntek 13: 7. rész

Friday The 13rd Part 8.: Jason Takes Manhattan - Péntek 13: 8. rész

Gung Ho (Michael Keaton) - a kép nem eredeti méretben van rajta

Hell Is For Heroes (Steve McQueen)

The Hunt For Red October - Vadászat a Vörös Októberre (DTS változat)

Innocent Moves (Laurence Fishburne, Ben Kingsley)

Patriot Games - Férfias Játékok (DTS változat) + a mono magyar hang itt megmaradt

Shane (Ben Johnson, Alan Ladd, Jack Palance)

A Very Brady Sequel - A Brady család 2.

Durván ennyi, amik megjelentek azóta, hogy a Paramount inaktív volt nálunk.

Ezeken kívül még sok minden megjelent, csak lemaradtunk róluk.

Mikey-Soft
0
2003. szeptember 28., vasárnap 2:44
Még egy feliratos Paramount film:

The Italian Job - Az olasz meló (Michael Caine) - az újrafeldolgozás hamarosan a mozikban!

Mikey-Soft
0
2003. szeptember 28., vasárnap 2:35
Ha valóban igaz, hogy a magyarországi forgalmazónak nincs sok beleszólása abba, amit az anyacég mond, akkor felesleges azon filózgatni, hogy vajon a forgalmazó kicsoda-micsoda. Semmi nem rajtuk múlik, kivéve jelentéktelen apróságokat.

Legközelebb majd jobban belemegyek a témába, de most leragadnak a szemeim. :)

Piton17
0
2003. szeptember 27., szombat 23:59
Gaputto:

A listád, némi kiegészítéssel:

1. Üldözési mánia (Rat Race) - Európában nem a Paramount filmje
2. Bumeráng - nem kerültünk rá sajna
3. Airport - a Universal hatásköre, eddig még sehol sem jelent meg Európában
4. Tommy Boy - nem raktak rá minket
5. Fekete bárány (Black Sheep) - hamarosan jön szerintem, van felirat rajta
6. Ütközéspont (Changing Lanes) - a német változatra nem kerültünk rá, de mivel új film, lehet hogy létezik máshol felirattal/szinkronnal
7. Csúcsfejek (Coneheads) - nem vagyunk rajta
8. A mag (The Core) - ugyanaz a helyzet, mint a 6.-os filmnél (remélem, hogy kijön, én is nagyon várom már)
9. How To Lose A Guy In 10 Days - az előbb említett pont (8.)
10. The Odd Couple 1-2. (Furcsa pár 1-2.) - egyiken sem vagyunk rajta

Nem túl bíztató ennél a 11 filmnél a helyzet.

Mikey-Soft
0
2003. szeptember 27., szombat 23:45
Pár újabb magyar feliratos Paramount film:

Black Sheep - Chris Farley

Elvis Presley: Blue Hawaii

Elvis Presley: Roustabout

The Two Jakes (Cinikus hekus) - Jack Nicholson (bár ez azt hiszem volt már itthon is forgalomban)

Flesh And Bone (Hús és vér) - Meg Ryan, Dennis Quaid, James Caan

Jackass The Movie - Johnny Knoxville

Trekkies (ez egy doksifilm a Star Trek-ről)

U2 - Rattle And Hum (koncert)

Ennyit tudtam még összeszedni.

Mikey-Soft
0
2003. szeptember 27., szombat 23:22
Én sajnos dolgoztam/dolgozom az ic partnereként mint egy újság/honlap képviselöje személyes sőt napi kontaktusban voltam/vagyok velük .és már akkor is nehézkesen mozdult a cég amikor a dvd piac épp csak indulni kezdett europában.
PL: aktuális mozi bemutatóra küldött sajtó meghivó rendszeresen késett .futáral.stb,stb. Ha negativ kritikát  is irok róluk csak az én, Hangsúlyozom  az én saját/privát véleményem.
és nemáll szándékomban sértegetni.De valami nem igazán müködik ott.  a mai
kapcsolat is nehézkes te biztos tudod,sokszor megkésve küldik a aktuális sajtó anyagotstb.nos a témát kimeritettem többet nem irok az IC hibáiról de sokszor körbe nézhetne saját háza táján.
0
2003. szeptember 27., szombat 23:16
Még amiket sikerült összeszednem:

Grease 2. - Michelle Pfeiffer

A szépész és a szörnyeteg (The Beautician & The Beast) - Timothy Dalton

Xpress:

Ha már ennyire vágjátok a Paramount hazai premierjeit, lenne nekem is pár kérdésem:

Star Trek IV.: The Voyage Home (Special Collector's Edition)

The Core - A mag

How To Lose A Guy In 10 Days - Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?

Ster Trek V.: The Final Frontier (Special Collector's Edition)

Ezekről lehet már tudni valamit?

Mikey-Soft
0
2003. szeptember 27., szombat 23:03
Mindenkit szeretnénk megvédeni, akit igaztalan támadás ér. Minden kiadónak vannak hibái, ezekért lehet is őket szidni, de sajnos a Paramount a feltörhetetlen diók közé tartozik. Már a UIP sem tudott elérni náluk semmit (az, hogy MÁGYAR helyett MAGYAR legyen a főmenüben, kb. egy évnyi levelezésbe került nekik.)
0
2003. szeptember 27., szombat 23:00
Hatari, Intruderek támadása és a Csak egy lövés is jön még idén.
0
2003. szeptember 27., szombat 22:54
remélem Xpress nem fogsz kiutálni de félig viccesen megjegyezném jubileumi fejpénzt kérhetnél az intercomtól,olyan sokszor védted már meg.de komolyan egy képviselönek nem csak az anya cég felé kell képviseltetni magát hanem a vásárlok érdekeit/igényeit is mert ameddig csak egyszerü eladási statisztikák alapján probálnak filmet  eladni addig kár egy viszonteladót /IC/ fentartani aki még a saját hasznát is velünk fizetteti meg.És csak halkan jegyezném meg az ic ne sok igényes filmel lepett meg minket a közel múltban.
0
2003. szeptember 27., szombat 22:50
Na még egy:

Csak egy lövés (Regarding Henry) - Harrison Ford

Mikey-Soft
0
2003. szeptember 27., szombat 22:48
Azért az InterCom sokkal jobb minőségű tokban hozza forgalomba a filmjeit, mint a UIP-Duna, ez kétségtelen.

Meg egy kiváló példa a tokok minőségére: a nemrég indult Universal Pictures Hungary eddig megjelent összes kiadványa AMARAY-tokban van, nem olyan fröccsöntött sz@rban, mint a UIP-nál volt.

Közben eszembe jutott még néhány Paramount film, amire felkerültünk felirattal:

Intruderek támadása (Flight Of The Intruder) - Danny Glover, Willem Dafoe

John Wayne: Hatari

Mikey-Soft
0