Keresés

Star Wars

2011. március 4., péntek 20:04
Tényleg bocsi, csak én meg bolondosabb kedvembe voltam. Nem tudtam, hogy pl. a Retro autónál is volt, hogy eleinte nem mindenhol jelent meg. Egy ilyen sorozatot vettem csak, pár éve a Tyrannosaurus Rex-es csontvázat adót, de azt is csak a koponyáig :D Tényleg köszönjük az infót, mert így legalább nyitott szemmel járunk. Meg eszembe is jutott, hogy postán holnap megnézem.
0
2011. március 4., péntek 19:13
Megjelenés, ha minden igaz blurayen:október 17-31 között
9lemezesen is nálunk a 97-es szinkronnal
0
2011. március 4., péntek 18:40
Igen,az nem is írtam le hogy az is a címe hogy "Star Wars Kultikus hajók és járművek".
0
2011. március 4., péntek 18:38
Azzal be is szívtam.Azt hittem az országosan volt kapható.
0
2011. március 4., péntek 18:36
2009-ben a Retroautük próbasorozata is csak Pécsen volt kapható, úgy látszik a város bevált a DeAgostini kiadónak igényfelmérésre.
0
2011. március 4., péntek 18:32
Biztos lesz ez még máshol is,talán csak később jelenik meg,vagy ilyesmi.Az impresszumban annyi van írva hogy terjeszti a Lapker zrt és hogy importőr a Media Service zawada kft Bp.Paulay Ede u. 7/9  1061 (Azt hiszem,a retroautókat is ők csinálták).Egy telefonszám van,de az a Deagostini Lengyel cégéé lehet,mert 22 a hívószám.
0
2011. március 4., péntek 18:25
Igen,igazad lehet.Elég szar napom volt,kicsit érzékeny vagyok.
Lényeg a lényeg,hogy senkit nem akartam megvezetni,mert kapható.Nálunk legalábbis van.Ha 2 hét múlva megjelenik a következő,majd arról is adok hírt,ha addigra nem lesz már meg mindenkinek.
0
2011. március 4., péntek 18:23
Bocsi, tudom :) Hát ez nagy kár, hogy ennyire limitáltnak tűnik, mert mint látod, vidéken is lettünk volna páran, akik megveszik :( Azért köszi az infót és még nem teljesen adom fel a reményt se :)
0
2011. március 4., péntek 18:15
Szerintem mindenkinek felkeltetted az érdeklődését, és mindenki kíváncsi rá, hogy most mi is a helyzet.
Hála az égnek nem látok én negatív kritikákat feléd.
Szerintem senki sem akart bántani, csak heves az érdeklődés most emiatt irántad:)
0
2011. március 4., péntek 18:09
Nem.Ez úgy volt,hogy Miskolcon lemérték a fogyást,mennyit vesznek,mennyi előfizetés érkezik stb. és miután ott lement az a pár szám,pár hónapra rá megjelent országosan is az első számtól.Csak ha jól emlékszem volt egy kis csere a megjelenések közt.Tehát senki nem marad le semmiről,ha kiadják.(mármint,ha erről van szó és nem arról hogy csak nagyon kicsi példányszámokkal mentek ki az újságosokhoz.Részemről ez csak találgatás.Csak azért írtam mert hátha érdekel valakit,nem gondoltam volna hogy ilyen negatív kritikák érnek.)
0
2011. március 4., péntek 17:55
Ez azt jelenti ha lesz is máshol akkor lemaradunk néhány darabról?
Vagy csak csúszással lesz kiadva mindenütt máshol ?(Pécset pedig előbb lesz vége)
Ez nekem kétértelmű:
"első 5 vagy 6 része CSAK Miskolcon volt kapható"
"lemérték a fogyást és úgy lett országosan terjesztve"
Szerinted?
0
2011. március 4., péntek 17:47
Ha lenne gépem már képet is tettem volna fel...
Pedig akkor az lesz mint a DC-vel.Ezek szerint csak nálunk terjesztik.A második szám Luke X szárnyúja lesz és az iromány szerint 2 hét múlva jön.Mivel megjelenési lista nincs,de a plakát hátulján fel van sorolva 7 db gép.
-Sith beszivárgó vadászgép
-AT-AT Birodalmi lépegető
-X-szárnyú
-Csillagromboló
-Grievous tábornok járműve
-Tie Advanced
-Elfogó vadászgép  

0
2011. március 4., péntek 17:35
Délelőtt még a fővárosban(IV. ker) nem volt egy árusnál sem sajnos.
0
2011. március 4., péntek 17:10
Elég hülye humorod van.
Már megjelent.A megrendelőlapon egy pesti cím és egy fax szám van.Ha nem hiszed járj utána. 06 1 266 8373 a fax.
0
2011. március 4., péntek 17:05
Az a helyzet hogy lehet ez is olyan mint a DC szuperhősei volt.Annak az első 5 vagy 6 része csak Miskolcon volt kapható.Aztán ott lemérték a fogyást és úgy lett országosan terjesztve.De nem hinném hogy erről van szó.Nálunk Pécsett több újságosnál is láttam,de ma még a postán is. :D
0
2011. március 4., péntek 17:02
Hát,nem.Nem biztos hogy nálatok megjelent,de én már tegnap meg is vettem.Azért is tudtam válaszolni a kérdésekre,mert lemértem meg ilyenek.
0
2011. március 4., péntek 14:16
Közösség elleni izgatás vétségét követette el Jason Todd, ami miatt mindhárom sértett részére, akik hiába járták le a lábukat, meg kell vennie a magazin 1-1 példányát és maradéktalanul eljutattni a sértetteknek!

Nem ám, csak humorizálok (vagy nem?) :D :D De egy megjelenési dátumnak nagy hasznát vennénk :)
0
2011. március 4., péntek 13:29
Kecskeméten sem találtam sehol :(
0
2011. március 4., péntek 13:29
Kecskeméten sem találtam sehol:(
0
2011. március 4., péntek 12:55
Ugyanígy jártam én is.Három újságos nézett rám bután mikor megkérdeztem van-e.
Tehát még nem kapható.
0
2011. március 4., péntek 11:00
Szia! Ez már biztos, hogy megjelent? :) Csak mert bejártam ma az egész várost (Jászberény), a Retro autók sorozatot láttam újságosoknál, de ezt nem :( Honlapjukon se találtam semmit, hogy esetleg megrendelni meg lehetne-e.
0
2011. március 3., csütörtök 22:50
Addigra már BD se lesz. :D
0
2011. március 3., csütörtök 22:33
Baljós árnyak 3D 2012.02.10!!

A Starwars.com-on is fönn van, úgyhogy hivatalos. A dátum természetesen USA bemutató, de talán jön ide is.

Lehet gyűjteni a kb 7 év múlva megjelenő SW 1-6 3D BD-re  is... :-D
0
2011. március 3., csütörtök 21:08
Nem azt mondtam hogy végigmegy,hanem hogy még nem hagyták abba.A legnagyobb esélye annak a lapnak volt,köszönhető a nosztalgia faktornak,ám úgy látszik az sem elég...
0
2011. március 3., csütörtök 21:04
Úgy néz ki a Retroautók sem fog itthon végigmenni. hírek szerint nálunk megáll az 50-es darabszámnál, a lengyeleknél most 80 darabosnak hirdetik, de a legújabb infók szerint talán meghosszabbítják 100-ra, ráadásul már 5 speciális autót is kaptak.
0