Igen. Vagy legalábbis mi férfiak ezzel vigasztaljuk magunkat. :)
0
2011. április 1., péntek 19:24
299
Jaja. :) De, mint tudjuk, nem a méret számít, hanem az ügyesség .... :D
0
2011. április 1., péntek 18:37
7926
Virtuális farokméregetés? :)
0
2011. április 1., péntek 16:07
5528
Az már egyenesen hátborzongató. Ilyenkor szólal meg a belső hang, hogy oké szuper ár, de ez már nagyon nem frankó.
0
2011. április 1., péntek 15:58
299
... és én a legolcsóbb BD-met ennek is a feléért vettem. :( Bizarr ...
0
2011. április 1., péntek 15:39
5528
Na ez a mostani akció már durva BD ár. Erre lehet mondani, hogy dobálják az ember után...
0
2010. február 20., szombat 10:05
9489
Én - mint azt sokszor hangoztattam - szeretek bizonyos filmeket szinkronnal nézni (főleg a régebbi, klasszikus szinkronokra gondolok), de abban egyetértek, hogy ezt a filmet eredetiben kell látni, pont DeNiro miatt.
0
2010. február 19., péntek 23:28
8977
Szerintem ennél a filmnél nem is számít nagyon a szinkron. DeNiro filmet csak egy esetben vagyok hajlandó szinkronnal nézni, ez pedig a Csak egy kis pánik. :) (a folytatása már harmatgyenge) A többit csakis eredetiben!
0
2009. december 4., péntek 16:53
6925
Igen,ez az adó kész katasztrófa.Jobb lenne ha nem is létezne.Így csak egy filmes ellenpropaganda.
0
2009. december 4., péntek 14:12
19949
oké, legyen,h új szinkron kell a minöség miatt,de akkor miért nem HD minőségben rakják rá amikor bőven ráférne. volt is egy kicsi remény amikor 1-2-re már az került,de az teljesen abba is maradt.
0
2009. december 4., péntek 14:08
7151
Egyetértek, annyival toldanám meg, hogy az új szinkronokkal nem az a baj, hogy újak, hanem hogy rosszak (tisztelet a kevés kivételnek). Lásd az MGM tévécsatorna szinkronizált filmjeit. Magyarul beszélnek ugyan a szereplők, de csak amolyan hangalámondás szintjén, unalmasan, színtelenül, érzelemmentesen, teljesen rosszul használva a beszédjellemzőket (hangszín, hangerő, hangsúly, hanglejtés stb.).
0
2009. december 4., péntek 13:48
19949
ez maximálisan igy van!!!!!
0
2009. december 4., péntek 11:17
4078
"habár azt meg nektek kell tudni, hogy a legtöbb ember magasról tesz arra, hogy az a szinkron eredeti-e vagy vadi új"
Ebben nem értek egyet Veled. Legtöbb embernek igen is számít az eredetiség. Csak az van, hogy a legtöbb ember sajnos nem az Xpress-t használja, ahova azután még a véleményét is leírhatja, hanem az emberek nagy többsége multikból veszi a DVD-it. Ők valószínűleg nem is ismerik az Xpress-t vagy más olyan helyeket, ahol véleményeiket írhatnák meg. Így ezek a vásárlók csak a barátaiknak és otthon a négy fal között panaszkodnak és lenyelik a békát. Csak erről mi nem szerzünk tudomást. Most mit tud tenni az aki megveszi az Olivér és társait, Vissza a jövőbent vagy a Rémálom az Elm utcábant egy multiban hazaviszi és szembesül vele, hogy ő nem ezzel a szinkronnal látta és nem ezzel a szinkronnal szokta, szerette meg? Mert a DVD-n az új szinkron sosincs feltüntetve (pedig én kötelezővé tenném a tokon a hangoknál, hogy a szinkron új-e, sőt esetleg a főbb hangokat is, mint egyes Caesar film borítókon, amikből lehetne következtetni kik csinálták)... Visszatérve mit tegyen ez az ember? Az ő véleményéről mi nemfogunk tudomást szerezni. Szóval szerintem a nagy többségnek se mindegy csak marad a névtelen beletörődés, de ettől még nem elégedett az új szinkronnal.
0
2009. december 4., péntek 11:07
14593
Az Árnyék nélkül-re is új szinkron került BD-n, de annak az eredetije is 5.1-es volt már. Jól sejtem, hogy a bővített verzió mivolta miatt kellett újrázni? Mondjuk csak kíváncsiságból érdekel, mert azt a filmet eredetiben kell nézni (mint minden mást, néhány kivételtől eltekintve)... :)))
0
2009. december 4., péntek 11:02
17243
annak ellenére, hogy egyesek itt azt hiszik róluk, az FHE munkatársai nem hülyék. ha belegondoltok, ők voltak azok, akik elindították a "kerülj szinkronba!" sorozatot, a nagy stúdiókkal kapcsolatban álló kiadók közül ők az egyetlenek, akik elérték, hogy bizonyos filmek lokális produkcióban (tehát kizárólag a magyar piacra gyártott formában) megjelenhessenek - eredeti szinkronokkal. szóval nagyon is jól tudják, hogy mennyire fontos sokaknak az eredeti szinkron (habár azt meg nektek kell tudni, hogy a legtöbb ember magasról tesz arra, hogy az a szinkron eredeti-e vagy vadi új), ugyanakkor bizonyos folyamatokba nincs beleszólásuk: ha a sony úgy dönt, hogy a bd-kre csak 5.1-es szinkront hajlandó tenni, akkor ezzel nem lehet szembemenni vagy egy felkevert hanggal "átverni" őket. ott van példaként a GHOSTBUSTERS: a bd-n új szinkron volt, a dvd-re viszont az eredeti került, mert ott nincsenek ilyen kötöttségek.
0
2009. december 4., péntek 10:55
17243
van különbség, de csak papíron.
0
2009. december 4., péntek 10:39
19949
ez érdekes. mert amikor a végén felsorolják a magyar hangokat akkor a végén azt mondják, h a szinkront az FHE megbizásából a ...... készitete.
az universaloknál ott úgy mondják,h a szinkront az Universal megbizásából .... készitete. frogalmaza a Select 86 KFT.
a 2 között szerintem van külömbség.
0
2009. december 4., péntek 10:22
17243
szerintem ezt most írom le 234. alkalommal. :)
nem az FHE készíti ezeket az új szinkronokat, hanem a sony, amely a formátumhoz nem tartja megfelelőnek a mono, sztereó, surround keverésű eredeti szinkronokat.
0
2009. december 4., péntek 10:14
19949
tök jogos a kérdés,de mi erre ugy se tudjuk meg a választ!
0
2009. december 3., csütörtök 23:24
2443
Nem értem, hogy az FHE miért erőlteti ezeket az új szinkronokat a BD-k esetében. Többe kerülne egy kis foglalkozás/felkeverés a régi szinkronnal, mint egy új gyártása? Ha pedig újat csináltatnak, akkor miért nem HD formátumban?
0
2009. december 3., csütörtök 21:09
8977
Húha! Meggyőztél! :D:D
0
2009. december 3., csütörtök 21:07
19949
de van! BD Live és előzetesek! :)
0
2009. december 3., csütörtök 21:06
8977
Nem az a baj, hanem az, hogy egy deka extra, annyi sincs rajta!
0
2009. december 3., csütörtök 20:40
19949
szerintem nagyon rossz lett! Reviczky Gábor - Széles László - Gyabronka József - Szávay Viktória - Barbinek Péter - Fodor Tamás - Izsóf Vilmos ....