ezt a topikot stackpointer miért nem látogatja? :]
amúgy pont a héten szembesültem a turizós módszer elavultságával. mivel a csomagokat munkahelyre szoktam kérni (értelemszerű, mivel nem vagyok otthon napközben: a posta meg itt van egy köpésre), vagy kihozzák, vagy nem (raknak egy cetlit a postafiókunkba): a héten az amazontól jött egy csomag, amire számítottam (tőlük amúgy kb. 5 munkanap alatt jönnek meg a cuccok), találtam is egy cetlit a fiókban, hogy "jamamura szadakó úrnak közönséges levél jött". gondoltam, hogy ez lesz az, mert ha beférne a fiókba, akkor berakták volna cetlizgetés helyett. amúgy ez derék dolog, ugyanis legtöbbször még cetlit sem raknak be, nekem kell utánajárnom a cuccnak. na most a postás kisasszonynsk felmutattam a cetlit, aki kis, a kerekes ládában történő keresgélés után azzal jött, hogy nincs ilyen levél. mondtam, hogy szerintem van, mert én mára vártam ilyet, meg ez nem levél lesz, hanem egy csomag külföldről, blabla. keresgélt még egy picit, aztán visszajött, hogy szerinte nincs ilyen. mondtam, hogy talán rossz helyen kereste, ott lesz, abban a páncélszekrényben, oda szokták tenni (megjegyzem, nem kezdő volt a nénike). unott képpel odament a páncélhoz, s mikor kinyitotta, vmibe belerúghatott a földön, mert lehajolt mérgesen, hogy felvegye, mi az. no, az volt az én csomagom. :]