Keresés

"Éljen" a magyar posta..

2004. október 28., csütörtök 13:09
Nekem eddig szerencsére semmi bajom nem volt a csomagokkal (kop-kop) Eddig otthonra kértem őket, de most már a munkahelyemre, de eddig még nem volt elveszett, sérült csomagom. Bár külföldről nem sokat rendeltem, azok is megjöttek rendben.
0
2004. október 28., csütörtök 12:47
Egy cipőben járunk Jamura, nekem már több xpresses csomagom nem jött meg. Eleinte azt csináltam, hogy rokonok címére kértem, de a második odaküldött csomag szintén eltűnt. Sok szerencsét a többi csomaghoz. Dizso
0
2004. október 28., csütörtök 8:58
Nincs rálátásom, mert nem egy posta hivatalban dolgozom, hanem az egyik (nemmondommegmelyik) központban. A Posta nagy cég, nem csak levélkézbesítéssel foglalkozik.
0
2004. október 27., szerda 22:02
A kedvencem még, mikor ollóval kinyitnak egy csomagot/borítékor, aztán ráírják, hogy "sérülten érkezett".
0
2004. október 27., szerda 20:32
hajrá! illene a topikcímhez. :]
0
2004. október 27., szerda 20:31
azt nem, de hátha van némi rálátásod a dolgokra.

nekem pl. nem jött meg ma a tegnap feladott xpresses csomag. félek, holnap sem fog. ellenben várok helyette egy szintén tegnap feladott angol csomagot. :]
0
2004. október 27., szerda 10:46
lol
0
2004. október 27., szerda 10:45
"s mikor kinyitotta, vmibe belerúghatott a földön, mert lehajolt mérgesen, hogy felvegye, mi az. no, az volt az én csomagom. :]"

Majd elokeresem van egy sk keszitett fenykepem egy csomagomrol (rajta a "Fragile" matrica) melyet egy meretes ~45os bakancslenyomat diszit...
0
2004. október 27., szerda 10:43
Xpresstol nem is szoktam (futar rulz), de a sendit-tol/ezydvdtol ez meg annyira nem megy (bar a sendites sracok meglepoen rugalmasak es utananeztek, hogy EMS/DHL mibe kerulne)
0
2004. október 27., szerda 10:17
Gondolom, te sem hitted, hogy a harmatos reggeleken a bringámról írogatok ide, miközben hordom az újságot.
0
2004. október 27., szerda 10:12
A Postánnál dolgozom, de a teljesen más területen, mint a kézbesítés. Rendszer-gizda vagyok.
0
2004. október 27., szerda 9:45
bocs, ha rosszul emlékszem, de te nem a postánál dolgozol?
0
2004. október 27., szerda 9:35
ezt a topikot stackpointer miért nem látogatja? :]

Mert futárral jönnek a filmjeim. De miért kérded?
0
2004. október 27., szerda 9:31
A legutóbbi amazonos csomaghoz engem behívtak a szekrényhez, hogy ugyan már, keressem meg, mert ők nem találják. :)
0
2004. október 27., szerda 9:09
ezt a topikot stackpointer miért nem látogatja? :]

amúgy pont a héten szembesültem a turizós módszer elavultságával. mivel a csomagokat munkahelyre szoktam kérni (értelemszerű, mivel nem vagyok otthon napközben: a posta meg itt van egy köpésre), vagy kihozzák, vagy nem (raknak egy cetlit a postafiókunkba): a héten az amazontól jött egy csomag, amire számítottam (tőlük amúgy kb. 5 munkanap alatt jönnek meg a cuccok), találtam is egy cetlit a fiókban, hogy "jamamura szadakó úrnak közönséges levél jött". gondoltam, hogy ez lesz az, mert ha beférne a fiókba, akkor berakták volna cetlizgetés helyett. amúgy ez derék dolog, ugyanis legtöbbször még cetlit sem raknak be, nekem kell utánajárnom a cuccnak. na most a postás kisasszonynsk felmutattam a cetlit, aki kis, a kerekes ládában történő keresgélés után azzal jött, hogy nincs ilyen levél. mondtam, hogy szerintem van, mert én mára vártam ilyet, meg ez nem levél lesz, hanem egy csomag külföldről, blabla. keresgélt még egy picit, aztán visszajött, hogy szerinte nincs ilyen. mondtam, hogy talán rossz helyen kereste, ott lesz, abban a páncélszekrényben, oda szokták tenni (megjegyzem, nem kezdő volt a nénike). unott képpel odament a páncélhoz, s mikor kinyitotta, vmibe belerúghatott a földön, mert lehajolt mérgesen, hogy felvegye, mi az. no, az volt az én csomagom. :]
0
2004. október 27., szerda 8:17
na azért el tud tűnni ha akar:)))...mikor a postára beérkeznek a dolgok-levél,csomag,akármi-az még nagy kupacban van...azt beöntik egy nagy turkálóba,amit aztán körzetekre bontva szétszednek..és ezt nem az a postás csinálja,aki majd ki fogja neked kézebesíteni..hanem mondjuk egy táviratos,aki már korán bent van és ezt kapja melónak,míg el nem indul az első körére...:))..legalábbis 9 éve ezt csináltam 1 teljes nyáron keresztül..úgyhogy nem biztos,hogy pont a postásod tünteti el:)))
0
2004. október 27., szerda 6:32
Van rola papir, sot nem csak papir, minden feladott kuldemenynek ami nem sima postai level, van egy szama es ahol megfordul ott jegyzik, sot, azt az alkalmazottat is aki kezelte a kuldemeny sorsat.

Ezt onnan tudom, hogy multkor feladtam egy ajanlott levelet rossz cimre, csak a hazszamot irtam el, es nem erkezett meg, reklamaltam, erre 150Ft-ert kinyomtattak egy oldalt, hogy a level merre es mikor fordult meg, masodperc pontosan :) Rajottunk en voltam a hunyo, de azert a suket postas is rajohetett volna, hogy az xy nevu az nem abban a lepcsohazban hanem 1-el odebb lakik. De ez egy masik tortenet.
0
2004. október 26., kedd 23:48
Nem tudom, hogy hogyan, de kicselezik ezeket a dolgokat, mert egy rakás csomag nem érkezik meg.
0
2004. október 26., kedd 23:36
Hát nálunk - ha jól emlékszem - csákó kiszáll a zöldségből, postás kisasszony odamegy és jól aláír valamit. Szerintem. De holnap jól megkérdezem tőle.
0
2004. október 26., kedd 23:32
Tényleg Xpress, miért nem vezetitek be az egész országra kiterjedő futárszolgálatot?
Rendeltem már egy online bringás oldaltól alkatrészeket, ők a   GLS  futárszolgálattal küldik, 2 napon belül itt volt a csomag, gyönyörűen karton dobozba csomagolva, hogy még véletlenül se legyen semmi baja.Reggel még fel is hívtak, hogy mikorra hozzák ki, nagyon korrekt volt minden.
Én inkább fizetnék pár 100 forinttal többet a futárra de akkor biztosan, épségben megjön a csomag.
0
2004. október 26., kedd 23:20
Azt miből gondolod, hogy mindenhol van róla papír?! :]
0
2004. október 26., kedd 23:06
Ez tényleg abszurd. Miért ne lehetne nyomon követni.
Xpress felad - Posta fogad - papír van róla
Posta elvisz - Helyi posta fogad - papír van róla
Helyi posta kiszállít - Én fogadom - Aláíróm

Hol tűnik el?
0
2004. október 26., kedd 21:28
Nagyon megköszönném, ha elküldenétek mégegyszer! Söt, elöre is:
Köszönöm! :))
0
2004. október 26., kedd 20:52
A külföldi szállításnak is meg van ám a maga módja. Én Angliába küldtem ki pár fontos dokumentumot a DHL-el. Igaz, nem volt olcsó, de 18 óra (!!) alatt kint volt a címzettnél, pedig délután adtam fel. Emellett percre pontosan le lehetett követni a neten a feladástól a megérkezésig a küldemény útvonalát. MIndezek mellet a papírokon egy gyűrődés sem volt... Azt hiszem ezek ismeretében nem olyan nagy elvárás a Postától, hogy pár nap alatt kiszállítsa belföldön a feladott csomagot anélkül, hogy baja lenne. De ezek még ennyire is képtelenek.
0
2004. október 26., kedd 20:51
Lehet, hogy én kivételesen jó helyen lakom, de nekem még nem volt problémám a postával...
0