Keresés

Közéleti fórum Pálnak (itt lehet ideológiáját védeni)

2005. június 6., hétfő 21:09
Ha csendben maradsz, akkor ez a rovat szépen eltűnik a süllyesztőben magától.
0
2005. június 6., hétfő 21:02
Tisztelt Xpress! Ezt a gyűlölködő fórumot miért nem moderálod? A trágárságot, a gyilkosságból viccet csináló, az azzal fenyegető néhányak sunyiságát!
0
2005. június 6., hétfő 20:59
Gyerünk fiúk! Gyűlölködjetek. Fűlegelő-fűnyíró! Mikor jön az, hogy a más családját ki akarod irtani. Hosszú í-vel, ahogy szoktad. Lassan csepegtetni a mérget. Vagy Mesterségem a halál-noname-Bákter! Mindent bele!
0
2005. június 6., hétfő 11:53
+b
0
2005. június 6., hétfő 11:51
bár tisztelet a kivételnek. vannak olyan gyártók, akik egymás nevét is képesek ellopni. rossz marketing.
0
2005. június 6., hétfő 11:49
Viszont általában olcsób...
0
2005. június 6., hétfő 11:44
mge persze ne valami ócska noname, mert azok általában nem jók. :)
0
2005. június 6., hétfő 11:39
nekem mindegy, hogy PAL, vagy NaTaSaC, csak jóképű legyen... :P:P
0
2005. június 6., hétfő 10:20
Sorry, nem akartam...
0
2005. június 6., hétfő 10:19
most minek kellett folytatnod?! szerintem tehnap elég egyértelműen befejeztük (sőt, én már tegnapelőtt). most te vagy az, aki provokálod.
0
2005. június 6., hétfő 9:59
Filmek X helyett inkább itt vitázzatok, ha már van ez a topic....
0
2004. december 21., kedd 4:03
Bővebb tájékoztatást Páltól kérj :)
0
2004. december 21., kedd 1:26
Mé', a konzervgyárban nincs informatikai rendszer?   :)))
0
2004. december 21., kedd 1:16
Az semmi, engem is konzervgyárban dolgozó emberkének hívtak. Szerintük a programozó egyenlő a konzervgyári alkalmazottal? Mindegy, hagyjuk őket, mert még visszajönnek, és kezdik előlről!
0
2004. december 21., kedd 1:09
kedves, noname2 (Pál)

engem (annak ellenére, hogy értelmiségi családból származom), bosszantanak a konzervgyári és egyéb hozzászólásaid.

tudod, én senkit nem vetek meg a műveltségi szintjéért. van, akinek minimálbérből kell eltartania 4-5 tagú családját. fizikai munkát végez, de attól még ugyanúgy ember. EMBER, akinek vannak értékei, és aki valamit "épít". te ellenben a nagy műveltségeddel csak pusztítani tudsz, hiszen a világot a gyűlölet szemüvegén át látod. nálad még a legleglegutolsóbb kukás vagy vécésnéni is többet ér. sőt még a hajléktalanok is, hisz ők nem tehetnek helyzetükről.

a "műveltségedről" pedig csak annyit, hogy a majom is betanítható arra, hogy egy könyvből kimásoljon néhány sort
0
2004. december 20., hétfő 22:50
Asszem én hagytam le. :) Bocs.
0
2004. december 20., hétfő 22:43
Smiley! Majd kiszúrja a szemed! :)
0
2004. december 20., hétfő 22:43
Esetleg egy XVIII. századi olasz zeneszerző?
0
2004. december 20., hétfő 17:44
Salieri? Erről egy Mafia c. cseh nagyon jó PC-s játék főgonosza jut eszembe :)
0
2004. december 20., hétfő 17:40
Pál jelenleg noname2 néven fut (volt már Hunfalvi, Paul, III. Janosz Paulo, Salieri, Roberto Carlos is).

A Pál (R) nevet jelenleg én birtoklom...  :)
0
2004. december 20., hétfő 17:30
Ez a fórum megint időszerűvé vált a többi fórum gyűlöletmentesítésének megkísérlésére.

Szívélyes üdvözletem mindenkinek a konzervgyárból!

(Amúgy próbált már megélni valamelyikőtök a konzervgyárban adott minimálbérből? Azok az emberek zsenik.)
0
2004. augusztus 11., szerda 11:20
Ki az a PÁL???!!!
0
2004. augusztus 11., szerda 10:23
ez nem kérdés :)
0
2004. augusztus 11., szerda 3:13
Szavazzunk:
je suis marquis tulajdonképpen Pál, amadeus esetleg harmadik személy vagy mindhárom azonos?  ;)
0
2004. július 21., szerda 23:59
"Abban viszont nincs igaza, amit a filmkritikájáról írt, mert az nem kritika, egyetlen szakmai , szellemi megnyilvánulás nem található petrov írásában."

Nincs is benne egy fikarcnyi sem, drága uram, ez már biza szentigaz, mer' ugyi nem is annak szántam :)
Ugye teccik tunni (...jaj mennyi nyelvtani hiba rakáson), hogy mit jelent az, hogy egy téma "OFF". Tessék gyorsan utána nézni, aztán pedig elővenni azt a fránya stilisztika tankönyvet. Van mit pótolni...diploma ide vagy oda.  :)
Hogy is van ez a fenti mondat? Maga nagyon pongyolán fogalmaz kedves uram!
Tessék jobban odafigyelni!
Ejnye Tanár Úr ...vagy noname1? vagy Amadeus? vagy Giuseppe? vagy Benedek?
"Minek nevezzelek?"
Lassan elveszted a fonalat barátom....és itt szerintem ez a (általad vezényelt) kis zenedarab véget ér. Megint egyedül maradsz hagymázos képzelgéseiddel.
(Figyelem! A magázódás és tegeződés, pár soron belüli, többszöri váltogatása nem a véletlen vagy a figyelmetlenség műve. Szövegen belüli funkciójára tessék rájönni. És, ha azt sem tudja, hogy ennek, hol is kéne utána nézni...az már elég nagy baj..."túlműveltkém".
Ma behúztál a csőbe. Elismerem. Egy ideig komolyan gondoltam, hogy vitapartnerem - bár kissé szélsőséges nézeteket vall, de -  egészséges ember.
Nos, Ön Tanár Úr (nekem már csak az marad...), valóban súlyos beteg és azt kell, hogy mondjam Medve elemzése "tűpontos". Tökéletes diagnózis.
És, ha már a filmeknél járunk...engem az Ön személyisége leginkább Dr. Hannibal Lecter-re emlékeztet, "A bárányok hallgatnak" című filmből. (..ha nem látta, pótolja a mulasztást!).
Tökéletes stílus, ragyogó elme, óriási műveltség...kár, hogy beteg.
Ön többre volt hivatott.
Részemről eddig tartott az Önnel folytatott disputa. Sem időm, sem kedvem nincs az Önhöz hasonló beteg emberekkel végtelen és céltalan vitákba bonyolódni.

Ég áldja Uram! :)
0