"Abban viszont nincs igaza, amit a filmkritikájáról írt, mert az nem kritika, egyetlen szakmai , szellemi megnyilvánulás nem található petrov írásában."
Nincs is benne egy fikarcnyi sem, drága uram, ez már biza szentigaz, mer' ugyi nem is annak szántam :)
Ugye teccik tunni (...jaj mennyi nyelvtani hiba rakáson), hogy mit jelent az, hogy egy téma "OFF". Tessék gyorsan utána nézni, aztán pedig elővenni azt a fránya stilisztika tankönyvet. Van mit pótolni...diploma ide vagy oda. :)
Hogy is van ez a fenti mondat? Maga nagyon pongyolán fogalmaz kedves uram!
Tessék jobban odafigyelni!
Ejnye Tanár Úr ...vagy noname1? vagy Amadeus? vagy Giuseppe? vagy Benedek?
"Minek nevezzelek?"
Lassan elveszted a fonalat barátom....és itt szerintem ez a (általad vezényelt) kis zenedarab véget ér. Megint egyedül maradsz hagymázos képzelgéseiddel.
(Figyelem! A magázódás és tegeződés, pár soron belüli, többszöri váltogatása nem a véletlen vagy a figyelmetlenség műve. Szövegen belüli funkciójára tessék rájönni. És, ha azt sem tudja, hogy ennek, hol is kéne utána nézni...az már elég nagy baj..."túlműveltkém".
Ma behúztál a csőbe. Elismerem. Egy ideig komolyan gondoltam, hogy vitapartnerem - bár kissé szélsőséges nézeteket vall, de - egészséges ember.
Nos, Ön Tanár Úr (nekem már csak az marad...), valóban súlyos beteg és azt kell, hogy mondjam Medve elemzése "tűpontos". Tökéletes diagnózis.
És, ha már a filmeknél járunk...engem az Ön személyisége leginkább Dr. Hannibal Lecter-re emlékeztet, "A bárányok hallgatnak" című filmből. (..ha nem látta, pótolja a mulasztást!).
Tökéletes stílus, ragyogó elme, óriási műveltség...kár, hogy beteg.
Ön többre volt hivatott.
Részemről eddig tartott az Önnel folytatott disputa. Sem időm, sem kedvem nincs az Önhöz hasonló beteg emberekkel végtelen és céltalan vitákba bonyolódni.
Ég áldja Uram! :)