Keresés

Jackie Chan - Tűzsziget

2005. január 31., hétfő 20:50
Van esetleg valami különösebb oka is? Talán Sanci garázdálkodott megint a filmek adatlapjánál?
0
2005. január 31., hétfő 20:49
micoda capász!!! micoda capász!!!!
0
2005. január 31., hétfő 20:24
Nemcsak ez, hanem az összes vertex "csoda" is, kivéve a Hellraiser3-at, de az meg nem rendelhető!
0
2005. január 31., hétfő 15:08
Nocsak. Eltűnt ez a film az X-press kinálatából :-I
0
2005. január 31., hétfő 13:28
Szünjmegfred !
Ez az oldal véleményem szerint a filmekről és nem légbőlkapott rágalmazásokról kellene hogy szóljon !Nagyon jólértesültnek akarsz látszani,de nagyon melléfogtál,mert állításaid nagyrésze nem igaz,amit "K" úrról és a Vertexről hordtál össze !Nem hiszem,hogy "K" urat személyesen ismernéd és hogy neked tartozna !Név nélkül mocskolódni pedig szerintem gusztustalan !

Köszönettel:Nikodém Norbert
0
2004. július 28., szerda 0:36
Csak segíteni szerettem volna, hisz valaki kérdezte, mikor lesz akciós. Egyébként tényleg szeretem Jackiet, 10 dvd-m van tôle (az egyik épp a T?zsziget), Vhs-en pedig kb30 filmje van meg. Igazából a Rendôrsztorikat, egy szinkronos Csúcsformábant és Elveszett zsarut, a Jófiút, az Istenek fegyverzetét és a Sárkányikreket várom leginkább, hogy megjelenjék, legalábbis ez ugrott be épp.
0
2004. július 28., szerda 0:09
Kedves Fórumozók!

Elnézéseteket kérem, hogy már itt is "osztom az észt". Nem szándékom.
Nagyon megtisztelő, hogy nyitott egy- remélhetőleg - Jacki rajongó egy fórumot kifejezetten a TŰZSZIGET-nek.

Szerény megítélésem szerint vannak olyan témák, melyek több embert érintenek
általánosabb kérdéseket vet fel..stb.

Tisztelettel és Üdvözlettel:
Kovács Sándor

0
2004. július 27., kedd 23:05
Tényleg rég nem írtam, s tényleg nem találtam, de épületes megjegyzésed helyett esetleg egy magyarázat jobban jött volna. Ez nem rizsa, ha egyáltalán érted mirôl van szó, hisz te biztos rém profi vagy.
0
2004. július 27., kedd 22:55
a tájékozódás nem megy, de regisztrálni tudsz azt látom....
meg elég régóta írogatsz ide xpressre hogy tudd hogy megy a fórumozás, szal nem kell a rizsa
;)
0
2004. július 27., kedd 22:50
Mert nem tudtam betenni  régibe, még nem megy annyira a tájékozódás itt a rovatban, de lehet, hogy nem is lesz rá szükség, ha csak ilyen szinvonalúak a reakciók.
0
2004. július 27., kedd 22:10
oké b+, de ezé' minek egy teljesen új topic?! bakker.......
0
2004. július 27., kedd 20:45
Ma, Pólus, MM, 1590 ft
0