Keresés

Kérdések, észrevételek

2004. december 20., hétfő 15:53
Ilyen Csomag feladva/elküldve nálam 2001 és 2002 évi is van.
Sőt olyan is, hogy Visszajött (Címzett elköltözött).
Minden csomag rendesen megérkezett és el sem költöztem.
0
2004. december 20., hétfő 15:50
Ilyen Csomag feladva/elküldve nálam 2001 és 2002 évi is van.
Sőt olyan is, hogy Visszajött (Címzett elköltözött).
Minden csomag rendesen megérkezett és el sem költöztem.
0
2004. december 20., hétfő 12:32
Nálunk akkor áll át a csomag státusza, ha a posta, illetve a futár is elszámolt a beszedett ellenértékkel, és lekönyveltük ezt a rendszerben. Általában hamar megy, de például ma is kaptunk októberben kézbesített csomag után járó pénzt.
0
2004. december 20., hétfő 12:26
Nekem a legutolsó rendelésem nov. 29-én volt és még mindig ez a státusza: Csomag feladva/elküldve. Ezt azért nem értem, mert 5 nap alatt meg is kaptam.
A többi rendelésem státusza: Címzetthez megérkezett.
A legutolsóé miért nem?
0
2004. december 20., hétfő 12:22
A válszat azt köszönöm szépen. A posta miatt viszont nagyon szomorú vagyok, ugyanis szerintem már rég vissza kellett volna vinniük ugyanis az eset még júliusban történt. Na mindegy! Akkor nem marad más hátra, mint hogy Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánjak nektek!
0
2004. december 20., hétfő 12:03
Kedves Niceboy!
Ha a posta visszahozza hozzánk a csomagot, akkor erről automatikusan küldünk egy értesítőt. Ha már régóta a feladva/elküldve státusz van a rendelésed mellett, akkor az azt jelentheti, hogy a csomag "eltűnt" (értsd: a postai kézbesítés során ellopták). Ilyenkor mi automatikusan nyomoztatunk a csomag után, és ha a postától megkapjuk a választ, akkor módosítjuk a rendelés státuszát.
Ha szeretnéd megkapni a filmeket, akkor ilyen esetben újra meg kell rendelned, és amint tudjuk, küldjük őket.
0
2004. december 20., hétfő 12:00
INkább ide, mert ezt úgynézem hamarabb olvassátok, mivel nem tudom, hogy milyen adatokat írhatok a fórumban ezért, csak úgy kérdezem, hogy: még egyszer régen rendeltem filmet tőletek, és amikor jött a postás (ha egyáltalán igen, de papírt bizti, hogy nem hagyott), nem voltunk otthon (nyaraltunk), nem tudtam átvenni a csomagot. Ezzzel kapcsolatban már kétszer írtam, hogy mit lehet tenni, dde azóta se kaptam választ. A pontos rakszám megvan, csak azt ide afórumba nem tudtam, hogy aszabad-e írni.
Ezt az egészet csak azért kérdezem, mert a teljesített rendeléseknél még mindig az áll, hogy csomag feladva elküldve!
Mi a teendő ilyenkor?
Váaszotokelőre is köszönöm!
Egy KEDVESFIÚ :))
0
2004. december 20., hétfő 11:53
Niceboy: vagy ide a fórumra írj, vagy az xpress@xpress.hu-ra. A többi címre most nincs kapacitásunk a karácsonyi őrület miatt.
0
2004. december 20., hétfő 11:40
Szisztok, már többször fordultam emilben az xpresshez, de senki nem válaszolt. Tudna valaki egy olyan címet adni, ahol válaszra is méltatnak? Előre is köszönöm segítségetek!
0
2004. szeptember 7., kedd 17:07
Köszi.
0
2004. szeptember 7., kedd 16:24
Sajnos az Acéllövedék is elfogyott a kiadónál, de ha szeptemberben még érkezik nekik a filmből, akkor lesz akcióban.
0
2004. szeptember 7., kedd 16:03
No, Pressz, kedves! Acéllövedék kipottyant az akciós Warnerekből, de még mindig 2990-ért lehet kapni. Szal a vegyevigyen 3-at akcióban már nem szerepel?
0
2004. szeptember 7., kedd 15:01
A muzsika hangja   174 min :)  
Érdekes, a Találkozz velem St. Louisbant mégis 7.7-re értékelték az amik, bár erről a filmről én még sose hallottam.
Nagyon köszönöm a segítséget, már csak ez a kis lökés hiányzott, hogy rácuppanjak a filmre. :)
0
2004. szeptember 7., kedd 14:42
Kedves vagy. ;)))

Vincente Minelli "csonthardcore" (vagyis a musical legklasszkusabb fajtája) musicalje jobb, mint a Találkozz velem St. Louisban, és George Gershwin zenéje magáért beszél. Mégis a film legnagyobb erőssége, hogy nincs eltúlozva a hossza. Ez a történet pont 110 percre jó, Robert Wise biztos hogy megtoldotta volna jó negyven perccel.
0
2004. szeptember 7., kedd 13:51
Kedves Xpress! Az Acéllövedék elfogyott? Egy kollégám itt sirdogál a vállamon, ma akartuk megrendelni. :(
0
2004. szeptember 7., kedd 13:42
Kedves Daemiaen!   Látom errefelé jársz. :) Nem láttad véletlenül az Egy amerikai Párizsbant? Hajlok felé, hogy megvegyem, de nem emlékszem sem a filmre, sem a zenéjére. A te véleményed pedig nekem mérvadó. :))  Hmm?
0
2004. szeptember 7., kedd 13:40
Én 7-et rendeltem, és szerintem az a plusz 1000 forint belefért, mert így is elég nagy a kedvezmény.
0
2004. szeptember 7., kedd 13:32
Köszi a válaszokat. 3an 4 féle filmet akarunk rendelni az Warner akcióból, itt a gebasz. :)
0
2004. szeptember 7., kedd 13:21
Xpress!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Hegylakó melyik verziója lesz a megjelenő DVD-n? Már kérdeztem az InterComot is e-mailben de nem jött válasz.
0
2004. szeptember 7., kedd 13:17
Hármasával érvényes a kedvezmény. Tehát a negyedik film már 2999, viszont ha 6 filmet rendelsz, akkor már ismét filmenként csak 1999.
0
2004. szeptember 7., kedd 13:16
Én úgy vettem észre, hogy csak hármasával (3, 6, 9, stb.) érvényes.
0
2004. szeptember 7., kedd 13:14
Kedves Xpress!
A Warner akcióban ha 4-et rendelek, akkor is 1999 FT vagy csak 3-ra érvényes a kedvezményes ár?
0
2004. szeptember 7., kedd 11:48
Kedves donci!
Lesz még Carmen, de nem tudjuk, hogy mikor. A kiadó készletei fogytak ugyanis ki, és várni kell az új szállítmányra.
0
2004. szeptember 7., kedd 11:31
Kedves Xpress!

Szeretném, ha válaszolnál, mert jővő héttől szabadságon leszek, úgyhogy még a héten szeretném, ha kiderülne, mi lesz a Carmen című filmmel.

Mielőbbi választ előre is köszönöm.
0
2004. szeptember 6., hétfő 18:07
Kedves Xpress!

Az lenne a kérdésem, hogy a Carmen című film lesz-e még, mert először azt olvastam az adminisztrációs oldalon, hogy 1-3 nap alatt szállítható, most pedig előrendelésben van (már csak ez az egy film miatt nem lehet küldeni a rendelésemet). Ha nem lesz, akkor a másik két filmet megkapom 1999.-/db áron, vagy szóltok, hogy próbáljak másik filmet választani?

A milőbbi választ előre is köszönöm
0