Keresés

Maffiózók - Második sorozat (6 DVD)

2001. november 29., csütörtök 17:04
azt remélem, tudod, hogy ezzel most nem téged akartalak kritizálni, hanem azt jelzem, hogy mindenkinek más az ízlésvilága. én pl. nagyon-nagyon várom az almost famoust.
0
2001. november 29., csütörtök 16:33
A fenébe erre nem is gondoltam. Jó, hogy vagy nekem Zalus! :-)
0
2001. november 29., csütörtök 11:26
ez a te bajod, simon. az általad felsorolt "jó" filmek közül pl. a the net egy nézhetetlen mocsok, a few good men pedig egy patrióta propaganda marhaság. és így tovább...
0
2001. november 28., szerda 21:46
A címlapon szereplő "Aktuális megjelenések" 20 filmje közül egyet vettem meg. Ez átlagon felüli. Régebben kevesebb film volt, de szerintem jobbak. Akkor 10 filmből egyet megvettem. Jó kis Armageddon, Few good men, The Net, Devil's advocate, stb. A legtöbb filmem abból az időszakból származik.
0
2001. november 28., szerda 21:41
Az én nyafogásom szubjektív. Hiába a sok film ha egyik sem tetszik. Ha abból a 70 filmből (ami még nincs részletezve) csak kettő olyan lesz amit érdemesnek tartok megvételre akkor jó átlagot futottam.
0
2001. november 28., szerda 20:08
Én is ugyanezt mondom, pont két éve vagyok bene a DVD "rajongásban", és iszonyú sokat fejlődött, és fejlődik a magyar piac! Egyre töb korongon vagyunk rajta, egyre jobb minőségben! Kezd megérni a DVD a VHS leváltására(én már másfél éve áttértem...), megtalálhatók a filléres lejátszóktól (amik olcsóbbak mint egy jobb video), a High-end cuccokig minden!
0
2001. november 28., szerda 12:38
7o dvd!!! ez eszméletlen... akkora fejlődés ment végbe a magyar dvd piacon, hogy az egyszerűen leírhatatlan és mégis rendkívül sok a nyafogás. emlékeztek még, mikor azon törtük a fejünket, hogy a mad max 2-t vagy a szökevényt vegyük-e meg inkább? ez bő két éve volt!!!
0
2001. november 27., kedd 23:17
Jól emlékszel.
Sajnos a Warner kénytelen volt átrendezni a megjelenési tervet. Néhány film 1-2 hetet csúszik, más filmeket pedig a jövő év elejére toltak, köztük - személyes fájdalmunkra is - a Maffiózókat.
Valószínűleg ebben a döntésben közrejátszhatott az is, hogy a karácsonyi piac már így is túlzottan telített - ha minden kiadó tartja a tervet, az év hátralévő 3-4 hetében még így is vagy 70 DVD lát napvilágot.
0
2001. november 27., kedd 22:22
lehet hogy rosszul emlékszem,de az volt kiírva a multkor hogy december 4-én jelenik meg.
miért változott ?
0