jól van, haha, meg minden, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy én azt szerettem volna, ha a film címe az lett volna, hogy "d.a.r.y.l. - a múltnélküli fiú". majdnem bejött. :) hogy mikor láttam? 87? 88? 89?
0
2005. március 3., csütörtök 6:42
90
Ez a Daryl? :-))) A címből ítélve azt hittem ez a Kétszáz éves ember folytatása... :-)
0
2005. március 3., csütörtök 1:18
1560
pontosan azért,mert a mi generációnk-a közel 30asok-eze(ke)n nőttünk fel..mondjuk a ma oly divatos módon lehetett volna nagyobb betűkkel DARYL aztán alatta utána ez a magyar cím....elég sokan ismerték szerintem ezt a filmet,nem tudom mennyivel korábban láttad,hogy alámondással láttad..részemről azért közel 15 éve már feliratosan volt elérhető..szóval a lényeg az,hogy szerintem sokaknak mondana valamit a DARYL cím,így viszont akár el is sétálhatnánk egy klasszikus mellett.....:))
0
2005. március 3., csütörtök 0:14
17243
"a magyar cím eléggé szivatós,a kutya se jönne rá,mit takar,ha csak ennyit lát belőle...."
xido: ezt kifejtenéd kicsivel bővebben is? csak azért érdekel, mert ezt a címet szerény(?) személyem adta a filmnek... :) (én anno alámondással láttam, mókás filmecske. :)