Nekem is sokkal jobban megéri online rendelni, mint havonta kétszer kirepülni Amerikába, vagy Japánba ;)
0
2005. május 12., csütörtök 19:33
1550
3000Ft volt az ára (pár éve) amikor kiadták. Amugy szerintem egy újabb felesleges topik ez is, de mindegy.
Online boltok: tény én nem használom őket, de szerintem tök jó, hogy vannak, és még véletlenűl se a "dúsgazdag lusták kiváltsága"! Aki ugyanis vidéken él sokal behatároltabbak a lehetőségel, ugyanis kevesebb bolt van, kevesebb akció stb. Na nekik pl. tökre megéri, mert ha csak az akciók miatt feljönnének mondjuk Bp-re a benzinköltség joval több lenne mint az online boltoknál a szálitási költség.
Amugy meg legközelebb azért 2xer is gondold meg már léci, hogy tényleg van értelme-e a toppicnak amit létre akarsz hozni!
0
2005. május 12., csütörtök 18:31
2341
Jó, de akkor minek jöttél egy online dvd bolt oldalára?
0
2005. május 12., csütörtök 14:46
11
Olvasom, hogy a Kockásfülű nyúl 999 Ft az Xpress-en és állítólag a "bolti" ára 3000 Ft. De vajh melyik az a bolt, ahol most 3000 Ft az ára ennek a DVD-nek? Tapasztalatom szerint amikor online kedvezményesen lehet megvenni egy filmet, akkor már az offline boltokban is rég ugyanaz az ára. Sajnos, ha ehhez hozzáteszem, hogy online még ki kell fizetnem a méregdrága szállítási költséget, akkor levonható a következtetés, hogy online terméket rendelni a dúsgazdag lusták kiváltsága.