Keresés

Egyiptom hercege / József az álmok királya (2 DVD)

2005. május 31., kedd 16:40
de sajna nagyon igazat mond. :)
0
2005. május 31., kedd 15:07
"Esetleg feldolgozhatná egy szegény szobafestö életét, aki megvalósítja álmait!+

Jujj. de kemény voltál :)))
0
2005. május 31., kedd 14:45
"Még ma is kitagadják a családból azt a zsidó fiút vagy lányt, aki "goj" társat választ magának."

Hülye Spielberg, nem tudta!

"A zsidó vallás az egyetlen altruista vallás, ami "fajhoz" kötött" Mihez?

"Mondjuk a DW választhatna újszövetségi témát is, Gilgamest, esetleg mi, magyarok is megjelenhetnénk, benne, stb...." Esetleg feldolgozhatná egy szegény szobafestö életét, aki megvalósítja álmait!
0
2005. május 31., kedd 1:44
az az igazság, hogy nem kéne már foglakoznunk pállal, folyton csak provokál minket, s erre sajna vevők is vagyunk. :(
0
2005. május 30., hétfő 23:20
Nekem az Egyiptom Hercege csak egy rajzfilm, ami éppen a vallást érinti, de nem mennék ölre miatta! És a Passió is csak egy film, ami meg a téma Mel Gibson-féle értelmezését ábrázolja.
De beleköthetünk Zefirellibe, Scorsesébe, sőt a Pythonokba is, hiszen mindannyiuknak volt egy víziója, ami nem biztos hogy másoknak is tetszett!  
A vita újragerjesztéséért Én kérek elnézést!!!
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 23:19
Köszönöm, hogy Szereted a hozzászólásaimat, én is szeretem a Tieidet, DE a Noname2 vitákhoz többé nem szólok hozzá. Korábban hosszan kifejtettem, miért nem. Egyszerűen figyelmen kívül hagyom ezeket, bármit gondolok, bármit érzek sosem írom le, mert az csak újabb ,,vitákhoz  , a vitapartner totális sárbatiprásához vezet, amit nem szeretnék.
0
2005. május 30., hétfő 23:06
A Passió-vita...???

Ok, helyesbitek, tényleg igazad van, mert nem az elejétől volt benned (fura de be szoktam látni a hibáimat és ezuton kérek bocsánatot azért, hogy azt írtam amit).

Mindazonáltal, hogy a hangulat, ott olyan lett egy idő után ott amilyen, abba Neked azt kell mondanom oroszlánrészed volt!

Csak egy példa!

"Az a baj az ilyen gamma-félékkel, hogy ezek valójában sikertelen, érvényesülésre képtelen senkik, akik júdáspénzért bármire képesek, még az anyjukat is megölnék, egy-egy fejvakargatásért a nagy liberális szellemi apukájuktól."

Most öszintén, nem volt ez kissé erős?! Személy szerint én mondjuk igenis értékes és jó hozzászolásoknak tartom Gamma megnyilvánulásait, viszont ha tök ellenszenes lenne, se merném megütni Vele ezt a hangnemet. Bizti hülye vagyok, de azért szerintem tiszteljük már jobban embertársainkat.
0
2005. május 30., hétfő 22:57
"Sajnos a magukat demokratának tekintő egyedek a legszélsőségesebb uszítók, anarchisták, áldemokraták. "

Ezt már vártam:) De több kérdésem lenne eme kijelentésed után!

Ha demokratának valja magát valaki akkor az most nálad anarchista + áldemokrata. Ha viszont anarchistának vagy áldemokratának valja magt akkor ez forditva is müködik, vagy akkor jól látja magát az ember? (amenyiben ennél is anarchista stb az ember,  akkor gyakorlatilag az egész világ csak áldemokratákból és anarchistákból áll. ebben én meg nem igazán hiszek) Te, hogy láttod?

+ ha nem indiszkrét, ezekután akkor meg szabad kérdeznem mélyen tisztelt noname, hogy Te magadat minek tekinted? (komolyan érdekel)
0
2005. május 30., hétfő 22:47
nagyon furcsán látod a világot.
0
2005. május 30., hétfő 22:41
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. május 30., hétfő 22:35
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. május 30., hétfő 21:20
Még csak annyit, hogy az embereket nem politikai, vagy vallási, etnikai hovatartozásuk alapián kell feltétlen minősíteni! Hiszen ezek csak "állapotok", és ettől még lehet valaki ugyanúgy egy nagyon értékes ember, vagy egy utolsó tróger is!
Üdv:
TM
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 21:16
Legjobb emlékezetem szerint a rajzfilm, (pontosan az első,hiszen ez egy kétfilmes kiadvány) a Biblia egy részét mutatja be! Tehát akinek nem tetszik a történet, annak maga a Biblia sem"jön be"! Megjegyzem, hogy vannak olyan rajzfilmek is ahol minden különösebb koncepció nélkül történnek gyilkosságok, és hát a Biblia sem lányregény az elejétől a végéig! Akinek más a véleménye az meg kultúráltabban is érvelhetne ez ügyben, hiszen magáról állít ki bizonyítványt, még akkor is ha a rajzfilmről szeretett volna! :)
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 17:54
"Iván, miért szólsz olyanhoz, amihez nem értesz? Talán emlékszel, hogy a Passió ellen milyen farizeus vicsorgás volt, pedig ez a film semmi olyat nem tartalmazott, amiért így kellett volna reagálnia bárkinek"

Ne álljunk már, meg egy szóra! A Passió vita kirobantásában azért kulcszereped
volt Neked, ha jól tudom nem?

"Mindenki érzékeny, csak az egyik nem tolerálja a másik érzékenységét, és ugyanezen egyik pedig már a gyanú esetén is höbörög, fenyegetőzik, s mint te, nem látva a filmet, gyűlölködik."

1. nem fenyegetözem és nem is höbörögtem, csak kértem Tőled valami, de ha Te ezt másképpen értelmezted hát szíved joga!
2. Meg fogsz lepödni, sok mindent tolerálok, de amit néha Te itt müvel azt sorry de nem tudom! Mi a jó abban Neked, hogy indulatokat gerjesztesz itt a fórumozok közt jóideje? (és ne mond, azt, hogy nincs így, mert azon csak nevetni tudnék)
0