Keresés

NYÍLT LEVÉL az InterCom-hoz egy színvonalon aluli kiadás miatt

2005. június 7., kedd 17:25
Az viszont már a hozzászólók "hibája"! :)
most posts by TM
0
2005. június 7., kedd 17:20
az lehet, de a topic a későbbiekben nem erről szólt...
0
2005. június 7., kedd 17:06
Az a baj ezzel a topiccal, hogy szimpla "butaságból" jött létre! Az illető látta valahol a film egylemezes változatának fényképes szitázását, (ami nálunk is így jelent meg!!!) és kifogásolta, hogy a duplalemezesé meg miért olyan. CSAK! :)
most posts by TM
0
2005. június 7., kedd 16:11
Ekkora túllihegést, hogy hogy néz ki egy lemez szitázása... hihetetlen...
És akkor mit szóljon az, aki megvette annak idején a Vertexes Hellraiser első kiadását, az pedig igencsak fogyasztóvédelmi kategória volt...

És ha már a "darálthús-design"-nál tartunk, az is nézhet ki jól :)
0
2005. június 7., kedd 15:59
próbálkozz a kérdéseknél, de elég az elejét bemásolni:)
0
2005. június 7., kedd 15:44
na, ide is bepost-olom...

--

T. Xpress!

Varhato-e ebbol a filmbol ujabb szallitmany, vagy nyaggassam TipTop-ot a korongok masodlagos piacokon torteno ertekesitese miatt?

Hello TipTop!

En megvennem Toled ezt az agyonszidott ocsmanydesign hulladekot amit voltal oly szives prezentalni is, mert hiaba rendeltem meg 2 hete ezen a nacceru aron, rohadtul nem akar megjonni...

Persze azert kivancsiva tettel, hogy mit sikerult elerned a zintercom management-tel ;-)

koszonom.
Butyok
0
2005. június 7., kedd 14:39
Az még régen volt.
0
2005. június 7., kedd 14:35
igen, az elég korrekt, bár egy papírtokot megérdemelt volna
0
2005. június 7., kedd 14:24
MGM kiadványt nem sokat láttam, de nekem a Bárányok halgatnak doboza, borítója, szitázása, menüje stb. mindene tetszett. :)
0
2005. május 31., kedd 16:47
Elég sok van (kb. 200 db) és az újonnan megvett példányokat sorozatosan hordom vissza az üzletbe kicseréltetni (de voltam már a kiadóban is, igaz nem az IC-nál)
0
2005. május 31., kedd 14:35
Egyetértek.
0
2005. május 31., kedd 14:32
szerintem is, de ez az egész nem erről szól, legalábbis az én olvasatomban, hanem úgy általában a kiadványok igénytelenségéről, ami nemcsak az intercomot jellemzi, de őket nagyon
0
2005. május 31., kedd 13:50
szerintem azért kicsit túldramatizáljuk a dolgot. nem olyan gázos az a darálthúsos négy esküvő...  lemez, ráadásul az intercom szerinted mit tud tenni ellene. ha nem tetszik zoomozott hús dizájn, nyomtasd ki azt a másik vertexre hajazó gyönyört (szerintem az is gusztustalan:).
0
2005. május 31., kedd 13:29
miért is nem fontos a külseje? nem tudom, más hogy van vele, de én ki szoktam rakni a polcra a dvd-imet, és igenis számít, hogy hogyan mutat! és a belső rész se mindegy, rakd egymás mellé mondjuk a gyűrűk urát és ezt az ocsmányságot... ha csak a lemez tartalma számítana, akkor eszembe sem jutna eredeti dvd-t venni, a jobb kalózmásolatokon közel ugyanolyan minőségű a hang és a kép, ráadásul szinte mindig van rajta szinkron is, olcsóbb és hamarabb meg is jelenik - tehát eszerint minden amellett szól...

nekem - és még sok más embernek - a filmgyűjtés egy hobbi, és igenis elvárható, hogy minden tekintetben (kép és hangminőség, extrák, külalak) megfelelő minőséget kapjak a pénzemért. és ez az egész nem csak arról szól, hogy ez az egy szitázás ocsmányra sikerült...
0
2005. május 31., kedd 12:43
akkor nincs túl sok dvd-d. :)
0
2005. május 31., kedd 11:52
Juhu, teljesen nem értek egyet veled. Nekem is fontos a szinkron, de a minőség is. Egyszerűen nem tűröm, még egy 999Ft-os DVD esetében sem (bár még sosem vettem ilyet), hogy koszos, karcos, lenyomatos legyen a lemez. Hát hol élünk? Végül is 2005-öt írunk vagy mi, amikor elvileg fontos a kifogástalan minőség. És tudtommal feltalálták már a géppel való csomagolást is, csak az állítólag drága (bár engem mint vásárlót ez valahogy nem tud érdekelni - oldja meg az, aki kiadásra adja a fejét :)) Én egyébként a 100%-kal sem elégszem meg, minden amit megveszek (nem csak DVD), legyen 100+1%/os :))) mert akkor tuti hibátlan!
0
2005. május 31., kedd 9:52
Az MGM lemezei a legritkább esetben kapnak csak idehaza címmel ellátott szitázást, ez nem a Négy esküvő... kiváltsága.
0
2005. május 31., kedd 8:40
csak a nyitó beírást futottam át,de ennyi erővel el lehetne kezdeni azért is "hisztizni",hogy a Legendák klubja design és szitázás miért olyan pórias,amilyen...örülni kell,hogy eredetiben végre hozzá lehet jutni elmaradásokhoz és sajna belenyugodni,hogy úgy néznek ki,ahogy...
0
2005. május 31., kedd 2:23
Ez legyen a legnagyobb bajunk, örüljünk, hogy szinkron van rajta, nem pedig azzal törödni, hogy néz ki a lemez. Ha tehetném akkor inkább randa de szinkronos lemezeket néznék, mint azon nyavajogni, hogy a lemez ronda. (Most ne menjünk bele a szinkron vitába, mert nekem kell a szinkron a család miatt és nem nyelvet akarok tanulni, hanem szórakozni, ha nyelvet akarok tanulni akkor bekapcsolom az angol hangot.)

>Valóban. De ha folyton megelégszel a 80% kitűnő + 20% szemét összetételű >termékekkel - amelyekért rendre 100%-ot fizetsz - valószínűleg idővel azt fogod >észrevenni, hogy az arányok eltolódtak, ráadásul nem arra, amerre szeretted >volna.

Ezért nem fizetek 100%-ot, mert akcíós, nemrég még nem ennyibe került, a 100%-os árát még mindig lehet látni az adatlapon vagy menj be az MM-be, akárhova és nem nagyon ezen az áron fogod kapni.
0
2005. május 31., kedd 0:35
hogy ne csak kontra legyen: én nemrég vettem meg a duplalemezes bárányok hallgatnak-ot, mindössze 1990Ft-ért, s ez ugye intercom-film, s ráadásul MGM is, s mindezek mellett teljesen elégedett vagyok vele (bár az extralemezt még nem néztem meg)
0
2005. május 31., kedd 0:22
mi a tanulság? csak vertex plain-lemezeket vegyünk, mert azok kifogástalan minőséget képviselnek. :)
0
2005. május 31., kedd 0:15
Írjon róla. Tőlem aztán... :P
Csak nagyon kikerekedett szemmel olvastam ahogy az úriember véresen komolyan előadta magát :)
Najó, nem provokálok.
0
2005. május 30., hétfő 23:44
Ha zavarja, hadd írjon róla! Lám még Te is hozzászóltál! Mindenkiből kivált valamit a téma! :)
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 23:36
Anyáááááááááááááááám!
Ezt a topicot... és ezt a problémát :D

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :)
0
2005. május 30., hétfő 23:28
TM! Csodálatos Júlia! :-)
0