Tökéletes volt a befejező évad! Szerencsére a fanyalgó nézők csak fanyalgó kommenteket, FB-bejegyzéseket írnak, forgatókönyvet nem, így nem lett olyan tündibündi a végeredmény, mint egy Shrek-epizódnál. Engem teljesen lenyűgözött! Remélem, hogy egyszer könyvformában is lesz lezárás.
most posts by TM
0
2018. július 4., szerda 23:59
26
A többi rész is várható így esetleg ha vége a szériának jövőre?
0
2018. március 10., szombat 16:14
315
A magyar kiadásban is 3 különböző tálcán (vagy hogy is hívják azt...) van, nincsen egy lemez sem a másikra rakva.
Szia. Nekem az 1. és a 2. évad van meg (Angliából rendeltem még 2016. márciusban) és mindkét steelbookban egymásra vannak pakolva a lemezek. Az 1. évad 5 lemezes és két tálcára vannak elosztva a lemezek.
0
2018. március 10., szombat 12:13
26
Sziasztok! Valakinek lenne róla képe? Én úgy hallottam, hogy csak egymásra van benne pakolva a 3 bd? Az nem a legjobb.
0
2017. december 15., péntek 2:17
98
Csak megpróbáltam megosztani a saját GOT steelbook gyűjteményem fotóját, de ez a képfeltöltés.hu kifogott rajtam :-)
Tudom, hogy a válasz nem, de hátha: ilyen a többi évadból nem várható? :)
0
2017. december 10., vasárnap 20:38
626
Korrekt kiadvány, hibáktól mentes. Nem gondoltam volna, hogy még ilyen "hűtőmágnes" (sárkánytojás) féleség is ragasztható a fémdoboz közepére. Ugyan a megvett példányom apró mágnese azonnal rajtamaradt a tokon, elengedte a ragasztást a műanyagról, így holnap máris vehetek pillanatragasztót neki. Kép és hang ötcsillagos, persze nem a magyar surround szinkron. Az angol Atmos hangsáv büntet Drogon mennyezeti szárnycsapkodásával. Én azt mondom köszi ProVideo, ezt a sorozatot végképp kár lenne DVD-n élvezni.