Az enyém simán Kutya Koma. Néha Vader (sith nagyúr után) "Klint" nagyon jól mutat leírva. Lehet, hogy nevet vátoztatok.
0
2006. február 15., szerda 16:08
4379
Éreztem, hogy magyarosítanom kéne. :) Bár a kutyámat Löwenstein Hugónak hívják, és ő elégedett vele.
0
2006. február 15., szerda 15:58
1173
:))))) Én meg roffkutyufnál
0
2006. február 15., szerda 15:53
4379
Klint Eastwood-nál sosem hibáznék!
0
2006. február 15., szerda 15:44
13392
Én is gondolkoztam sokat azon, amit Rhood említett, de erre a Star Wars-ügyre tényleg azt tudom mondani, hogy ez Magyarország... Nem?
0
2006. február 15., szerda 15:41
1173
Lehet, hogy kicsi vagyok én ehhez. (Zachy pl. fel sem tűnt - de próbálnád Eastwood nevét elhibázni! :))))))
0
2006. február 15., szerda 15:37
4379
Pedig ritka jó komikus színész a gyerek, és milyen öregen alakított tinédzsert! :) Ja, és elnézést: Zachi Noy az igazi neve.
0
2006. február 15., szerda 15:34
4379
Nálam még most is etalon a 3. rész. :))
0
2006. február 15., szerda 15:31
1431
A vágás a világ legnagyobb baromsága. Kb. olyan, mintha a szart a wc-ben masnival kötnénk át, hogy szalonképesebb legyen. (Persze a fekáliával nem a vulgáris filmeket akartam azonositani, csak a hasonlat kedvéért irtam.)
0
2006. február 15., szerda 15:25
38
Nem hülyeség!!!
0
2006. február 15., szerda 15:15
52684
Mindent ki lehet játszani! A Star Wars-filmeknél például kötelező volt leadni a stáblistát a szerződés szerint. Az Rtl ezt meg is tette, kb. 8x-os sebességgel. Aztán jöhettek a reklámok...
most posts by TM
0
2006. február 15., szerda 15:11
38
Az tuti, hogy nem egységes a vágás a németekével, amire abból következtetek, hogy nem tudom, pontosan mikor, de mikor utoljára adták ugyanezt (szintén RTLK), nem volt ennyire megvágva, mint most. Szerintem is az ORTT ellenőrzései miatt. Azt mondja már meg valaki (aki jártas a jogi témában), hogy a filmek jogtulajdonosai ehhez nem kellene, hogy engedélyt adjanak? És ha igen, vajon meg is teszik?
0
2006. február 15., szerda 15:10
1173
"Zachy Noy rengő hájai" engem teljesen elrettentettek.
0
2006. február 15., szerda 15:08
52684
Forró rágógumi! Milyen legendás film volt ez a nyolcvanas években!
most posts by TM
0
2006. február 15., szerda 15:03
13392
Örülök, hogy nézőpontunk végül egymásra talált, ugyanis ezzel teljes mértékben egyetértek. :)
0
2006. február 15., szerda 14:34
4379
Bakker, gyerekek! Feltűnt nektek, hogy a baromi ártatlan Forró rágógumi sorozatot úgy megvágják ollóilag, hogy arról koldulunk? A múltkor ment a 8-as rész, kint a 16-os karika az alcíme: Kebelcsodák parádéja, erre összesen egy nő villantotta ki cickóit, aki már 2 másik részben is előtte. Hát bakki, ha ez Izraelben a parádé, engem ott nem látnak sosem. Mellesleg a korábbi részeket is megvágták, a 7-es részből komplett perceket szedtek ki, amiket anno a német RTL leadott. Namost ha a meghirdetett 85 perc helyett 78 alatt leadják ezeket a filmeket, mi a túróért kezdődik 23 után és minek rajta a 16-os karika? Zachy Noy rengő hájai miatt?
0
2006. február 15., szerda 14:29
52684
Lényeg az, hogy egyre inkább szétszedik a filmeket, mert a begyűrüző korhatárszabályozási bohóckodás miatt nem akarnak büntetést fizetni, ha az ORTT kukacoskodna, mivel a tulajdonosok nem szeretik, ha ilyen dolgok miatt fizetniük kell, vagy pedig felfüggesztik a sugárzást (kieső reklámidő keletkezik).
Ezeket a filmeket pedig azért nem később vetítik, mert rohadtul nem érdeklik őket a filmrajongók, nekik este 8-kor kell minél több embert odaültetni a tévé elé, ekkor adják ugyanis a zsíros pénzen eladott reklámblokkokat, a potenciális vevők legtöbbje ekkor ül a tévé előtt és nem két-három órával később. Tiszta marketing! Hogy így maguk a filmek csorbulnak, és zanzásodik az élmény? Na és? Érdekel ez még valakit? Szerintük nem...
most posts by TM
0
2006. február 15., szerda 14:16
13392
Nem sikerült magam teljesen érthetően kifejezni, nyilvánvalóan semmi kapcsolatot nem kívántam kreálni a WHV és a tévésugárzás közt.
Mindazonáltal nehezen hinném, hogy a magyar szinkronú filmeket a csatornák eredeti országában vagdosnák szét. Ha pedig nemzetközi utasításra csinálják, akkor automatikusan életbe lép az a hozzászólás, amire először reagáltál, hisz a magyarok végrehajtják.
Engem nem különösképp foglalkoztat ez az egész, mert nem nézek már tv-t, inkább a (többségben) vágatlan verziókat, a dvd-ket választom, pont a feljebb látható okok miatt, és elhiheted nekem, magasról... szóval egyáltalán nem érdekel, hogy honnan ered az utasítás.
0
2006. február 15., szerda 13:57
52684
1. A WHV-nek semmi köze a tévésugárzáshoz. 2. Egyik kereskedelmi csatorna sem magyar (tulajdonú). 3. A korhatárbesorolás miatt külföldön már régóta kiherélik a filmeket. 4. Ez a besorolás mostanában vált divattá idehaza.
most posts by TM
0
2006. február 15., szerda 13:49
13392
Teljes mértékben elismerem, amit írtál, Kedves Megálló, de erre az esetre vetítve:
A Warner Home Video kiadta a filmet vágatlanul, a lemez nem Magyarországon készült. A hazai tv-csatorna leadja vágottan. Szerintem a vágásról ebben az esetben nem a németek tehetnek. :)
0
2006. február 15., szerda 12:17
52684
Ehhez speciel nem az országot kell szapulni, megteszik ezt tőlünk nyugatabbra, már sokkal régebb óta, lásd például a németektől behozott videókazettákat, na meg az ottani tévéadókat. Ott ugyanúgy cenzúráznak, kivágnak rövidítenek, ez nem magyar találmány.
most posts by TM
0
2006. február 15., szerda 12:10
13392
Egyet kell értenem Veletek, persze az általatok leírtaknak is az az oka, mint oly sok minden másnak: ezt is meg lehet tenni ebben az országban.
0
2006. február 15., szerda 11:07
8851
Ha vágatlan lenne, se nagyon nézném... Engem a reklámok is kellőképpen irritálnak, nemhogy a vágások. Van otthon elég DVD-m, van mit nézni, nem vagyok én rászorulva a kereskedelmi TV-k repertoárjára. Amióta megvan az asztali HDD-s DVD-íróm, azóta egyenesben szinte nem is nézek TV-t (mondjuk mostanában időm sincs rá), kivéve olykor a Híradót, meg reggelente a Napkeltét. Ami meg érdekelne (Vészhelyzet, Barátok közt, miegymás), azokat föl lehet venni, utólag pikk-pakk kicsapni belőlük a reklámblokkokat, aztán ráérő időben megnézni őket. Nincs is jobb, mint 110 percen át nézni a Barátok közt előző heti epizódjait reklámok nélkül. :-)))
Ha meg Pusztítóra vágyok, leemelem a polcról, és tökéletes minőségben, vágatlanul és reklámok nélkül nézhetem meg - igaz, sajnos a remek szinkron nélkül, amiben azért valljuk meg, volt néhány ütős poén. Nekem a kedvenceim Spartan 1-2 beszólása, mint pl. a csatornákba lemenetelkor: "Hát... nem egy patika." vagy Phoenix-szel való küzdelmekor: "Bekerülsz a tévébe!" :-)
De úgy tudom, ezt is ki fogják adni újra. Addig is jobb ma egy feliratos vágatlan, mint holnap a TV-ben szinkronnal, reklámokkal, agyonvágva...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. február 15., szerda 0:21
16089
A Marsra...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.