Keresés

Batman: Kezdődik! Batman: A mozifilm antológia (10 DVD)

2005. december 14., szerda 22:13
Hát ez tényleg szomorú. :(
Amúgy nagyon szép kiadvány. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 14., szerda 22:12
Mindegyikből lesz a jövőben is, csak a kiadó sem tudja kiszámítani a magyar piacot, amin nem is csodálkozom. Velünk is volt már olyan, hogy berendeltünk egy kalappal egy sokat igérő filmből, aztán két évig rohadt rajtunk, máskor meg az előrendelések alapján csak minimális mennyiséget merünk rendelni, a megjelenés után meg nem győzünk utánrendelni.
Na így járt a Warner is a Batman filmekkel :)
0
2005. december 14., szerda 22:09
Az antológia azért még a későbbiekben is beszerezhető lesz?
most posts by TM
0
2005. december 14., szerda 22:05
Sajnos állandó fázis-csúszásban van a két kiadvány. Eddig lehetett kapni a Batman: Kezdődik-et, a Batman antológia viszont még a megjelenés előtt elfogyott (állítólag mi kaptuk a legtöbbet az országban). Most jött végre néhány antológia, viszont a Kezdődik kifogyott a kiadónál. Mindenesetre a csomag előrendelőknek most félretettük az antológiákat és próbálunk mielőbb szerezni Kezdődik-et is.
0
2005. december 14., szerda 21:59
Baromi jónak látszik kívülről, tök dizájnos az egész. :)
Sajna karácsonyi ajándék, így várni kell rá. :D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 14., szerda 21:36
Én azt nem értem, hogy ha valaki megrendeli csak a Batman:Antológiát, az azonnal szállítható, de, ha valaki megrendeli vele együtt a Batman: Kezdődik-et, amihez 1-5nap szállítás van írva
akkor miért nem tudják küldeni őket. Elméletileg annak nincs külön díszdoboza szóval arra nem kell várni heteket!Szóval külön-külön tudják őket időben szállítani de együtt miért nem!? Lehet tévedek,ebben az esetben elnézést kérek!!
0
2005. december 7., szerda 2:36
Köszi a választ...
Akkor... várunk... :(
0
2005. december 6., kedd 15:27
Bocs, de nem olvasunk mindig minden fórumot.
Nagyon egyszerűen "döntöttük el", hogy kinek jutott az első szállítmányból. A rendszer automatikusan a rendelés sorrendjében osztotta ki a beérkezett példányokat, így csak annak a néhány rendelőnek nem jutott - sajnos - akik az utolsó 1-2 napon, vagy a megjelenés napján rendelték meg a csomagot.
A kiadótól a múlt héten azt az információt kaptuk, hogy ezen a héten érkeznek be a klasszikus filmek. Egy tegnapi hír szerint a napokban be is jönnek a filmek, csak sajnos a filmek összecsomagolásához szükséges gyűjtődoboz nincs jelenleg raktáron a kiadónál, tehát most ennek az utángyártására kell várni. Azt sajnos nem tudom, hogy mennyit.
0
2005. december 6., kedd 15:21
Ezek szerint nem kapok választ... Értem...
0
2005. november 30., szerda 12:31
Én is a Bernadettéhez hasonló gondokkal küszködök. Lehet arra választ kapni, mi alapján lett eldöntve ki kapta meg a csomagot, és ki nem? Illetve várható még egy héten belül a lemezek megérkezése? Előre is megköszönöm a választ!
0
2005. november 26., szombat 15:37
Pontosan 6 napja rendelted meg, és még most is a megrendeléskor rögzített, 14.990 forintos áron található az AKTÍV RENDELÉSEID között az ELŐRENDELÉSEKNÉL.
Ha levelet nem kaptál, akkor ellenőrizd légyszíves, hogy helyesen adtad-e meg a rendszerben az e-mail címedet, ugyanis minden rendelésről a RENDELÉS PILLANATÁBAN AUTOMATIKUSAN küld a rendszerünk egy értesítést.
0
2005. november 26., szombat 15:16
Valószínű, hogy a termék a kosaradban maradt, vagyos nem jutottál túl az egész rendelési procedúrán. :(
0
2005. november 26., szombat 15:00
Kb. 1,5 hete rendeltük meg a filmeket és azóta válasz sem érkezett a rendelésről,
viszont időközben módosult az ár nem is keveset! Kiváncsi vagyok,hogy azért nem válaszoltak mert növelni akarták az árat már akkor is és azt várják hogy újra megrendeljük az új árral! Ha így van akkor ez elég érdekes dolog viszont ha tévedek akkor úgy is írok helyesbítést.Úgy gondolom hogy egy ilyen cég efféle tévedést nem engedhet meg magának de ha mégis az elég szomorú!
0
2005. november 14., hétfő 23:26
az hogy lehet, hogy a Batman: Kezdődik! + Batman: A mozifilm antológia + AJÁNDÉK CD (10 DVD+1 CD) már "megjelent", de az önálló Batman: Kezdődik! még nem? :D
0
2005. november 14., hétfő 20:56
Megjött !
Végre megjött !
0
2005. november 14., hétfő 18:13
Xpress, aki ezt már régebben megrendelte, annak lehetséges hogy ma kijön ?
0
2005. október 18., kedd 15:46
ez az év kiadványa. ennyiért ennyit ilyen minőségben? nondj rá példát, ha tudsz.
0
2005. október 18., kedd 15:06
Nem lehet mindenkinek a kedvében járni.. Én is nagyon örülök ennek az akciónak, Xpress-ék mindent elkövetnek (legjobb tudásuk szerint), hogy a vásárlók elégedettek legyenek. Hajrá, csak így tovább!
0
2005. október 18., kedd 14:57
De ahogy látom, van, aki ennek sem tud örülni :-(((
ÉmmegDE!
0
2005. október 18., kedd 9:53
Ez nagyon gáláns megoldás, köszönjük, Xpress!
Kiváló lehetőség... Páratlan.
0
2005. október 18., kedd 8:25
Köszi Xpress ezt a kiváló akciós lehetőséget! THX! :)
0
2005. október 14., péntek 15:20
Azt tudni kell, hogy a lehetőségeinket meglehetősen behatárolja az árrés, ami minimális. Úgyhogy ötleteink nekünk is vannak, csak ehhez partner is kell (a kiadó). Amikor (és ha) sikerül bármilyen plusz akciót megszervezni, azonnal megírjuk, de sajnos csodákra nem kell számítani.
0
2005. október 14., péntek 15:05
Ha a darabárakat számoljuk, így is egy film ingyen van; azért örvendetes az esetleges + akció. THX Xpress! :)
0
2005. október 14., péntek 15:02
Nem is rossz ötlet, én is beneveznék egy ilyen akcióra, de szerintem azért ez az jándék kicsit túl sokba kerülne. :)
Viszont valami filmplakátot vagy Batmanes játékbabát el tudnék képzelni! :D :D
0
2005. október 14., péntek 14:59
Nekem lenne tippem az ehhez kapcsolódó akcióra.. Ajándék filmzene CD.. ;)
0