Két hónap híján egy éve, hogy megrendeltem ezt a kiadványt, de már nem jutott. Utána sokáig nem volt kapható, majd Xpress szerzett egyet, ami sajnos sérült volt. Kis idővel később előkerült még néhány példány és itt jön a lényeg. Ezúton is szeretném megköszönni az Xpress csapatának, főleg Péternek, hogy felhívott, majd kérésemre félretette a terméket kicsit hosszabb időre, mígnem megrendeltem. Nagyon korrekt, nagyon pozitív hozzáállás, nem véletlen ők a kedvenceim. A többi bolt példát vehetne róluk. A steelbook természetesen hibátlan! Köszönöm! :)
Nem tudom xpress honnan tudott előkeríteni ebből egy példányt, de gyors kosárba tettem és megrendeltem, mielőtt valaki beelőz. Megjelenés óta vadásztam rá, itt is előrendelésbe volt sokáig, de nem lett, így nemrég megvettem a műanyagtokost. Most azt majd adhatom el. De tényleg, kedves xpress, honnan kerülnek elő ezek a példányok?! Remélem sérülésmentes lesz...
0
2019. május 7., kedd 16:16
52684
Nem, mert az egyiken van egy római kettes. :D
most posts by TM
0
2019. május 7., kedd 16:06
7074
A műanyagtokosok vannak meg otthon, és úgy rémlik, azoknak sem sikerült egyformára a borítója.
0
2019. május 7., kedd 15:53
52684
Ne legyetek már ennyire maximalisták! Az is nagy dolog, hogy a gerincet eltalálták. :D
most posts by TM
0
2019. május 6., hétfő 17:06
7074
De még a Blu-ray logót sem tudták ugyanoda nyomtatni.
0
2019. május 6., hétfő 15:49
6056
Mondasz valamit... Hát nem tudom :D :D
0
2019. május 6., hétfő 15:05
1303
Lehet, hogy már most tudják, hogy 5 rész készül összesen, a harmadik után fordítanak az irányon, és már kaptál is egy C betű szerű formát. :)
0
2019. május 6., hétfő 14:49
6056
Ezt a képet pedig azoknak ajánlom, akik bárminemű reményt fűztek ahhoz, hogy a gerincet sikerül eltalálni az előzőhöz :D
0
2019. május 4., szombat 20:26
1849
Köszi a képeket! Saját példányomat még nem bontottam ki, de szerintem hamarosan újranézem úgyis a filmet, mert nagyon szerettem ezt is, akárcsak az első részét.
0
2019. május 4., szombat 20:14
6056
Mivel senki nem tett még fel képet, én jövök. Meg kell jegyeznem, hogy én leszarom ha karcos vagy ilyesmi még újonnan is, de a hátulján, a papír alatt van két szép karc, azért ezt tényleg nehéz lehetett összehozni, nevetnem kell rajta :D :D