Ez olyan mint a bakelit, nem sokan tehetik meg a zene ilyen szintű, minőségi hallgatását. Egy profi audiocucc benne van simán milliókba. A legtöbb ember nem ennyire elborult. Ez a gyűjtőszenvedéllyel egyenértékű. Van aki csak megvesz mindent és van aki válogat amíg a tökéletest nem birtokolja.
0
2007. november 14., szerda 13:05
3495
utcára szvsz több mint tökéletes az mp3!
0
2007. november 14., szerda 12:49
1682
Nem rossz a CD sem, de ha hallottál HDCD-t akkor azért rájössz, hogy van hiányosság. Nem véletlenül kerestek nagyobb felbontású digitális hordozókat! De kérdem én, manapság amikor "mindenki" 192 kBit/Sec - ben hallgatózik, tudja-e, hogy a wav több mint 1400 kBit/Sec ? Szóval az átlagnak tök mindegy a minőség. Sokkal inkább a mennyiség a fontos és az, hogy szinte ingyen!
0
2007. november 13., kedd 16:14
14594
Azért az SACD sem szar, ott is áll-leesés közeli élményekben volt részem párszor. :)))
0
2007. november 13., kedd 15:03
3495
Ez így van, csak egy olyan rendszer ahol ez hallhatóan kijön, irgalmatlanul sokba kerül.Pár hónapja volt szerencsém egy vinyles Bang & Olufsen rendszerhez BeoLab Penta Active hangfalakkal, melynek hallatán először könny csordult a szemembe, majd szilánkosra törött az állam miután földet ért, végül simán jött az orgazmus! :)Döbbenetes élmény volt!
0
2007. november 13., kedd 14:34
1682
Sziasztok! Nagy igazság, hogy a zene csak akkor igazi, ha jobbról és balról jön! Mint a koncerteken, ahol élő és ANALÓG! Ergo már ott is vagyunk, hogy lehet a felbontást egyre tovább növelni, de az igazi a nagy fekete korong! LP forever!
0
2007. október 20., szombat 17:56
4956
Ha nekem jött, akkor köszi a tippet.
0
2007. október 20., szombat 17:56
4956
:-) Traktor beépített DVD -lejátszóval.. NA nem. Valószínűleg az én kérdésemre válaszolt, csak nem használta a "válasz erre" gombot.
0
2007. október 20., szombat 17:14
16458
:))
0
2007. október 20., szombat 16:56
4201
Ez valami mezőgazdasági haszongépjármű?
0
2007. október 20., szombat 11:43
12
DVD audio extraktor
0
2007. október 19., péntek 18:13
4956
Sziasztok! Igazából nem találtam igazán idevágó topicot ( a problémámhoz), de remélem tud nekem valaki segíteni. Van egy dvd-m kölcsönbe, és a főmenü alatt van zene, amit szeretnék lementeni mp3-ba vagy valamilyen értelmes, használható hangformátumban. Hozzá teszem, hogy a dvd nem gyári eredeti és nem annak másolata, hanem amolyan házi készítésű. Szóval van e valami program amivel meglehet csinálni ezt a zene lemásolást?
0
2006. január 5., csütörtök 10:53
115
2 éve még konkrétan úgy volt, ahogy írtam. Tudom, hisz ezt árultam. Most már lehet, hogy más előadókkal is kötnek szerződést. Egyébként a legnagyobb kiadó a világon a Sony Music, hozzá tartozik a legtöbb énekes.
0
2006. január 4., szerda 15:11
4201
Nagyon sokan adnak ki még SACD-t, nem csak a Sony. Az előadók pedig a legritkább esetben alkalmazottjai a kiadónak.
0
2006. január 4., szerda 14:56
115
Az SACD-t a SONY Music adja ki. Tehát azok az előadók szerepelhetnek SACD-n, akik Sony Music alkalmazottjai.
0
2006. január 2., hétfő 16:46
62
SACD-t azért és akkor lehet normál CD játszón lejátszani ha az hibrid SACD, azaz mindkét formátumban rákerült az anyag.
Sajna mind az SACD, mind a DVD-Audio formátum nagyon korlátozottan elterjedt, tán az SACD egy kicsit jobban.
SONY nem nagyon fog DVD-Audio lejátszót gyártani mivel ők az SACD szülői.
Vannak nekem (gyári DVD-Audión) Négy évszak és templomban felvett Bach orgona felvételek amik nagyon-nagyon szépen szólnak 5 csatornán.
Van pár "házi" DVD-Audióm is, amikre pl. Wagner Ringjét írtam ki /át CD-ről. Két DVD-re felfért az egész egy kis bűvészkedés után (a legrövidebb a négy opera közül is majd 3 óra).
0
2005. december 13., kedd 22:43
4
természetesen, ha figyuztam volna, hogy gépekről van szó...hihihi.. lúzer vagyok mi..
0
2005. december 13., kedd 22:42
4
minőségi téren ez a kategória verhetetetlen..DTS CD, SACD és DVD Audio..
0
2005. december 13., kedd 22:06
41
Én most vettem egy sony dvp-ls785v ami ugyan a dvd-audio-t nem támogatja viszont azon kivül mindent. Igazából azt nem értem, hogy mindenhol jobbnak irják az SACD-t viszont a dvd-audio lemezek drágábbak. Ez miért van? Ráadásul SACD lemezt -igaz csak cd minöségben- meghallgathatsz sima cd játszón is. Valaki aki hallgatott már mindkettöt leirhatná melyiknek mi az elönye? Meg ha esetleg tudtok valami olyan helyet ahol beszerezhetök ilyen lemezek...
0
2005. december 13., kedd 21:43
252
Az tényleg nagyon jó kis gép, majdnem az lett nekem is, de közben lett egy típusváltás és gondoltam, akkor már az újabbat... A hangja tényleg csak közepes, bár pld. az előző lejátszóm CD-hangjához képest sokkal hallgathatóbb. Szerintem a tudását figyelembe véve (DVD-Audio, SACD, DivX - akinek kell, frissíthető firmware stb.) no és a nagyon jó kép miatt mindenképpen ajánlható.
0
2005. december 13., kedd 15:46
4201
Én is ajánlom (nekem is az elődje, az 575-ös van), a hangja átlagos, de jól használható, gyors és csöndes gép, kiváló képpel.
0
2005. december 13., kedd 14:50
252
Nekem ilyen van és nagyon ajánlom:
Még csak pár hónapja van meg, DVD-Audiót még nem hallgattam rajta csak SACD-t. Azt hiszem az árát is figyelembe véve nem rossz tipp. Pioneer Europe Egy magyar oldal
0
2005. december 13., kedd 12:28
4201
A Denon DVD-1920 mindent lejátszik (DVD-A, SACD, DivX) es 80.000 forint körül kapható. Egy ilyen cucc mellé ennyit pénzt legalább érdemes rááldozni.
0
2005. december 13., kedd 2:48
149
hááááát igen, that s right!
én valami ilyesmiben gondolkodom:
harman / kardon AVR-130
Alejátszónak egy DENON-t szerettem volna, de egy mindentlejátszó már egy kicsit húzos :/
A hangfalnak pedig ez lenne jó:
Royal Akustik Rigonda 5.1
0
2005. december 13., kedd 2:17
4201
Ha valakinek még nem lenne világos: DVD-Audióban annak érdemes csak gondolkodnia, aki ZENÉT akar hallgatni (ami itt most NEM koncertfilmet vagy videoklipet jelent), és komolyabb hangrendszerben gondolkodik (mondjuk félmillától felfelé). Bár szinte már nem is lehet olyan lejátszót venni, ami ne tudna DVD-Audio-t, ennek inkább csak marketing szempontból van jelentősége. Jól mutat a prospektusban, hogy ennyivel, meg annyival jobb, mint a CD, aztán ebből semmit sem lehet hallani a miniatűr műanyag hangszórókból.