Keresés

Holtak Földje DVD???

2006. január 10., kedd 0:30
oké, akkor végszó gyanánt: tökmindegy, hogy merre van a magyar feliratos/szinkronos dvd, végül úgy is az r1-es változatot veszed meg a dts miatt. summa summarum, egy nagy frászt fogok neked legközelebb nyomozni. :P :)
0
2006. január 10., kedd 0:27
igen, ezért volt ott az "általában" szócska :)
0
2006. január 9., hétfő 17:52
meg azt is írtad, hogy általában meg szokott egyezni a két kiadás egymással. no, ez kivétel. :) mostanság egyre többször fodul elő az a senditen, hogy eltrehánykodják a speckók és extrák leírását.
0
2006. január 9., hétfő 16:53
Na erről van szó. Elkészült, legyártott DVD. És nem csak ez, hanem még sok másik. Szerintetek nem több fogyott volna belőle, ha Magyarországon is árulják? A lehetséges vásárlóknak körülbelül hány százaléka rendel külföldről? Szerintem még 10 sem.
Ezek után mondja valaki, hogy az Universal kivonulása gazdasági indíttatású volt. Ez egy kamu kifogás volt.
Bíztató jövő, hogy ezentúl az összes külföldi online üzletet is lesni kell, hátha megjelenik valamilyen Universalos  kiadvány magyar szinkronnal, vagy aláírással. Hajrá 21. század!
0
2006. január 9., hétfő 16:47
lehet, hogy angliából jön, de ez az ausztrál kiadás.látszik a borítón.
0
2006. január 9., hétfő 16:35
Ezt nézzétek! Angliából magyar felirattal + szinkronnal
http://www4.cd-wow.com/detail_results_2.php?product_code=253552
0
2006. január 9., hétfő 15:39
azért is megjegyzem, hogy sokkal jobban nézett volna ki egy dts logo, szinkron helyett.
0
2006. január 9., hétfő 15:38
mintha én is ezt írtam volna. egyébként a sendit egész megbízható forrás, de nekem van még egy harmadik is: www.dvdstreet.com
0
2006. január 9., hétfő 14:00
az angliában kapható változaton nincs magyar felirat vagy szinkron!
0
2006. január 9., hétfő 13:56
sem a sendit, sem az amazon nem túl megbízható információforrás. valamikor semmit se írnak a kaidványról.
0
2006. január 9., hétfő 13:56
ezydvd, egydvd-teszt, egy másik dvd-teszt. mindhárom az asuztrál verziót érinti, ugyanakkor mindhárom írja, hogy ez a lemez 2,4-es régiós.
0
2006. január 9., hétfő 13:55
, egydvd-teszt, egy másik dvd-teszt. mindhárom az asuztrál verziót érinti, ugyanakkor mindhárom írja, hogy ez a lemez 2,4-es régiós.
0
2006. január 9., hétfő 13:44
érdekes, mert általában az angol verzió meg szokott egyezni az ausztrál verzióval, de se a sendit, se az angol amazon nem ír magyar hangsávot.
0
2006. január 9., hétfő 13:33
az ausztrál változaton van magyar szinkron és felirat is, ellenben dts tényleg nincs.
0
2006. január 9., hétfő 12:44
én nem találok arra utaló nyomot, hogy magyar szinkron lenne az angol kiadáson. mindenestre dts biztos nincs, úgyhogy marad az r1-es verzió!
0
2006. január 9., hétfő 12:40
Igen. A forgalmazó az Universal becsödőlt és kivonult a magyar piacról,ezért 2-3 hónapig ezek a filmek nem kaphatóak. Az álltalad emlitett filmen van 5.1-es szinkron és angliában betudod szerezni is. Nálunk kitudja mikor lesz,egyhamar biztos nem.
0
2006. január 9., hétfő 12:37
A VOX-ban már tesztelték a magyar kiadást (feliratos extrák +audiokommentár), és azt írták januárban fog megjelenni, érdekes módon erről semmi infót nem tudok.
Valaki netán tud segíteni?
0