hát, a Mátrix 1-el én is megszívtam, extra lemez sehol, én is visszavittem, és nekem sem cserélték ki. amikor kinyitottam itthon a tokot, nem akartam elhinni, hogy ilyen megtörténhet... másik a kill bill 2. megvettem 990ft-os akcióban, de semmi extra nincs rajta, csak a film, holott a tokon fel vannak tüntetve az extrák. vagy itt van az 5. elem. 1ik kedvenc filmem, persze, hogy megvettem egy ezresért akciósan, de csak azért mert volt rajta 5.1-es szinkron, ami szerintem klasszikus. hát ilyen silány, gyenge minőségű "5.1"-et még életemben nem hallottam. mintha monoba szólna olyan, szinte csak a centerből jön a hang.
0
2006. február 3., péntek 16:00
376
2004 decemberében vásároltam meg anno a Mátrix általad is ismertett kiadását, és ezzel is ugyanez volt a probláma. A kiadóval vettem fel a kapcsolatot, nagyon korrektek voltak, egy héten belül hozta a postás a 2 lemezes tokot a hiányzó extra lemezzel. A hölgy aki a reklamációs ügyeket intézte azt mondta, az egész szériát így kapták, 1 lemezes tokban, hiányzó extra lemezzel, csupán a borítón szerepel az, hogy duplalemezes. szomorú, hogy majd két év nem volt elegendő a hiba korrigálására.
0
2006. február 3., péntek 15:05
1190
Ilyen topik hasonló címmel már nyílt nemrégiben....
0
2006. február 3., péntek 15:02
974
Elszomorítóbb, hogy egyre több hibával és más kellemetlenséggel találkozik az emer DVD film vásárláskor. Az első ilyen kellemetlenség mikor a Terminator 1-et vettem meg 9000 ezer forintért. A filmes lemeze csupa maszat és újjlenyomat. Aztán jött a Rendőrakadémia 1 része, aminél a beígért audiokomentárt nem lehetett rátenni a filmre, a felirat a film közepe fele eltűnik (ezek már javítva). A 4. résznél képhiba a nem tudom hányadik jelenetnél. A Sikoly című filmnél elmegy a hang a stáblista felénél. (ez lehet, hogy pitiáner dolog és 990,-nál azt mondják, hogy ez belefér, de szerintem nem!!!). A 48 óránál nem tartalmaz magyar feliratot a lemez annak ellenére, hogy a borítón az van feltűntetve, hogy van. Az Austin Powers-nél ugyan ez a helyzet csak az angol felirat hiányzik. De ami a csúcs, az a tegnapi filmvásárlásnál történt. Tegnap megvettem a Mátrix duplalemezes extra változatát és eléggé ledöbbentem azon, hogy a második bonúsz lemez nem volt benne a tokban. Visszavittem kicserélni, de sajnos ez nem sikerült mivel a többivel is ez volt a gond. Tudom, hogy semmi sem lehet tökéletes meg minden, de ez az utolsó eset kicsit felbosszantott.